2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herekese....
rüyamda oğlum olmuştu çokk güseldiiii
allahım artık 2 nisan gelsinde kız mı oğlan mı öğreneyim yaaa :))

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım,,bugün başımız ağrıyor işe de gitmedik,,tansiyonum herzaman düşük olurdu şimdi biraz yüksek 13/8 dünden beri,,o yüzden evde dinleniorum size de bi selam vermek istedim..

geçmiş olsun cnm olumunekankayizsmile

Geçmiş olsun pınarcım...
Tansiyon sorunu bende de var ama düşüyor.. Normalde de tansiyonum çok düşüktür normalim 9/6 ama düşünce de bi düşüyo 3-5 dk kendimden geçiyorum...7/4 falan olduğunda yığılıveriyorum... Allahtan aniden düşmüyor sinyal veriyor da oturup bayılıyorum, yoksa ayakta falan olsam düşermüşerim fena olur yani...

az kaldı 2 nisana :ecrin_bebek:dayanamıyoruz artık dimieyvahedigeldismile
aynen canım ya günler geçmek bilmiyoo (
kıyamam kuzumm geçmiş olsun
benimde baş ağrım çok bgn hatta sabah kalktığımd bende gitmiym diye düşündüm işe ama geldimm
keşke gelmeseymişim (

canım ben özel dokturn yanı sıra sağlık ocağına da gidiyorum.bana demir ilacı verdiler ve beş kuruş istemediler :)

teşekkür ederim canım benim de hep düşüktür genelde ama şimdi biraz çıkınca rahatsızlık verdi bana ,,başım dünden beri geçmio,, her dakka ağrı kesici de içmek istemiorum çekicem böle napalım((
aynen canım ya günler geçmek bilmiyoo (

kıyamam kuzumm geçmiş olsun
benimde baş ağrım çok bgn hatta sabah kalktığımd bende gitmiym diye düşündüm işe ama geldimm
keşke gelmeseymişim (

canım çok saol ben de dün gittim ama bütün gün yattım oda da dinlenmeden geçmicek sanırım(

günaydın kısmetcim bak ben öğrendım de ne oldu gene senınle aynı meraktayım.Bi erkek bi kız son tahmın ne olacak bakalım.Senin içine ne doğuyor canım

gunaydin canim evet haklisin ama bence benim oglum olur,ama boyle gostermeyincede kesin kiz diyorum,ya senin icine ne ayan oluyor kizmi erkekmi

simdilik bana musade kizlar daha kahvalti yapmadim bebis cok acikti ama icimden yemek gelmyior da mecburiyetten yiyorum malesef:=)sevgilerle esen kalin,,

hepinize tekrar merhaba kızlar... pınarcım canım geçmiş olsun... bol bol dinlen

kızlar dün akşam saat 8 de lavabodan sonra çok afedersiniz tuvalet kağıdını kullandığımda açık pembe çok az miktarda bir akıntı mı kanama mı ne diyim bilmiyorum öyle bir şey oldu. tekrar sildim baktım bişey yok. nasıl korktum anlatamam. daha sonra her lavaboya gittiğimde baktım bişey yok. bugün de bişey yok. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. normal mi acaba. bana akıl verin ne olur kızlar..

bilmiyorumkismiledevam etmiyosa bi sorun yoktur inş ama dr a bi danış bence ne olur ne olmaz

Kızlar günaydın herkese,

Canım başınsağolsun. Ayrıca kaza içinde çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Veeee gözün aydın bir prensesimiz geliyormuş.:))) Dünya hali işte hertürlü duyguyu yaşıyoruz.

Pınarcığım sanada çok geçmiş olsun canım. Benimde çok tansiyonum düşüyor ara ara 1-2 gün işe gelemedim o yüzden. yat dinlen bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…