benim randevuyada var daha 18 haftalık olcaz,ondada pozisyon verirse görürüz dedi..napalım meraktan çatlıycaz ama bekliycez canım,sıkma kendini...
başka bi doktora git olmazsa hem için rahatlar ama seninki bence anormal bi durum değil bazı çocuklar gerçekten saklıomuş genelde kızlarrr:)4 5aylıkken öğrenenler varmış
kız nagiş değiştir sen bu doktorum civanımı
memnun değilsen bencede değiştir nagihancım..benimki birsürü şey anlatıyor..gitttiğim ay neler yaşıycam,önümüzdeki testler,bebğin gelişimi,beslenme yani biçok konuda konuşuyoruz..aklıma takılan herşeyide soruyorum..gerçi ben iki yıldır aynı dr a gidiyorum zaten tedavi sürecinde başlamıştım çokta memnunum.hem doktorumdan hem hastahaneden..
nagiş belli olmadımı bebişko yaaa...hay allahım buda sabır işi vallahi..ben kesin belli olur diyordum artık sana....offf bidaha git ya bu ne böyle...insan 6 aylık olana kadar nasıl bekler dimi amaohaoldumsmile
bide hazırlığı var bu işin.6 aydan sonra iyice ağırlaşmaya başlayacağız sıcaklar bastırcak biryandan.öyle çarşı dükkan gezilmezde valla fenalaşır kalırız yani....
ben gittiğimde yarım saat kalıyorum herşeyi dr um sağolsun tek tek anlatıyor
oho nerde öyle dr anam bana boyunu bile söylemedi sadece suyu iyi dedi yiyeceğimi söyşedi ama ne yiyeceğimi değil aklıma gelmesine sıra gelmiyor hemen çıkıyorum bide özel yani
sen nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun
evet nasıl hecanlandım geçen haftada gitmedim hatta belli olur diye hemen bişeyler almak istiyordum
ya diyorumki 15 gün sonra gelsem boşa gelme diyor yaaaklava:senin dediğin gibi sıcak karnım büyüyecek nasıl olacak bilmiyorum 6 aylık olacağım ya onu herkes bilir artık
nagihan not al soracağın soruları insan doktora gidince herşeyi unutuyor..ben not alıyorum doktorda bana dedi not al sorarsın falan demişti..iyi oluyor...gerçi soracak pek bişeyimde olmuyor çok şükür sorunum olmadığı için...
doktor anlatıyor anlatıyor sen nasılsın buarada nasıl geçiyor sıkıntın oluyormu yok diyorum....tamam bişi olurs arar diyor okadar....bizimde en fazla yarım saat sürüyor ama 5dk ultrasonda bekliyorumdur 5 dk odasında bekliyorumdur yani yeteli geliyor bana...
bazen sorcak anlatcak şey kalmıyor doktorum benimle ilgili özel şeyler soruyor işler nasıl nerde oturuyorsun ay sizin oralar çok güzel.bazen kendini anlatıyor yani öyle sohbet bile ediyoruz kısa kısa havadan sudan..ama beni heryönden tatmin ediyor...yani ne konuşcaz gerekli şeyleri söylüyor çok şükür....
ya demeyin böyle kıskanıyorum of hep beni buluyor zaten benden öncekiler yarım sati geçkin içerde beklediler bir görseniz sinir oluyorum
oho nerde öyle dr anam bana boyunu bile söylemedi sadece suyu iyi dedi yiyeceğimi söyşedi ama ne yiyeceğimi değil aklıma gelmesine sıra gelmiyor hemen çıkıyorum bide özel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?