2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorumkismiledevam etmiyosa bi sorun yoktur inş ama dr a bi danış bence ne olur ne olmaz

canım benim devam etmedi kesildi yani. sadece o an oldu sonrasında bişey yok. o yüzden ne yapsam bilemedim. devam etse zaten kesin doktora söylerdim. salı doktora gidecektim zaten o zaman söylesem bu durumu olur mu acaba...

Mesticiğim bende de ilk aylarda bir kez oldu doktora sordum kanama kırmıza dönüşmezse sorun yok demişti ama sen yinede dr ile görüş istersen için rahat olsun. Çok geçmiş olsun bu arada canım.

günaydın kızlar geçmişi okudum yeni bitti.pınar benim de tansiyonum biraz yüksek umarım düşürmeyi başaririz.mestitosh bence doktorunu ara anlat.o duruma göre gel bakalım ya da önemli değil der.

Mesticiğim bende de ilk aylarda bir kez oldu doktora sordum kanama kırmıza dönüşmezse sorun yok demişti ama sen yinede dr ile görüş istersen için rahat olsun. Çok geçmiş olsun bu arada canım.

çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. ve aynı zamanda gözün aydın. kızın olacakmış hayırlısıyla gelsin inşallah...

kızlar ben excipial lipo kullanıyodum ama geçmişte birisi sanırım peny hamilelikte kullanılmıyo demiş bilen var mı?

doğum ücretleri hakkında görüştünüz mü ben nisan ayında gittiğimde konuşmayı düşünüyorum odaları falan nasıl acaba:d

günaydın,

odalarını görmedim ama doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar.
ücretleri bende nisandaki kontrolümde soracağım. öğrenince yazarım mutlaka.

GUNAYDIN anne adaylarımıza...
bende yarın doktoro d-gıdeceğim ...inş. bebişim kendini gösterir....aslında ben cınsıyet merakından cok, yawrumun organlarını belki yüzünü , sağlıklı olduğunu ve orda yaptığı hareketleri izlemek istiyorum....
yanı göstermesede çok üzülmem ...asıl önemliisi sağlığı su anda ..ama babamız cok meraklı acaba ne? deyip duruyor.
bu araada yanımda CD de götureceğim inş. doktor bana cd cekımı yapar ?
bı arkadaşım butun usg lerde cd cekımı vardrı dedı ..
medıcalpark b.evler emıne hanıma gıdeceğim bu arada varmı daha önce gıden

evet bende de bacak ağrısı oluyor bazen ama tek taraflı..

işin tuhafı bende bu hafta 3 gece tek bacağıma, adaleme giren krampla uyandım. ve sağlam bir kramp çünkü nefesimi kesti resmen. doktora soracağım ilk kontrolde. bilgi alınca sizlere de yazarım.

çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. ve aynı zamanda gözün aydın. kızın olacakmış hayırlısıyla gelsin inşallah...

Mesticiğim güldürdün beni kız valla :)))))) Allah mı söyletti ne daha belli değil benimkinin cinsiyeti:))) karıştı heralde . ama bu arada kızım olmasınıda çokkkkk istiyommmmmmmmmm inşallah kızım olur :))

merhabalar günaydın herkese!!
benim kafama bişey takıldı..göğüs ucundaki bezlerde toplu iğne başı gibi şişlikler olması normal hamilelikte bunu biliyorum da..benim daha büyük bir iki şişlik var normal mi acaba...çok merak ettim..

bilmem ki canım çok mu büyük

canım bugüne kadar 4 kez adet kanaması şeklinde kanama geçirdim en son 2 gün önce.Doktor bana taze kandan kork dedi.Kırmızı renk daha önemli.senin anlattığın bi yaradan gelmiş gibi falan.Bence korkma ama doktorunlada mutlaka görüş.Geçmiş olsun.

Günaydın kızlar..Bugün yatak istirahatımın son günü, öğleden sonrada doktora gidicem. çok heyecanlıyım, acaba herşey normalmi, düzelmiş mi...

Geçen perşembe kanamam olmuştu, acildeydim gece..iğneler, serumlar falan..Allah'a şükür iyiyim, bebişim de iyi, ama doktor dinleneceksin demişti. bugün de kontrol var, onun merakı içersindeyim....

Semremsu canım benimkilerde öyle süt bezleri gelişiyor normaldir diye düşünüyorum. sen yinede dr'a gittiğinde sor için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…