2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sultancım ben bgn 14+4 üm ama hala hissedemedim bişi maalesef....
buarada kızlar benim akıntım fazlalaştı buaralar rengide koyu sarı neden ki acaba???

canım ben dün doktora gittim.benim akıntım beyaz bazende peynir kesiği şeklindeydi.kaşıntıda yoktu.alttan baktı.mantar enfeksiyonu dedi.fitil verdi.

bende kilo vermişim 1 kilo ama göbeğim var canım benim
canım biz kız hissediyorduk sürekli kız diyorduk
hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunda

şimdi dahada merak başlıycak erkekmi ya değilse diye:)) sağlıkla gelsinde canım bekliycez..banada tahmin yaptı ya inan şimdi daha çok merak ediyorum...nasıl dı bebiş herşey yolunda dimi tatlım?

evet daha çok merak başladı erkek hiç düşünmedik suyu iyi dedi kolunu bacağını tarif etti kafasını ama hareketli demedi hiç okadar çıktım

bana nezamana randevu verdi kızlar biliyormusunuz

mayısın 2 si daha nisana girmedik mayısı nasıl getireceksem artık 6 aya giriyor babamda bilir artık cinsiyetini salak dr yaaaaaaaaaaaaa

Kızlar ya benım Şu ıkılı test deĞerlerıne bır bakarmısınız
papp-a 0,76mlu/ml
b-hcg 23,5
yaŞ rıskı323
bıyokımyasal trısomy 21 rıskı 1:1784
kombıne trısomy 21 rıskı8466
trısomy 18+nt 1:10000

hoşbulduk canım iyiyim dört hafta sonrasına vermiyomu randevu?sen nasılsın bu arada?

ben sinirden ölüyorum şuan cinsiyetini göstermiyormuş yahu listeye bakarmısın benden 2hafta geriden gelenler bile cinsiyetini biliyor kadın göstermiyor diyor yaaaaaaa
oyetmezmiş gibi mayısın 2si oda pazara denk geliyor geri zekalı ya
4 haftayıda geçiyor bu randevuklava:klava:klava:

bana nezamana randevu verdi kızlar biliyormusunuz

mayısın 2 si daha nisana girmedik mayısı nasıl getireceksem artık 6 aya giriyor babamda bilir artık cinsiyetini salak dr yaaaaaaaaaaaaa

Çok güldürdünüz beni, babamda bilir diyerek :)
Kaç haftalıksınız?
Ben 14 haftalığım ve haftaya kontrolüm var, cinsiyeti öğreneceğimden umutluyum ama bazen de bebişler merak uyandırmayı seviyor. Siz kaç haftalıksızınız da bebiş naz yaptı :)

benim randevuyada var daha 18 haftalık olcaz,ondada pozisyon verirse görürüz dedi..napalım meraktan çatlıycaz ama bekliycez canım,sıkma kendini...

başka bi doktora git olmazsa hem için rahatlar ama seninki bence anormal bi durum değil bazı çocuklar gerçekten saklıomuş genelde kızlarrr:)4 5aylıkken öğrenenler varmış

benim 15+5 günlüğüz canım ama beni fazla aydınlatmuıyor 5 dk bile sürmüyor çıkıyorum
inşallah sen öğrenirsin canım

neden canını sıkan bi şey yok inş ben pek anlamıorum ama ben de dün öğrendim telle normal dedi bhcg 7.bi şey dedi 1.4 ün altında olursa riskli dedi buna göre seninki de normal sanırım ama emin değilim tabi hayırlısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…