günaydın herekese....
rüyamda oğlum olmuştu çokk güseldiiii
allahım artık 2 nisan gelsinde kız mı oğlan mı öğreneyim yaaa :))
ohh ne güzel bebişini göreceksin cinsiyet öğrenmediysen belki onuda öğrenirsin
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım,,bugün başımız ağrıyor işe de gitmedik,,tansiyonum herzaman düşük olurdu şimdi biraz yüksek 13/8 dünden beri,,o yüzden evde dinleniorum size de bi selam vermek istedim..
aynen canım ya günler geçmek bilmiyooaz kaldı 2 nisana :ecrin_bebek:dayanamıyoruz artık dimieyvahedigeldismile
kıyamam kuzumm geçmiş olsunkızlar günaydın geçmişi okuyamadım,,bugün başımız ağrıyor işe de gitmedik,,tansiyonum herzaman düşük olurdu şimdi biraz yüksek 13/8 dünden beri,,o yüzden evde dinleniorum size de bi selam vermek istedim..
aynen canım kendi paramız var orda tam teşkülatlı muayene olamıyoruz alah kahretsin
eczaneye gittim ilaç vermiş kan ilacı dr 1 ay önce kan aldırdıydım ssk da muayene bile olmadım eczane bende 5 milyon para aldı bide ilaca verdim 10 milyon küt gitti
Geçmiş olsun pınarcım...
Tansiyon sorunu bende de var ama düşüyor.. Normalde de tansiyonum çok düşüktür normalim 9/6 ama düşünce de bi düşüyo 3-5 dk kendimden geçiyorum...7/4 falan olduğunda yığılıveriyorum... Allahtan aniden düşmüyor sinyal veriyor da oturup bayılıyorum, yoksa ayakta falan olsam düşermüşerim fena olur yani...
aynen canım ya günler geçmek bilmiyoo(
kıyamam kuzumm geçmiş olsun
benimde baş ağrım çok bgn hatta sabah kalktığımd bende gitmiym diye düşündüm işe ama geldimm
keşke gelmeseymişim(
günaydın kısmetcim bak ben öğrendım de ne oldu gene senınle aynı meraktayım.Bi erkek bi kız son tahmın ne olacak bakalım.Senin içine ne doğuyor canım
kızlar dün akşam saat 8 de lavabodan sonra çok afedersiniz tuvalet kağıdını kullandığımda açık pembe çok az miktarda bir akıntı mı kanama mı ne diyim bilmiyorum öyle bir şey oldu. tekrar sildim baktım bişey yok. nasıl korktum anlatamam. daha sonra her lavaboya gittiğimde baktım bişey yok. bugün de bişey yok. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. normal mi acaba. bana akıl verin ne olur kızlar..
slm kızlar.Anam siz dur durak bilmiyonuz valla...akannehir Bir haftadır giremiyordum sayfalar almış başını gitmiş.100 küsür sayfa ama okuyamadım.Eşimin amcası vefat etti geçen hafta bizde apar topar gittik.Yolda annemlerde akşam biraz dinlenelim dedik.Annemi aradım evdemi diye şehrin içine girdiğimiz için emniyet kemerimi çözdüm.Işıklarda beklerken arkadan gelen araba bize çarptı.
Çok korktum tabi ben..Biraz annemlerde dinlendikten sonra ağrım başladı.Sonra hafifledi.Sürekli kasılmalar oluyordu.
Taziye bittikten sonra Bebeğimin gelmesine vesile olan dr a gittik.Baktı korkudan dolayı bebeğin olduğu yerde bir kavis oluşmuş.Magnezyum verdi.Rahatlatırmış.
Renkli ultrasonla baktı bebeğim kocaman olmuştu.21 cm ve 160 gr.Çok tatlı duruyordu.
Cinsiyetini sordum.Baktı baktı sonra çok nazlı bir KIZ dedibayanssulusmile hihoyyyt
Allah nasip ederse kız anası olacam:CüvCüv:
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım,,bugün başımız ağrıyor işe de gitmedik,,tansiyonum herzaman düşük olurdu şimdi biraz yüksek 13/8 dünden beri,,o yüzden evde dinleniorum size de bi selam vermek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?