2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

excipial lipo hamilelikte kullanılması sakıncalı bir krem değil mi? Ben öyle biliyorum..

a s cim cnm cınsıyetıne 2 seferdır erkek gıbı dedi bakalım hyrlsııı saglıklı olsunlarda salıgunu gıtcm 16 haftalık olcam ozaman ıns gösterırr tam kesın olarakk kesın dıemıom dedi saolasın cnm senın göbüşde cok tatlıoğlan oldugu bellıısıvrı duruo..ıns saglıkla zamanında dogarlar.

kızlar bebişlerınıze alıswerişe basladınızmı bız pazar gunu bebe magazasına gttık bı grdım benı durdurana bravoo baya bişeyini aldım ..alt acma takımı banyo havlusu kıslık bebeği saracagımızz fermuarlı batanıye takım bısruru cıtcıtlı badı 6 7 tane takım bıkac tane tulumm anlıcanız baya bişeyler aldık biz şimdilikkk cınsıyetı kesınlşsin herseyını alıcam yavas yavas ıns..

bende aldım nerden baksan 10 tane çıkçıtlı badi var
dediğin gibi 2 tane alt açma takımı banyo havlusu
kadife ve penye battaniyeler el örgüsü battaniye
takımlar penye yeleklerden,çoraplardan

çok geçmiş olsun neden öyle oldu nasıl anladın kanama falan mı

evet canım kanamam oldu, bebeğin kalp atışlarına baktı bi sorun yok, iğne yaptırdı
hemen, 10 gün rapor verdi, şimdi dinleniyorum, kanamada geçti, biraz ev işi yapmıştım muhtemelen ondan oldu, bugün kontrolde de 1 ay dikkat etceksin dedi.oğluşumda açtı bacaklarını gösterdi

aysecım masllah sen daha cok sey almısın bnde kesınleşsin hepsınden alıcam ıstedıgım renge göre acaba kız mı erkekmı demeden onu bklıom yoksa durmam:)

aysecım masllah sen daha cok sey almısın bnde kesınleşsin hepsınden alıcam ıstedıgım renge göre acaba kız mı erkekmı demeden onu bklıom yoksa durmam:)

canım aslında diğer seferinde almıştım bu dediklerimi
ama şimdide başladım almaya ve örmeye
bebek lifi ördüm onu güzelce bici bici yaptırcam :))
bide yelek ördüm
bide gecen cinsiyeti bilmeden bi kız pijama takımı almıştım
meğer içime doğmuş kızmış

oh ne güzelll ınsss dogduklrında hepsini zevkle giydirices benım annem ceyızımde lif yapmıstı bısuru bebek lıflrıde var lıf örmuces ben örgu bılmıomm anneannesı yapıooörgulerını bı ceket ve patık ördu yıne cekete baslamıss bıde yelegımız ve patıgımız var:)

Selam herkese, cinsiyeti belli olanların gözü aydın. Biz bugün şişkinlik yaşıyoz yaaa, bacaklarım falan ağrıyoooo. Yarın son mesai, haftasonu kocacık şehir dışına gidecek bakalım...

yani bebek lifi dediğim o çeyizlerimizdeki hayvan figürlü byük liiflerden değil
minnack oluyo yaklaşık bir elim kadar,yumuşak ipten ve gevşek örüyosunki narin cildine zarar vermesin minnoşların

bende çok ayrıntılı bilmiyorum örgüyü aman hazırda satılıyor artık heryerde
anneanneler babaanneler saolsun :)

dedıgın sey güzelmiş aysecım öle el kadr lıf yok ama hayvan fıgurlude deıl bıldıgın bebek lıfıı:)yumusacık odaa ewet saolsun babaanne anneannlerr :)

dedıgın sey güzelmiş aysecım öle el kadr lıf yok ama hayvan fıgurlude deıl bıldıgın bebek lıfıı:)yumusacık odaa ewet saolsun babaanne anneannlerr :)

eskiden şu beyaz tülbentlerin kenarını oyalayıp onlarıla yıkarlarmış yeni doğmuş bebeği
daha yumuşak olur dimi bebiş için

dkaderli cnm hem geçmiş olsun hemde gözün aydın seninde oğluşun olacakmış
benimde 2 kere kanamam oldu iğne oldum dinlendim şimdi herşey yolunda sende bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…