2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende akşamları almayı düşündüm ama cesaret eedemedim sabahları içilecek dendi die

bende kullanıyorum elelevit sabah kahvaltıdan sonra içiyorum iştahım normal pek fark yok gibi

bende akşamları almayı düşündüm ama cesaret eedemedim sabahları içilecek dendi die

bende sabahları içiyordum ama çok iştah açıcı..doktora dedim akşam yemekten sonra içiyorum .dr iyi iyi bi sakıncası yok ama gece uykundan uyanıp mantılara saldırma sonra hiç eritemezsin diye espri yaptı hatta

bana emzirme dönemindede elevite devam edicez dedi doktorum artık sonum nolucak merak içindeyim:))

kızlar kabızlık çeken varmı???varsa süper birşey buldum onu paylaşayım...ben 1 aydır çok fena dertliydim bu yönde artık kurukayısı falan etki etmşyordu...şimdi sabahları uyanınca aç karnına sıcak süt içiyorum müthiş etkisini gördüm....
nette okumuştum denedim 2 gündür harikayım ...

bende artık rahatlıkla akşamları içebilirim o zaman teşekkürler yoksa doğuma kadar epeykilo alıcaz kapıdan sığmıycam bişey değil:ecrin_bebek:

demir hapı yapıyor kabızlık bende sabahları senin gibi süt içiyorum çok rahatım.

bana emzirme dönemindede elevite devam edicez dedi doktorum artık sonum nolucak merak içindeyim:))

evt o dönemdede alınıyormuş.inanamıyorum ben içmem sanırım.bi doğursaydım şu bebişi sağlıkla. kendimde dana ötesi olmadann vallahaaa yaaaaa
canım sıkıldı şu kilolardan kızlar....öffffffffffffffffff

ben demir hapı almıyorumbilmiyorumkismile
demir eksikliğimi çıktı sizde kızlar bana dr vermedideebilmiyorumkismile

ayyy sahi mi? ben de denemek isterim kesinlikle.
kabızlık hat safhada ve çok çok afedersiniz dışkı rengi siyah resmen. demir ilacı neden oluyormuş buna.
teşekkürler mopsy

ben demir hapı almıyorumbilmiyorumkismile
demir eksikliğimi çıktı sizde kızlar bana dr vermedideebilmiyorumkismile

bende de çıkmadı ama doktor verdikafamçokkarıştı
belki kilo verdiğim için. kan testinde demir eksik çıkmamıştı ama dudaklarım beyazlamış ve çatlamıştı. bu da sanırım demir eksikliği belirtisiymiş.

afedersiniz renginin siyahlığı elevitten oluyormuş kızlar..bende daha demire başlamadım belki diğer kontrolde dedi doktorum tekrar tahlilleri yapıcak..şimdilik ihtiyacın yok demişti...bende ya kabızım ya ishal arası yok yani kızlar..hemoraid problemim zaten vardı ilerlemeye devam ediyor nolcak sonrası bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…