2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar size eşimle birlikte bi resmimizi koyayım ama alıntı yapmazsanız sevinirim.sileceğim çünkü....
bu resmi çekildiğimiz hafta hamile kaldığımı öğrenmiştim..hatta ogün uludağa çıktık benimde midem bulanmıştı biraz...meğer hamileymişim....ve 63 kg olduğum zaman..şimdide üzerimde aynı hırka var çok kilolu gösteriyor.....tabi 71 kg olunccaaaaa:1ninca:

slm kızlarrr:)

geçmişi oku oku anca geldimkaydirigubbakcemile2

ya bana da dr elevit kan hapı fln vermedi akannehirakannehir ben de 2 kilo vermiştim hiç bişi yiyemiodum yine vermedi anlamadım yaa dr a sormadan alıp içsemmi şimdilik sadece folic içiorum ama oda midemi ağrıtıyorr offffffff ya acaba başka bi doktora daha görünsemmiii??bilmiyorumkismile
bu arada dr kontrolleriniz 15te bir mi yapılıo ayda birmi?? benimki ayda bir yapılıo endişe ediorum benim bi de 2 tane olunca nebilim sanki daha sık gitmek gerekirmiş gibi geliobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

selam canım nasıl keyifler bizde 16 ya doğru yol aldık teyzesi..gördüm göbişini çok şeker olmuş tatlım,sağlıkla büüsün yakışıklı oğluşun...

cnm çok şükür herşey yolunda az kabızlık var tabi onu saymazsak
sağlıkla gelir inş erkekim

bu resim gerçek mi yani bu haftada göbek böyle mi oluyor :)

cnm evt gerçek neden sordun

ayda bir gidiyorum ben doktora.elevit ve demir hapını doktoruna sor istersen.herkes aynı olmayabilir.folik bitince başlatacaktır belki.

..............................................

Son düzenleme:

öncelikle ayda bir kontrol normal, benim doktorum da ayda bir geleceksin dedi.
folik aside gelince bence doktoruna sormalısın, çünkü 12. haftadan sonra folik asidi bıraktırıyor genelde doktorlar.
elevit muhakkak hemen hemen her hamişe veriliyor doktoru tarafından, demir ilacı da duruma göre.
yani bence doktoruna sora.s

canım ben eleviti ilk muayeneden beri içiyorum foliği bıraktırdı bunu verdi hemen...doktora danışmadan alma bence ama ara sor...bende ayda bir gidiyorum normali o zaten canım endişelenme...sonraki aylarda sıklaşıyormuş kontroller...

ben hamilelik dönemimde iki doktora gittim her ikiside demir hapını önerdi kan testi yapmadan hemde. şimdi kullanıyorum sabahları aç karnına. Eleviti de akşam yemekten sonra alıyorum. Ayrıca diş çürümelerine ve kanamasına karşıda ilaç verdi akşam yatarken kullanıyorum.

banada demir hapı ile mgnezyum yazıyor üzerinde suya katılarak içiliyor böyle birşey verdi tadı kötü midemi bulandırıyor acaba kilo yaparmı bunlar

Mopsiciğim süpersin ya maşallah boylusun. takılma aldığın kilolarına boyun var senin fazla göstermez. veririsin doğumdan sonra da inşallah.

ayyy sahi mi? ben de denemek isterim kesinlikle.
kabızlık hat safhada ve çok çok afedersiniz dışkı rengi siyah resmen. demir ilacı neden oluyormuş buna.
teşekkürler mopsy

ey benimde öyle siyahtı yani nebileyim kızlar iğerenç kusura bakmayın ama insan yaşayınca çok rahatsız oluyor....
mutlaka dene derim.1 aydır ilk defa tam olarak wc ye çıktım düşün yani...:lepi:

gerçektenmi kızlar..moral verdiniz..teşekkürler..bide son halimi koyarım yakında.....evdeki bilgisayarımda var aslında resim...en kısa zamandan onuda paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…