2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hafta sonu baya yogun gectı temızlık..hazırlık mısafr..

sonrası yıne temızlık baya yorucuydu

ınternete gırmeyelı aslında kendıme ve evıme daha faydalı oldgumu gordum

aklım da sızde ama.. boylesı benım acımdan daha ıyı sanırım nete arada gırmek..

zaten gec kalkıyrm ve nete baglı yasadgımı gordum

pek bı sey yepmadan aksam oluyrdu

hamdolsn sıkıntılarm da azaldı kendıme evme esıme cevreme daha vakıt ayrcam

sızlere durumumu bıldrrm hberlernızı de alırım ınsallh

mopsy burada kaç aylık hamilesin seneye bu resme birde bebek girer

inşallah seneye bebklerle koyarız resmi allah izin verirse....
kızlar ben 30
eşim 37 yaşında...bi şu bebiş doğsunda hemen 2. çalışmalarına başlayalım yaş geçiyo bizdenkaydirigubbakcemile3
buarada burada 5-6 haftalık hamileyim:ecrin_bebek:

tamam canım baktım çok güzel görünüyorsun kilonda gayet iyi hiççç takma kafanı..zaten uykusuz gecelerde vericez o kiloları öyle düşün :))))

mopsy ALLAH eşinle ve bebişinle mutluluklar nasip etsin.
fiziğin gayet iyia.s

Mopsiciğim süpersin ya maşallah boylusun. takılma aldığın kilolarına boyun var senin fazla göstermez. veririsin doğumdan sonra da inşallah.

ağzınızdan bal damlıyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ben erken kalktığım için biçok şeye vakit ayırıyorum..eskiden çok uyurdum ama hamileliğimden beri erken kalkıyorum,bebeğin uyku düzenide anneye göre olurmuş kızlar düzenli uyumak ve uyanmak çok daha iyiymiş...
sn bilitsin pembecim ama habersiz bırakma bizleri...kendine ve bebişede dikkat et...

negüzel.diş çüremisene karşı ne verdi??

şimdi böyle diyorsun bebek doğunca 2 bebek fikrin değişmez inşallah bizde birkaç yıl ara verecektik ama hep seneye diyerek 8 yıl geçti kızımla kardeşinin arasında 9 yaş olacak

şimdi böyle diyorsun bebek doğunca 2 bebek fikrin değişmez inşallah bizde birkaç yıl ara verecektik ama hep seneye diyerek 8 yıl geçti kızımla kardeşinin arasında 9 yaş olacak

oooy maşşallahhh...tabi böyle demesi kolay şimdi benim için.bakalım bebek olunca napcaz dimiiii-tatlicadiarzu-

canlarım ıyıym sukurler olsn bende anca gırebıldm yogundu gunler bılgsayarmı da kaldırdım

sımdı esımınkınden yazyrm

bıl.manyagı olmustum ıyıce..

bende sızı ozledm geldm

tv yı ve bıl. uzak kalcam bı sure..

daha faydalı seylere yonelcem bakalım nasıl olcak?

arada tabıkı gırerm ama onceden gozumu acaracmaz nettydım

kıtap..yuruyus.. ev ısı.. vaktımı bunlara harcayım bırazda..

radyasyon ala ala bır hal olmusum

uzaklasnca daha rahat oldgumu anladm cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…