2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle yapayım bundan sonra ama daha benim gitmeme 40 gün var ohooooo hala sinirliyim

ben bugün hepsiburadadan bişeyler sipariş edicem bakalım nasıllar...indirimli ürünler var kızlar tavsiye ederim..

hepsi buradadan benim arkadaş alışveriş ediyor ürünlerinden çok memnun .birde hizmetinden.çok güvenilir biyer falan diyor...
ben cinsiyeti bekliyorum bişiler almak için heryer su yeşili saman sarısı kıyafet doldu.bide beyaz krem...birazda cinsiyet rengi bişiler alırım artık diye bakmıyorum bişeye<....

kızlar mart annelerine baktımda 40 haftayı tamamalayan azınlıkta valla.35 ten sonra hazırlıklı olmak lazım...

arkadaslar siz orda sanslisiniz diyordum ama doktordan doktora degisiyor demekki ben beni tatmin edicek sorular soramiyorum diye uzuluyordum doktorum hintli aksan berbat yani esim ingiliz o bile net anlamiyo bana sen iyi anliyosun bile dedi yani tatmin edici cevapta alamayinca huzursuz oluyorum bakiyo herseye normal bu iyi su iyi kocaman bana ait klasor var elinde zaten gecmisi gelicegimi goruyo ama ne biliyim ayni dilde olmak soru sormak bir merhaba naislsiniz ne var ne yok demek ayri bunlar buz diyordum ama turk doktorlardada varmis aynilari allah kolaylik verisn bizlere :)

bizde yıllardır yaparız canım çok güvenilir gerçekten...ama bebiş kıyafeti almamıştım kalitesi nasıl bakalım görücez...

evet canım ben sana dün demiştim bizimkilerden iyidir diye
ben ingilizce bilmiyorum canım eşim biliyor ama
artık bende netten araştırıyorum napayım para veriyoruz aydınlanamıyoruz netten daha çok bilgi alıyorum
allahım 9 ayı bi atlatsak hayırlısıyla

insallah canim istersen adresini ver gonderirim sana ufak kitapciklar kendine iyi canini sikma ..

kızlar ben çıkıyorum..allah herkeze iyi doktorlar nasibetsin yani canımız kanımız...bu zor süreçte doktorum bana güven veriyor ki ben çok pipirikliyimdir.tam benim dilimde konuşuyor..artık doğumda gözüm arkada kalmayacak diyorum allah yardımcımız olsun hepimizin....
sizi çok öptüm canlar

ya işte canım çok değişiyor valla..burası Türkiye özel hastaneler varda rahatız yoksa devlet hastaneleri pekte içaçıcı değil...insanın yüzüne bakmıyor çoğu..ben şanslıyım çok şükür,hamilelik öncesi çok araştırdım ve gönlüme göre birini buldum yani...

yok canım ya kendim bilsem ingilizce daha iyi anlarım okurum eşim fırsat bulamaz hep geç geliyor genede düşünmen yeter tatlım ya çok tşrler düşündüğün için

görüşürüz canım dikkat et kendine ve bebişine...

canim bunalr aslinda acayip programli randevu oncesinde eve mektup bile geliyor hatirlatma ozel dosyam var hepsi icinde doktor ne var ne yok goruyor devlet hastanesi ilk hamilelik baslangicimda hafif sancim vardi hastanede kaldim bir gun iki cesit yemek cikiyo menu geliyo sen secim yapiyosun yas pastasina kadar var menude mesela arada aciktin gidiyosun patates kizart,asi veya sandvic var her saat sut var tertemiz aralarda sut servisi var belli saatlerde temiz ama tek sorun doktorlar tuhaf ulkelerden zenci falan iyi hosta aksanalr farkli birde hani turkiyede ozel doktorlar gibi sicak kanli degiller soruya cevap seklinde gelisiyo muhabbet mesela ben gittim ebegimi gormek istiyorum dedim sizin tarihinize var evinize dedi bana turk olsa hadi gel gor arada falan der bunalr domuz gibi neyse o programli ma bu kadar program alisik degilim ben bayiyo beni mesela ama devlette okul bile var baslicam nefes alma teknikleri falan varmis gidicez gorucez turk devlet hastanesi ile kiyaslanmaz yani ucurum ozel hastaneler gibi ama tek fark insan kultur farki soguklar iste :)

Son düzenleme:
devlet hastanesinde doktora birşey sormaya korkuyor insan halbuki bizim sigorta paramızla onlar oradalar ama genede dışarıdan parayla gidiyoruzsempatiksalakcinni

iyi akşamlar canım güle güle görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

devlet hastanesinde doktora birşey sormaya korkuyor insan halbuki bizim sigorta paramızla onlar oradalar ama genede dışarıdan parayla gidiyoruzsempatiksalakcinni

aynen canım kendi paramız var orda tam teşkülatlı muayene olamıyoruz alah kahretsin

eczaneye gittim ilaç vermiş kan ilacı dr 1 ay önce kan aldırdıydım ssk da muayene bile olmadım eczane bende 5 milyon para aldı bide ilaca verdim 10 milyon küt gitti

kızlar bana kan ilacı vermiş eczaneden öğrendim yazarkende söylemedi reçete vardı elimde gireyim dedim ilaç yazdı galiba bana dedim kan ilacı vermiş

burada 3 gün devlet hastanesinde kaldım çıldırdım doktara neyim var diye soramadım çünkü benden önceki hastaya bilgi istiyorsan özel muayeneme gel demiş o yüzden soramadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…