bilmiyorumkismiledevam etmiyosa bi sorun yoktur inş ama dr a bi danış bence ne olur ne olmaz
kızlar dün akşam saat 8 de lavabodan sonra çok afedersiniz tuvalet kağıdını kullandığımda açık pembe çok az miktarda bir akıntı mı kanama mı ne diyim bilmiyorum öyle bir şey oldu. tekrar sildim baktım bişey yok. nasıl korktum anlatamam. daha sonra her lavaboya gittiğimde baktım bişey yok. bugün de bişey yok. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. normal mi acaba. bana akıl verin ne olur kızlar..
Mesticiğim bende de ilk aylarda bir kez oldu doktora sordum kanama kırmıza dönüşmezse sorun yok demişti ama sen yinede dr ile görüş istersen için rahat olsun. Çok geçmiş olsun bu arada canım.
doğum ücretleri hakkında görüştünüz mü ben nisan ayında gittiğimde konuşmayı düşünüyorum odaları falan nasıl acaba:d
evet bende de bacak ağrısı oluyor bazen ama tek taraflı..
çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. ve aynı zamanda gözün aydın. kızın olacakmış hayırlısıyla gelsin inşallah...
merhabalar günaydın herkese!!
benim kafama bişey takıldı..göğüs ucundaki bezlerde toplu iğne başı gibi şişlikler olması normal hamilelikte bunu biliyorum da..benim daha büyük bir iki şişlik var normal mi acaba...çok merak ettim..
kızlar dün akşam saat 8 de lavabodan sonra çok afedersiniz tuvalet kağıdını kullandığımda açık pembe çok az miktarda bir akıntı mı kanama mı ne diyim bilmiyorum öyle bir şey oldu. tekrar sildim baktım bişey yok. nasıl korktum anlatamam. daha sonra her lavaboya gittiğimde baktım bişey yok. bugün de bişey yok. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. normal mi acaba. bana akıl verin ne olur kızlar..
saol canım 17 haftalığım 4 aylık işte kızlar geç belli olr derler ama doktor iki defa b aktı kız diyorum dedi
bilmem ki canım çok mu büyük
Günaydın kızlar..Bugün yatak istirahatımın son günü, öğleden sonrada doktora gidicem. çok heyecanlıyım, acaba herşey normalmi, düzelmiş mi...
Günaydın kızlar..Bugün yatak istirahatımın son günü, öğleden sonrada doktora gidicem. çok heyecanlıyım, acaba herşey normalmi, düzelmiş mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?