ama moralin bozulsun diye demedim bunların hepsi bizdede toplasan 15-20 dk sürüyor..ultrsaon içinde bu sürenin...çok uzun uzadıya durmuyoruz yani hızlı hızlı geçiyoruz benim sorum varsa npotlarıma bakıyorum not alınca iyi oluyor sende öyle yap...
hem doktor seninde ilgilendiğini anlamış olur böylece...
ben bugün hepsiburadadan bişeyler sipariş edicem bakalım nasıllar...indirimli ürünler var kızlar tavsiye ederim..
ooo canım hizmet alıyoruz yani devlet hastanesine gideriz o zman dime ama..bence sen tekrar araştır..herşeyi merak ediyoruz öğrenemek te hakkımız yanii...
valla benimkine diyorum aklıma evde birsürü şey geliyor unutuyorum bazılarını diyorum ya not edin ya mail atın aklınızda kalmasın diyor yani kadın..bi testim çıksın hemen arıyor.ya çok önemli bence valla 9 ay gitçez yani...
merter hizmet hastanesine giidyorum
hepsi buradadan benim arkadaş alışveriş ediyor ürünlerinden çok memnun .birde hizmetinden.çok güvenilir biyer falan diyor...
ben cinsiyeti bekliyorum bişiler almak için heryer su yeşili saman sarısı kıyafet doldu.bide beyaz krem...birazda cinsiyet rengi bişiler alırım artık diye bakmıyorum bişeye<....
canim ben burdaki doktorlar feci diyordum hintli falan begenmiyodum sneinkid aha kotuymus bide ozel doktor bana bir klasor verdi mesela haftaya hamile ergersizi ve psikoloji icin devletin verdigi derse katilicam onun disinda bir kitap ne yemem ne icmem lazim ne kadar kalori almam ne neye yariyo ne lazim gunde onun disinda kitap her hafta bebekte ne olur bende ne degisir kitap verdiler ingilizce biliyosan gonderiyim sana burdan ayrica bir kitapta nasil soluk almam lazim tuvalette nasil torumam lazim falan gorsel anlatiyo senin doktordan daha iyiymis demekki benim hintli
evet canım ben sana dün demiştim bizimkilerden iyidir diye
ben ingilizce bilmiyorum canım eşim biliyor ama
artık bende netten araştırıyorum napayım para veriyoruz aydınlanamıyoruz netten daha çok bilgi alıyorum
allahım 9 ayı bi atlatsak hayırlısıyla
Merhaba,
Bende hizmete gidiyorum.
Meltem hanıma.
sizinki meltem hanım mı sait bey mi?
Siz kaç haftalıksınız ve cinsiyet öğrendiniz mi?
arkadaslar siz orda sanslisiniz diyordum ama doktordan doktora degisiyor demekki ben beni tatmin edicek sorular soramiyorum diye uzuluyordum doktorum hintli aksan berbat yani esim ingiliz o bile net anlamiyo bana sen iyi anliyosun bile dedi yani tatmin edici cevapta alamayinca huzursuz oluyorum bakiyo herseye normal bu iyi su iyi kocaman bana ait klasor var elinde zaten gecmisi gelicegimi goruyo ama ne biliyim ayni dilde olmak soru sormak bir merhaba naislsiniz ne var ne yok demek ayri bunlar buz diyordum ama turk doktorlardada varmis aynilari allah kolaylik verisn bizlere :)
kızlar ben çıkıyorum..allah herkeze iyi doktorlar nasibetsin yani canımız kanımız...bu zor süreçte doktorum bana güven veriyor ki ben çok pipirikliyimdir.tam benim dilimde konuşuyor..artık doğumda gözüm arkada kalmayacak diyorum allah yardımcımız olsun hepimizin....
sizi çok öptüm canlar
ya işte canım çok değişiyor valla..burası Türkiye özel hastaneler varda rahatız yoksa devlet hastaneleri pekte içaçıcı değil...insanın yüzüne bakmıyor çoğu..ben şanslıyım çok şükür,hamilelik öncesi çok araştırdım ve gönlüme göre birini buldum yani...
yok canım ya kendim bilsem ingilizce daha iyi anlarım okurum eşim fırsat bulamaz hep geç geliyor genede düşünmen yeter tatlım ya çok tşrler düşündüğün için
kızlar ben çıkıyorum..allah herkeze iyi doktorlar nasibetsin yani canımız kanımız...bu zor süreçte doktorum bana güven veriyor ki ben çok pipirikliyimdir.tam benim dilimde konuşuyor..artık doğumda gözüm arkada kalmayacak diyorum allah yardımcımız olsun hepimizin....
sizi çok öptüm canlar
devlet hastanesinde doktora birşey sormaya korkuyor insan halbuki bizim sigorta paramızla onlar oradalar ama genede dışarıdan parayla gidiyoruzsempatiksalakcinni
canim bunalr aslinda acayip programli randevu oncesinde eve mektup bile geliyor hatirlatma ozel dosyam var hepsi icinde doktor ne var ne yok goruyor devlet hastanesi ilk hamilelik baslangicimda hafif sancim vardi hastanede kaldim bir gun iki cesit yemek cikiyo menu geliyo sen secim yapiyosun yas pastasina kadar var menude mesela arada aciktin gidiyosun patates kizart,asi veya sandvic var her saat sut var tertemiz aralarda sut servisi var belli saatlerde temiz ama tek sorun doktorlar tuhaf ulkelerden zenci falan iyi hosta aksanalr farkli birde hani turkiyede ozel doktorlar gibi sicak kanli degiller soruya cevap seklinde gelisiyo muhabbet mesela ben gittim ebegimi gormek istiyorum dedim sizin tarihinize var evinize dedi bana turk olsa hadi gel gor arada falan der bunalr domuz gibi neyse o programli ma bu kadar program alisik degilim ben bayiyo beni mesela ama devlette okul bile var baslicam nefes alma teknikleri falan varmis gidicez gorucez turk devlet hastanesi ile kiyaslanmaz yani ucurum ozel hastaneler gibi ama tek fark insan kultur farki soguklar iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?