bende 14 haftadayım diye soruyorum, aman yanlış anlamayın. birden şaşırdım resim ileriki haftalarda gibi geldi bana.
evt canım ben 8. haftadan beri kullanıyorum..ama artık akşam yemeğinden sonra almaya başladım bu eleviti yoksa çok fena...akşam yemeklerinde ekmeğide bıraktım artık yoksa ben çok fena olacağım kafamçokkarıştı
bende akşamları almayı düşündüm ama cesaret eedemedim sabahları içilecek dendi die
bana emzirme dönemindede elevite devam edicez dedi doktorum artık sonum nolucak merak içindeyim:))
kızlar kabızlık çeken varmı???varsa süper birşey buldum onu paylaşayım...ben 1 aydır çok fena dertliydim bu yönde artık kurukayısı falan etki etmşyordu...şimdi sabahları uyanınca aç karnına sıcak süt içiyorum müthiş etkisini gördüm....
nette okumuştum denedim 2 gündür harikayım ...
bana emzirme dönemindede elevite devam edicez dedi doktorum artık sonum nolucak merak içindeyim:))
slm kızlar
demir hapını ne zaman alıyorsunuz.sütle almamak gerekiyor heralde??
kızlar kabızlık çeken varmı???varsa süper birşey buldum onu paylaşayım...ben 1 aydır çok fena dertliydim bu yönde artık kurukayısı falan etki etmşyordu...şimdi sabahları uyanınca aç karnına sıcak süt içiyorum müthiş etkisini gördüm....
nette okumuştum denedim 2 gündür harikayım ...
ben demir hapı almıyorumbilmiyorumkismile
demir eksikliğimi çıktı sizde kızlar bana dr vermedideebilmiyorumkismile
aç karna kalkar kalkmaz portakal suyuyla içiyorum c vitaminiyle alındığında daha yararlı oluyormuş eczanedeki bayan söyledi.kahvaltıdan önce
ben demir hapı almıyorumbilmiyorumkismile
demir eksikliğimi çıktı sizde kızlar bana dr vermedideebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?