slm kızlar
demir hapını ne zaman alıyorsunuz.sütle almamak gerekiyor heralde??
bende de çıkmadı ama doktor verdikafamçokkarıştı
belki kilo verdiğim için. kan testinde demir eksik çıkmamıştı ama dudaklarım beyazlamış ve çatlamıştı. bu da sanırım demir eksikliği belirtisiymiş.
selam canım nasıl keyifler bizde 16 ya doğru yol aldık teyzesi..gördüm göbişini çok şeker olmuş tatlım,sağlıkla büüsün yakışıklı oğluşun...
bu resim gerçek mi yani bu haftada göbek böyle mi oluyor :)
evet öylesi en güzeli de sabah sabh portakal sıkmaya üşenirim ben.yarın bi deniyim tembellik yapmayıp
slm kızlarrr:)
geçmişi oku oku anca geldimkaydirigubbakcemile2
ya bana da dr elevit kan hapı fln vermedi akannehirakannehir ben de 2 kilo vermiştim hiç bişi yiyemiodum yine vermedi anlamadım yaa dr a sormadan alıp içsemmi şimdilik sadece folic içiorum ama oda midemi ağrıtıyorr offffffff ya acaba başka bi doktora daha görünsemmiii??bilmiyorumkismile
bu arada dr kontrolleriniz 15te bir mi yapılıo ayda birmi?? benimki ayda bir yapılıo endişe ediorum benim bi de 2 tane olunca nebilim sanki daha sık gitmek gerekirmiş gibi geliobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
slm kızlarrr:)
geçmişi oku oku anca geldimkaydirigubbakcemile2
ya bana da dr elevit kan hapı fln vermedi akannehirakannehir ben de 2 kilo vermiştim hiç bişi yiyemiodum yine vermedi anlamadım yaa dr a sormadan alıp içsemmi şimdilik sadece folic içiorum ama oda midemi ağrıtıyorr offffffff ya acaba başka bi doktora daha görünsemmiii??bilmiyorumkismile
bu arada dr kontrolleriniz 15te bir mi yapılıo ayda birmi?? benimki ayda bir yapılıo endişe ediorum benim bi de 2 tane olunca nebilim sanki daha sık gitmek gerekirmiş gibi geliobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ayyy sahi mi? ben de denemek isterim kesinlikle.
kabızlık hat safhada ve çok çok afedersiniz dışkı rengi siyah resmen. demir ilacı neden oluyormuş buna.
teşekkürler mopsy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?