2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen perşembe kanamam olmuştu, acildeydim gece..iğneler, serumlar falan..Allah'a şükür iyiyim, bebişim de iyi, ama doktor dinleneceksin demişti. bugün de kontrol var, onun merakı içersindeyim....

merak etme canım düzelmiştir.Dinlenmek çok işe yarıyor.ama sürekli kendine dikkat et.

Sağol Prenses, ediyorum evet. ama çok sıkıcı birşey eve kapanmak, havalar da güzelleşti, yürümek falan istiyorum...ama işte napalım :)

Sağol Prenses, ediyorum evet. ama çok sıkıcı birşey eve kapanmak, havalar da güzelleşti, yürümek falan istiyorum...ama işte napalım :)

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Sanırım bu dönemde çalışamıyacağım.Seni korkutmak istemem ama dinlenmeyi bıraktığım an benim kanamam başlıyor.En önemlisi bizim ve bebeğimizin sağlığı canım.İğne ilaç ne kullanıyosun?

Progestan var işte hap olarak, iğne de proluton...gerçekten başlıyormu kanaman tekrar...üff yaa..inşallah kötü bir şeyimiz yoktur...

ayyy canım kusura bakma ne olur karıştırmışım başka bir arkadaşla. belkide Allah söyletti bilmiyorum. hayırlısı neyse o olsun.

Progestan var işte hap olarak, iğne de proluton...gerçekten başlıyormu kanaman tekrar...üff yaa..inşallah kötü bir şeyimiz yoktur...

Merak etme bebekte bişey yoktur.Olsaydı kanaman başladığında olurdu.Aynı ilaçları kullanıyoruz.Sebebi belli mi peki?Bana ilk plesanta biraz aşağıda demişlerdi dinlenince düzeldi çok şükür.Allah yardımcımız olsun canım.

Sebebi için birşey demedi, karşılaşılan durumlar bunlar dedi, herşey gayet normal görünüyor dedi muaneden sonrada. bugün tekrar sorucam. ığne sende de oturma güçlüğü:))) yaptı mı??

Sebebi için birşey demedi, karşılaşılan durumlar bunlar dedi, herşey gayet normal görünüyor dedi muaneden sonrada. bugün tekrar sorucam. İğne sende de oturma güçlüğü:))) yaptı mı??

İğne felaket yakıyor canım.2 gün zorlanıyorum.Ama yararını düşününce katlanıyoruma.sİyi haberlerini bekliyoruz.Kendine ve bebişe iyi bak:ecrin_bebek:

slm kızlar ben şimdi kan sonuçlarımı aldım benim t4 çok düşmüş yine ya 0.78 çıktı.acaba bu kadar düşük olması bi sorun yaratırmı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim çok canım sıkkın yaaa

Ayşe canım sen hangi hastaneye veya doktora gıttın?
ethıcayı düşünüyordun ..konuşmuştuk merak ettim....

canım ben ethica diye düşünüyodum ama çok pahalı geldi
gitmişken iyi bir doktor olsun isttiyorum iyi doktorun muayeneside 130 tl
yeniden çamlık hastanesine devam ediyorum yenidoğan bakım ünitesi yapım aşamasındaymış,yetişcek inşallah yetişmezsede doktorum fazla takılma
35 haftadan erken doğan bebeklere gerekiyo dedi o durumda seni başka bi hastaneye yönlendiririrz dedi onun dışında bi sorun oluşursa ilk müdehale yapılıuyo küvezimiz falan var dedi zaten ethika hastanesi o kadar yakınki çamlık hastanesine bi durum olursa oraya geçerim kısmet artık doktordan çok memnunum bırakmak istemiyorum

kızlar haziranda memleketine gidecek olan var mı nerdeyse 6.5 7 aylık hamile olacağız biz 15 saat yol gidicez korkutuyo beni aslında o yol akannehir

selam kızlar
ikili test sonuçlarımı eşim almış. 1/75000 demiş sanırım doktor, yani bu test iyi demek sanırım.
ALLAH hepimizin yavrularını korusun...

kızlar haziranda memleketine gidecek olan var mı nerdeyse 6.5 7 aylık hamile olacağız biz 15 saat yol gidicez korkutuyo beni aslında o yol akannehir

bendede aynı durum var.. 14 saatlik yola gitmem gerekecek.. doktoruma soracağım 3 nisanda kontrolüm var...
geçen yaz karnı burnunda bir hamile vardı otobüsde.. yan koltuğumuzdadyı.. yolda doğuracak sandım ama sağ salim gittik =) aslında gidilebiliyormuş olduğunu gördüm ama bilemem artık en der dr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…