2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sultancım ben bgn 14+4 üm ama hala hissedemedim bişi maalesef....
buarada kızlar benim akıntım fazlalaştı buaralar rengide koyu sarı neden ki acaba???

sultancım ben bgn 14+4 üm ama hala hissedemedim bişi maalesef....
buarada kızlar benim akıntım fazlalaştı buaralar rengide koyu sarı neden ki acaba???

canım renginde bi anormallik yoksa ve kaşıntın falan da yoksa bence normaldir,,sıkıntı yapma

herkes sustu kızlar,ben evdeki ustalara gerildim sinirlerim fırladı bi yerinden şimdi..hem suçlu hem güçlü derler ya aynı öyle.hem yalnış yapıyor sonrada üste çıkmaya çalışıyor delirtti beni yaa....

Hamılelıkte akıntı artabılıyormuŞ ama rengını bılemıyorum canım bende Öyle aŞırı bıŞı yok Şımdılık.<<<<<

bırde bız 4 ayı doldurduk bebĞı hıÇ hıssetmıyorum..bı 15gÜn sonra hareket hıssedermıŞım..eskıler 4.5 ayda hareketlenır dıyorlar.

hamilelikte demir ihtiyacı arttığından takviye olarak veriliyor canım..ben henüz başlamadım değerlerin iyi dedi ama sanırım diğer kontrolde başlıycak....

doktor banada verdide 20.haftadan sonra basla diye daha zamanim var merak ettim kilo almadim ama korkuyorum almaktan feci insallah fazla almam tesekkurler canim.

teşekkürler kızlar cvplar içinkaşıntı falan yok rengide hafif koyu normaldir sanırım ozaman
yinede 2 nisanda gittiğimde dr a sorarım...

kızlar dr geldim şimdi kendini göstermedi bebeğim ama dr erkek olabilir dedi tam bişey diyemiyorum dedi

@nagihan: hayırlısı canım annesini biraz daha meraklandırmak istemiştir haha
senin tahminin neydi? Allah gönlüne göre versin!!!

kızlar ya ben hiç kilo almadım
bazı bayanları görüyorum maşallah göbek önde onlar arkada gidyor
bende daha çıt yok
kıskanıyorum yaaaaa bazen
bazende diyorum ki iyi almadığım, kiloları vermeme de gerek yok diye :)

DR dan geldik bizde bebişim kıpır kıpırdı maşşallah.cinsiyeti daha oluşmamış dedi emin olmadan söylemek istemiyor.biz sata göre 3 gün önde gidiyorduk şimdi satla uyumlu gidiyoruz.2 haftada 1,400 gr almışım dr çok kızdı

kızlar dr geldim şimdi kendini göstermedi bebeğim ama dr erkek olabilir dedi tam bişey diyemiyorum dedi

şimdi dahada merak başlıycak erkekmi ya değilse diye:)) sağlıkla gelsinde canım bekliycez..banada tahmin yaptı ya inan şimdi daha çok merak ediyorum...nasıl dı bebiş herşey yolunda dimi tatlım?

ne güzel canım maşşallah bebişine..daha erken boşver tahmin edince merakı çok daha zor oluyor canım..sağlıkla gelsin minişin....balkalım ben bu ay noldum offf 2 kiloyu geçersem bende fırçayı yiycem valla...

Kızlar az kaldı sanırım büyük çoğunluğumuz en geç nisan ayının ortalarına doğru merakımızı gidereceğiz inşallah maşallah kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…