kızlaaar 2 gün önce düşük tehlikesiyle kötü bi gün geçirmiştik, bugün çok şükür giyiyiz kontrole gittik, cinsiyetide görmüş olduk, oğlum oluyor, bir prens daha geliyo.çook sevindik ben zaten erkekciydim eşim biraz afalladı.am çok güzel bi duygu tez zamanda hepinize öğrenmek nasip etsin
kızlaaar 2 gün önce düşük tehlikesiyle kötü bi gün geçirmiştik, bugün çok şükür giyiyiz kontrole gittik, cinsiyetide görmüş olduk, oğlum oluyor, bir prens daha geliyo.çook sevindik ben zaten erkekciydim eşim biraz afalladı.am çok güzel bi duygu tez zamanda hepinize öğrenmek nasip etsin
herkese selam.bende bu siteye yeni üye oldum.bende eylül 23 doğum yapıcam.3 aylık hamıleyım.6 yaşında bir kızım var..doktor ılk başta erkek dedi geçen hafta gittiğimde kız olabılır dedi.kızım kız olduğunu duyunca çok sevindi.ona arkadaş gelicek diye..allah herkese hayırlı bebeişler doğurmak nasip etsin
saol canım..13 nisanda 4 lü testim var doktor o zaman kesin cinsiyeti söylerim dedi.
hayırlısıyla bakalım..
kızlar geçen gün listeye baktım hep erkekler arka arkaya kızlarda arka arkaya gelmiş
sonra baktım benim altım ve üstlerimde hep kız dedim acaba benimkidemi kız olcak
bugün doktora gittik veeeee KIZZZZ dedi :hulya:
gözü aydın canım sen kaç haftalıksın cinsiyetini biiyor
benimkini bilemedi
kızlar sayfanızdaki o çiçekleri ve bebek resimlerini nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?