2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
memnun değilsen bencede değiştir nagihancım..benimki birsürü şey anlatıyor..gitttiğim ay neler yaşıycam,önümüzdeki testler,bebğin gelişimi,beslenme yani biçok konuda konuşuyoruz..aklıma takılan herşeyide soruyorum..gerçi ben iki yıldır aynı dr a gidiyorum zaten tedavi sürecinde başlamıştım çokta memnunum.hem doktorumdan hem hastahaneden..

çayçaycım sonuçlar gayet normal görünüyor canım gözün aydın.tabi sen doktorunla görüş canım..

nagiş belli olmadımı bebişko yaaa...hay allahım buda sabır işi vallahi..ben kesin belli olur diyordum artık sana....offf bidaha git ya bu ne böyle...insan 6 aylık olana kadar nasıl bekler dimi amaohaoldumsmile
bide hazırlığı var bu işin.6 aydan sonra iyice ağırlaşmaya başlayacağız sıcaklar bastırcak biryandan.öyle çarşı dükkan gezilmezde valla fenalaşır kalırız yani....

benim randevuyada var daha 18 haftalık olcaz,ondada pozisyon verirse görürüz dedi..napalım meraktan çatlıycaz ama bekliycez canım,sıkma kendini...

senin görülür artık bendedimki 15 gün sonra gelsem nasıl olur dedim gelme boşa diyor ya sanki onun parası gidecek gelsem

başka bi doktora git olmazsa hem için rahatlar ama seninki bence anormal bi durum değil bazı çocuklar gerçekten saklıomuş genelde kızlarrr:)4 5aylıkken öğrenenler varmış

canım bu benim 2 ci dr eşim kızacak ha değiştirecem desem var benim dr çok iyi ama hem çok uzak hemde 60 milyon muayanesi parada önemli değil 1.5 sewne gittim oraya ama tek gidebileceğim yer değil yanımda gidecek kimsemde yok bakalım eşim gelsinde konuşurum

kız nagiş değiştir sen bu doktorum civanımı

bakalım canım eşimle konuşayımda oda kızacak kaçıncı dr diye sende kimseyi beğenmiyorsun diyecek oooff ya off:1no2:

oho nerde öyle dr anam bana boyunu bile söylemedi sadece suyu iyi dedi yiyeceğimi söyşedi ama ne yiyeceğimi değil aklıma gelmesine sıra gelmiyor hemen çıkıyorum bide özel yani

Teşekküe ederim kızlar dr la konuştum normal dedi zatende ben genede sizinkilerle kıyaslama yapmak istedim birde yaş riski kafamı karıştırdı

evet nasıl hecanlandım geçen haftada gitmedim hatta belli olur diye hemen bişeyler almak istiyordum
ya diyorumki 15 gün sonra gelsem boşa gelme diyor yaaaklava:senin dediğin gibi sıcak karnım büyüyecek nasıl olacak bilmiyorum 6 aylık olacağım ya onu herkes bilir artık

nagihan not al soracağın soruları insan doktora gidince herşeyi unutuyor..ben not alıyorum doktorda bana dedi not al sorarsın falan demişti..iyi oluyor...gerçi soracak pek bişeyimde olmuyor çok şükür sorunum olmadığı için...
doktor anlatıyor anlatıyor sen nasılsın buarada nasıl geçiyor sıkıntın oluyormu yok diyorum....tamam bişi olurs arar diyor okadar....bizimde en fazla yarım saat sürüyor ama 5dk ultrasonda bekliyorumdur 5 dk odasında bekliyorumdur yani yeteli geliyor bana...
bazen sorcak anlatcak şey kalmıyor doktorum benimle ilgili özel şeyler soruyor işler nasıl nerde oturuyorsun ay sizin oralar çok güzel.bazen kendini anlatıyor yani öyle sohbet bile ediyoruz kısa kısa havadan sudan..ama beni heryönden tatmin ediyor...yani ne konuşcaz gerekli şeyleri söylüyor çok şükür....

oho nerde öyle dr anam bana boyunu bile söylemedi sadece suyu iyi dedi yiyeceğimi söyşedi ama ne yiyeceğimi değil aklıma gelmesine sıra gelmiyor hemen çıkıyorum bide özel yani

ooo canım hizmet alıyoruz yani devlet hastanesine gideriz o zman dime ama..bence sen tekrar araştır..herşeyi merak ediyoruz öğrenemek te hakkımız yanii...
valla benimkine diyorum aklıma evde birsürü şey geliyor unutuyorum bazılarını diyorum ya not edin ya mail atın aklınızda kalmasın diyor yani kadın..bi testim çıksın hemen arıyor.ya çok önemli bence valla 9 ay gitçez yani...

selam arkadaşlara.s. nasılsınız?

bebişleriniz nasıl hissetmeye ne zaman başlıcaz yaa sabırsızlanıyorum ...hisseden var mı?

sen bence araştır sadece ultrasonona girmek için şu sağlık merkezleri oluyor ya muayene 15 milyon falan.öyle biyere git ultrasona gir:):)cinsiyeti öğrenmek istiyorum dersin....

yine doktorunu değiştirme iyi bi doktorsa.ama memnun değilsen vakit geçirmeden değiştir bence..aylar ilerledikçe alışman zor olur yeni doktora......

nagihancım sen başal alışverişe renklerini ortak renk alırsın sende.sarı,beyaz,yeşil falan valla bende dayanamıyorum artık başlıycam bir iki şey almaya..bu arda sen istanbulda nerdesin canım hangi hastaneye gidiyosun? bende istanbula gidiyorum burdanda..

ya demeyin böyle kıskanıyorum of hep beni buluyor zaten benden öncekiler yarım sati geçkin içerde beklediler bir görseniz sinir oluyorum

ben bugün hepsiburadadan bişeyler sipariş edicem bakalım nasıllar...indirimli ürünler var kızlar tavsiye ederim..

ya bu chicconun çatlak kremi var kullanan varmı kızlar ondanda söyliycem yorumları falan iyi ama bilemedim...

ya demeyin böyle kıskanıyorum of hep beni buluyor zaten benden öncekiler yarım sati geçkin içerde beklediler bir görseniz sinir oluyorum

ama moralin bozulsun diye demedim bunların hepsi bizdede toplasan 15-20 dk sürüyor..ultrsaon içinde bu sürenin...çok uzun uzadıya durmuyoruz yani hızlı hızlı geçiyoruz benim sorum varsa npotlarıma bakıyorum not alınca iyi oluyor sende öyle yap...
hem doktor seninde ilgilendiğini anlamış olur böylece...

canim ben burdaki doktorlar feci diyordum hintli falan begenmiyodum sneinkid aha kotuymus bide ozel doktor bana bir klasor verdi mesela haftaya hamile ergersizi ve psikoloji icin devletin verdigi derse katilicam onun disinda bir kitap ne yemem ne icmem lazim ne kadar kalori almam ne neye yariyo ne lazim gunde onun disinda kitap her hafta bebekte ne olur bende ne degisir kitap verdiler ingilizce biliyosan gonderiyim sana burdan ayrica bir kitapta nasil soluk almam lazim tuvalette nasil torumam lazim falan gorsel anlatiyo senin doktordan daha iyiymis demekki benim hintli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…