2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devlet hastanesinde doktora birşey sormaya korkuyor insan halbuki bizim sigorta paramızla onlar oradalar ama genede dışarıdan parayla gidiyoruzsempatiksalakcinni

canim ben cok net hatirliyorum ben buraya yerlesmeden once bir kac sene once kaydim banyoda dustum acil haydarpasa numuneye gittim hemen onumde 3 yasinda bir bebek gidem ufacik zayif dusmus agzi burnu kan doktora girmeye calisiyorlar doktor genc cikti kadina yoneldi bana bak kaidn bu cocuk ziriltiyi kesmeden sakin odaya sokma dedi kadincagiz bir taraftan cocugun agzini burnunu temziliyo kan icinde bir taraftan cocuga sus diyo cok acidim ya cocuk dusmus aglicak tabi doktorada sok oldum bir dahada gitmedim .
ozel hastane saglik sigortalari tabiki cok iyi ama buyuk hastaliklardada insan muhtac oluyo yani bizim paralarimizla donuyo sonucta orasi hakkimiz allah korusun kanser gibi buyuk bir hastalikta ozel hastanelerde ne kadar karsiliyabiliriz benim halam 25 yaisnda kanserdi ozele gitti ama bakti basa cikilacak gibi degil devlet hastanesine gitmeye basladi gerci oda ise yaramadi ama rahmetli yinede insanin isi dusuyo asiri zengin degilse buyuk hastaliklarda develt hastanesine parasi bizden cikiyo muameleye bak .

ben ogün 3 tane vitamin ilacına 30 milyon ödedim hepsi ilaç değilmiş hastane parasıda varmış içinde yani kısaca soyuluyoruz

burada 3 gün devlet hastanesinde kaldım çıldırdım doktara neyim var diye soramadım çünkü benden önceki hastaya bilgi istiyorsan özel muayeneme gel demiş o yüzden soramadım bile

turkiyede devlet hastanesi mahvolmus biliyorum canim yani burdakiyle kiyas bile edilemez ama turkiyede hani ozel hastaneye gitmek daha kolay burdan ozel hastanede para veriyosun cekiyo yani turkiyede olsam ozele gitmem gerekirdi devlet hastanesi mumkun degil zaten biliyorum.
burdada cok ama cok az ozel hastane var bir kan testi icin 2000 euro istediler devlet hamileler icin ucretsiz hemde sogukta olsalar hani progranli temizler ben sikayet ediyodum ama sukurmus demekki :)

canım ben sait beeye gidiyorum 16 haftalık oldu henüz cinsiyet öğrenmedim meltem hanımdan memnunmusunuz?

Sait beyin de iyi olduğunu çok kişiden duydum. daha önce doğum yapan arkadaşlarımdan Sait beyin hastası olanlar vardı.
Ben Meltem hanımdan memnunum. Hele bebeğin ilk hareketlerini bize gösterirken benden bile daha heyecanlı yaklaştı. çok hoşuma gitti, duygulandırdı beni. Umarım sorunsuz şekilde devam ederiz. Hizmet hastanesinin iyi olduğunu çok kişiden duyduğum için hastane konusunda kafam rahat.

paran yoksa öleceksin başka açıklaması yok

ben ogün 3 tane vitamin ilacına 30 milyon ödedim hepsi ilaç değilmiş hastane parasıda varmış içinde yani kısaca soyuluyoruz

arkadaslar ayrica bir yakinim basina geldi ameliyat oldu kadin ogretmen bir cok malzeme aldirmis doktor laizm diye numunede sonrada kullandirmamis almis elinden baska hastalara satiyolar tuhaf vallahi bunu yap burdakilere oyarlar adami valla ..

neyseki öyle şansımız var burada özel hastanelerin muayene ücreti 20ytl doğumda 300 milyon alıyorlar oraya gidiyorum artık

neyseki öyle şansımız var burada özel hastanelerin muayene ücreti 20ytl doğumda 300 milyon alıyorlar oraya gidiyorum artık

super mis fiyatlar vallahi ben doktora uc gun once gittim kan idrar ve bebegime baktilar resminide verdiler tuhaf kafasi midesi ayni boyut gibi sordum doktora su an ayni boyuttta ama gelisiyo degiscek dedi bu gozu bu kulagi kollari dedi ama bakiyorum anlamiyorum doktor iki hafta sonra kan idrar ve diger testler icin kucuk hastaneden gun verdi ondan iki hafta sonra yine bebegimi gormeye buyuk hastaneye doktoruma gidicem gitmeden mektup gonderiyor hatirlatma icin zaten bakalim hayirlisi sizdede bebek fotograflari benim gibimi midesi ve kafa boyutu ayni benim bebegimin .

burada sadece tümden gözüken resmini veriyorlar yani bana öyle verdiler öyle çok ayrıntılı değil

burada sadece tümden gözüken resmini veriyorlar yani bana öyle verdiler öyle çok ayrıntılı değil
canim buda siyah beyaz ultrason ama kocaman iki tane kisim var bitisik doktora sordum bunalr ne diye anlatti mide ve kafa tasi dedi gittim anlamadim yine sordum aldi eline kalemi guldu tabi bana iki gozunu burnunu isaretledi dedimki bu ne mide dedi niye ayni dedim simdi ayni boyutta organlar gelistikce boyutlari degiscek dedi kollarinida isaretledi verdi resmi elime yani resimli falan degil buda siyah beyaz ultrason .

resim dediysem buradada öyle siyah beyaz ultrasyonda ama organları belli değil göstermedi

kızlaaar 2 gün önce düşük tehlikesiyle kötü bi gün geçirmiştik, bugün çok şükür giyiyiz kontrole gittik, cinsiyetide görmüş olduk, oğlum oluyor, bir prens daha geliyo.çook sevindik ben zaten erkekciydim eşim biraz afalladı.am çok güzel bi duygu tez zamanda hepinize öğrenmek nasip etsin

Selam annecikleeer ben ağustos annelerindenim bizim topikte kimse yokta
buraya bakiiiiym dedim neler konuşuyorsunuz:))))

kızlar bugün dr la süt hakkında konuştuk.en sağlıklısının uht süt olduğunu söyledi.Açokta satılan sütlerde burusella mikrobunu kırmak için çok kaynatmak gerekiyormuş,pastörize sütlerde çok işlemden geçtiği için vitamin kaybı oluyormuş ama uht sütler sadece iki işlemden geçiyormuş.eve gelir gelmez baktım benim sütte uht miş zaten.birde eğer bir paket süt ogün bitmiyorsa küçük sütlerden al dedi yani açtığımız paketi ogün bitirmeliymişiz

gözün aydın inşallah birdaha tehlike yaşamassın benimde bir kızım var bunada doktor kıza benziyor dedi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…