Geçen perşembe kanamam olmuştu, acildeydim gece..iğneler, serumlar falan..Allah'a şükür iyiyim, bebişim de iyi, ama doktor dinleneceksin demişti. bugün de kontrol var, onun merakı içersindeyim....
Semremsu canım benimkilerde öyle süt bezleri gelişiyor normaldir diye düşünüyorum. sen yinede dr'a gittiğinde sor için rahat olsun.
Sağol Prenses, ediyorum evet. ama çok sıkıcı birşey eve kapanmak, havalar da güzelleşti, yürümek falan istiyorum...ama işte napalım :)
Mesticiğim güldürdün beni kız valla :)))))) Allah mı söyletti ne daha belli değil benimkinin cinsiyeti:))) karıştı heralde . ama bu arada kızım olmasınıda çokkkkk istiyommmmmmmmmm inşallah kızım olur :))
Progestan var işte hap olarak, iğne de proluton...gerçekten başlıyormu kanaman tekrar...üff yaa..inşallah kötü bir şeyimiz yoktur...
Sebebi için birşey demedi, karşılaşılan durumlar bunlar dedi, herşey gayet normal görünüyor dedi muaneden sonrada. bugün tekrar sorucam. İğne sende de oturma güçlüğü:))) yaptı mı??
Kızlar en baştaki listeye kendimizi nasıl ekleyebiliriz?
Ayşe canım sen hangi hastaneye veya doktora gıttın?
ethıcayı düşünüyordun ..konuşmuştuk merak ettim....
kızlar haziranda memleketine gidecek olan var mınerdeyse 6.5 7 aylık hamile olacağız biz 15 saat yol gidicez korkutuyo beni aslında o yol akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?