evet alttaki çizelge..yardımcı olurmusunuz.
ben de bebek yağı kullanıyorum.bi de excipial lipo.doktorum nemlendirici olarak vermişti hamileleikten önce.benim cildim biraz kuru da.öyle pahalı kremler kullanmayı düşünmüyorum.olucaksa da oluyo.yapcak pek bi şey de yok gibi.
excipial lipo hamilelikte kullanılması sakıncalı bir krem değil mi? Ben öyle biliyorum..
günaydın kızlarr,,kaç gündür sabah kötü bi bacak ağrısı ile uyanıorum,,bacak ağrısı çeken var mı?
kızlar bebişlerınıze alıswerişe basladınızmı bız pazar gunu bebe magazasına gttık bı grdım benı durdurana bravoo baya bişeyini aldım ..alt acma takımı banyo havlusu kıslık bebeği saracagımızz fermuarlı batanıye takım bısruru cıtcıtlı badı 6 7 tane takım bıkac tane tulumm anlıcanız baya bişeyler aldık biz şimdilikkk cınsıyetı kesınlşsin herseyını alıcam yavas yavas ıns..
çok geçmiş olsun neden öyle oldu nasıl anladın kanama falan mı
aysecım masllah sen daha cok sey almısın bnde kesınleşsin hepsınden alıcam ıstedıgım renge göre acaba kız mı erkekmı demeden onu bklıom yoksa durmam:)
oh ne güzelll ınsss dogduklrında hepsini zevkle giydirices benım annem ceyızımde lif yapmıstı bısuru bebek lıflrıde var lıf örmuces ben örgu bılmıomm anneannesı yapıooörgulerını bı ceket ve patık ördu yıne cekete baslamıss bıde yelegımız ve patıgımız var:)
dedıgın sey güzelmiş aysecım öle el kadr lıf yok ama hayvan fıgurlude deıl bıldıgın bebek lıfıı:)yumusacık odaa ewet saolsun babaanne anneannlerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?