2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
carsamba günü doktora gittim 3 lü test yaptırdık.Vee doktorumuz bize bir süpriz yaptı bebeğin kız demez mi :ecrin_bebek: Soka girdim tabii.Hep oglum dıye sevıyorduk sımdı kız cıktı.3.bir emre kadar cinsiyet için yorumda bulunma cocuğunda aklını karıştırma dedi Doktor amcamız o da kendını gülmekten tutamadı ayy bu ne olacak cok merak edıyorum dıyor.Eşimde hayatım bızım bebek topiş mi yoksa diyorkaydirigubbakcemile3

canım benim. bebişin henüz karar verememiş kız mı olsam erkek mi olsam diye düşünüyor :sm_cool: :sm_cool: şaka bir yana ilk haftalarda yapılan tahminler yanıltıcı olabiliyor canım. ama 16. haftada yaptığı tahmin kolay kolay değişmez bence...

gunaydin kizlar ben henuz bebegin cinsiyetini ogrenemedim:) nazlaniyor gostermiyor bugun tam 15haftalik oldum ama merak ediyoru kizim mi yoksa oglummu olacak,ne kalca ne gogus birsey yok,neyse ogrenen annelere saglicakla kucaklasinlar :=))

mestitoshcum canım benım sen şimdi diyorsun kız olacak hadı bakalım haftaya 3lü test sonucunu alıcam o zamanda kesın bısey soylese bari.Bebek diye seviyoruz neydıği belirsiz yavrum:)

günaydın kısmetcim bak ben öğrendım de ne oldu gene senınle aynı meraktayım.Bi erkek bi kız son tahmın ne olacak bakalım.Senin içine ne doğuyor canım

doğum ücretleri hakkında görüştünüz mü ben nisan ayında gittiğimde konuşmayı düşünüyorum odaları falan nasıl acaba:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…