2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok geçmiş olsun düşük tehlikesi neden oldu? bu arada cinsiyeti öğrenmene çok sevindim, bir erkekimiz daha oluyor

herkese selam.bende bu siteye yeni üye oldum.bende eylül 23 doğum yapıcam.3 aylık hamıleyım.6 yaşında bir kızım var..doktor ılk başta erkek dedi geçen hafta gittiğimde kız olabılır dedi.kızım kız olduğunu duyunca çok sevindi.ona arkadaş gelicek diye..allah herkese hayırlı bebeişler doğurmak nasip etsin

çok geçmiş olsun neden öyle oldu nasıl anladın kanama falan mı

Canım doğru topiği bulmana sevindimzemuszemus
Ne güzel 2 tane kızın olacak.Bugün bebişe kıyafet bakıyorum kız
kıyafetleri çok çok güzel ben oğluşumu da güzel giydiricem ama
kız kıyafetlerine de bakmadan geçilmiyor:))))

kızlar bendee göbüşümüzün resmını koycamm arastırım bıraz nasıl yapıldıgını eklyınce yazrım sızee:)

slm kızlar.Anam siz dur durak bilmiyonuz valla...akannehir Bir haftadır giremiyordum sayfalar almış başını gitmiş.100 küsür sayfa ama okuyamadım.Eşimin amcası vefat etti geçen hafta bizde apar topar gittik.Yolda annemlerde akşam biraz dinlenelim dedik.Annemi aradım evdemi diye şehrin içine girdiğimiz için emniyet kemerimi çözdüm.Işıklarda beklerken arkadan gelen araba bize çarptı.
Çok korktum tabi ben..Biraz annemlerde dinlendikten sonra ağrım başladı.Sonra hafifledi.Sürekli kasılmalar oluyordu.
Taziye bittikten sonra Bebeğimin gelmesine vesile olan dr a gittik.Baktı korkudan dolayı bebeğin olduğu yerde bir kavis oluşmuş.Magnezyum verdi.Rahatlatırmış.
Renkli ultrasonla baktı bebeğim kocaman olmuştu.21 cm ve 160 gr.Çok tatlı duruyordu.
Cinsiyetini sordum.Baktı baktı sonra çok nazlı bir KIZ dedibayanssulusmile hihoyyyt
Allah nasip ederse kız anası olacam:CüvCüv:

saol canım..13 nisanda 4 lü testim var doktor o zaman kesin cinsiyeti söylerim dedi.
hayırlısıyla bakalım..

4 lü testte de inceliyorlar bebişin heryerini o zaman gösterirse kesinleşir tabi canım:))))
ama galiba en güzeli renkli usg benim de önümüzdeki salı detaylı renkli usg var insan
heyecanlanıyor düşününce:)))

2 li testimde problem cıkmadı.doktoruö yaşından dolayı (yaş 35 olucak) bakalım istersen dedi.bende kabul ettim.kızımda 6 ayda göstermişti kendini..buda ablasına çekerse yandık biraz geç öğreniriz..

selam kızlar nasılsınız. ay şimdi çok tedirgin oldum. lavaboya girdim.afedersiniz ama tuvalet kağıdında pembe renkte akıntı mı diyim kanama mı diyim gördüm. acayip tedirginim şimdi. bir fikri olan var mı kızlar...

cok gecmis olsun canim oglunmu olucak? allahim ne guzel bana tamamen kizim olucak gibi geliyor hatta hissediyorum eminim ama ben hep erkek istemisimdir ben iki kiz kardesim evde hic erkek cocuk gormedim tabi saglikli olsunda onemlid egil ama oglum olsa ya super olurdu allah seni oglunu esini bir arada mutlu mesut etsin super bir duygu :)

kızlar geçen gün listeye baktım hep erkekler arka arkaya kızlarda arka arkaya gelmiş
sonra baktım benim altım ve üstlerimde hep kız dedim acaba benimkidemi kız olcak
bugün doktora gittik veeeee KIZZZZ dedi :hulya:

gözü aydın canım sen kaç haftalıksın cinsiyetini biiyor
benimkini bilemedi

ekledımm kızlarr bakabılırsınızzz 2010 annelerinin göbüşlerı topiğindee ..

Allah hayırlıısını versin ama vefat eden bebeğim kız olduğu için gönlümden kız geçiyordu
Allah gönlüme göre verdi cümlemizinki hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…