devlet hastanesinde doktora birşey sormaya korkuyor insan halbuki bizim sigorta paramızla onlar oradalar ama genede dışarıdan parayla gidiyoruzsempatiksalakcinni
aynen canım kendi paramız var orda tam teşkülatlı muayene olamıyoruz alah kahretsin
eczaneye gittim ilaç vermiş kan ilacı dr 1 ay önce kan aldırdıydım ssk da muayene bile olmadım eczane bende 5 milyon para aldı bide ilaca verdim 10 milyon küt gitti
burada 3 gün devlet hastanesinde kaldım çıldırdım doktara neyim var diye soramadım çünkü benden önceki hastaya bilgi istiyorsan özel muayeneme gel demiş o yüzden soramadım bile
canım ben sait beeye gidiyorum 16 haftalık oldu henüz cinsiyet öğrenmedim meltem hanımdan memnunmusunuz?
canim ben cok net hatirliyorum ben buraya yerlesmeden once bir kac sene once kaydim banyoda dustum acil haydarpasa numuneye gittim hemen onumde 3 yasinda bir bebek gidem ufacik zayif dusmus agzi burnu kan doktora girmeye calisiyorlar doktor genc cikti kadina yoneldi bana bak kaidn bu cocuk ziriltiyi kesmeden sakin odaya sokma dedi kadincagiz bir taraftan cocugun agzini burnunu temziliyo kan icinde bir taraftan cocuga sus diyo cok acidim ya cocuk dusmus aglicak tabi doktorada sok oldum bir dahada gitmedim .
ozel hastane saglik sigortalari tabiki cok iyi ama buyuk hastaliklardada insan muhtac oluyo yani bizim paralarimizla donuyo sonucta orasi hakkimiz allah korusun kanser gibi buyuk bir hastalikta ozel hastanelerde ne kadar karsiliyabiliriz benim halam 25 yaisnda kanserdi ozele gitti ama bakti basa cikilacak gibi degil devlet hastanesine gitmeye basladi gerci oda ise yaramadi ama rahmetli yinede insanin isi dusuyo asiri zengin degilse buyuk hastaliklarda develt hastanesine parasi bizden cikiyo muameleye bak .
ben ogün 3 tane vitamin ilacına 30 milyon ödedim hepsi ilaç değilmiş hastane parasıda varmış içinde yani kısaca soyuluyoruz
ben ogün 3 tane vitamin ilacına 30 milyon ödedim hepsi ilaç değilmiş hastane parasıda varmış içinde yani kısaca soyuluyoruz
paran yoksa öleceksin başka açıklaması yok
turkiyede devlet hastanesi mahvolmus biliyorum canim yani burdakiyle kiyas bile edilemez ama turkiyede hani ozel hastaneye gitmek daha kolay burdan ozel hastanede para veriyosun cekiyo yani turkiyede olsam ozele gitmem gerekirdi devlet hastanesi mumkun degil zaten biliyorum.
burdada cok ama cok az ozel hastane var bir kan testi icin 2000 euro istediler devlet hamileler icin ucretsiz hemde sogukta olsalar hani progranli temizler ben sikayet ediyodum ama sukurmus demekki :)
benim aşırı baş ağrım var ondan herhalde 1 tanede ağrı kesici verdibana vitamin ilacı felan vermedi kan ilacı vermiş 1 tane
neyseki öyle şansımız var burada özel hastanelerin muayene ücreti 20ytl doğumda 300 milyon alıyorlar oraya gidiyorum artık
canim buda siyah beyaz ultrason ama kocaman iki tane kisim var bitisik doktora sordum bunalr ne diye anlatti mide ve kafa tasi dedi gittim anlamadim yine sordum aldi eline kalemi guldu tabi bana iki gozunu burnunu isaretledi dedimki bu ne mide dedi niye ayni dedim simdi ayni boyutta organlar gelistikce boyutlari degiscek dedi kollarinida isaretledi verdi resmi elime yani resimli falan degil buda siyah beyaz ultrason .burada sadece tümden gözüken resmini veriyorlar yani bana öyle verdiler öyle çok ayrıntılı değil
kızlaaar 2 gün önce düşük tehlikesiyle kötü bi gün geçirmiştik, bugün çok şükür giyiyiz kontrole gittik, cinsiyetide görmüş olduk, oğlum oluyor, bir prens daha geliyo.çook sevindik ben zaten erkekciydim eşim biraz afalladı.am çok güzel bi duygu tez zamanda hepinize öğrenmek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?