cinsiyet öğrenenler ve 2li test sonucunu alanlar var.. gözünüz aydın....
maşallah diyelim bebeişlerimize
canım ben ethica diye düşünüyodum ama çok pahalı geldi
gitmişken iyi bir doktor olsun isttiyorum iyi doktorun muayeneside 130 tl
yeniden çamlık hastanesine devam ediyorum yenidoğan bakım ünitesi yapım aşamasındaymış,yetişcek inşallah yetişmezsede doktorum fazla takılma
35 haftadan erken doğan bebeklere gerekiyo dedi o durumda seni başka bi hastaneye yönlendiririrz dedi onun dışında bi sorun oluşursa ilk müdehale yapılıuyo küvezimiz falan var dedi zaten ethika hastanesi o kadar yakınki çamlık hastanesine bi durum olursa oraya geçerim kısmet artık doktordan çok memnunum bırakmak istemiyorum
selam kızlar
ikili test sonuçlarımı eşim almış. 1/75000 demiş sanırım doktor, yani bu test iyi demek sanırım.
ALLAH hepimizin yavrularını korusun...
Canım benim gözün aydın, umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişleri :)
Sağol Prenses, ediyorum evet. ama çok sıkıcı birşey eve kapanmak, havalar da güzelleşti, yürümek falan istiyorum...ama işte napalım :)
GUNAYDIN anne adaylarımıza...
bende yarın doktoro d-gıdeceğim ...inş. bebişim kendini gösterir....aslında ben cınsıyet merakından cok, yawrumun organlarını belki yüzünü , sağlıklı olduğunu ve orda yaptığı hareketleri izlemek istiyorum....
yanı göstermesede çok üzülmem ...asıl önemliisi sağlığı su anda ..ama babamız cok meraklı acaba ne? deyip duruyor.
bu araada yanımda CD de götureceğim inş. doktor bana cd cekımı yapar ?
bı arkadaşım butun usg lerde cd cekımı vardrı dedı ..
medıcalpark b.evler emıne hanıma gıdeceğim bu arada varmı daha önce gıden
aranızda hemeroidi olan var mı?
başıma bela oldu benim ya.. önceden de vardı ama çok rahatsız etmiyordu. krem sürüyordum geçiyordu. şimdi krem kullanamıyorum. birazcık ıkınsam tuvalette hemen büyüyor hemeroidim ve ağrı yapıyor =((((
Gunaydin tatli annecikler ve bebisleri!! ben geldiiim.. ne cok yazmissiniz oyle :) bakiyorum bi cok yeni arkadaslar gelmis. hosgeldiniz kizlaar a.s.
gunaydin arkadaslar hepinize arkadaslar bir sye danisicam dun gce aniden uyandim inanilmaz bunaldim yaniyorum nefes alamadim camlari actirdim soguk su ictim ancak kendime geldim doktora gittigimde sorucam ben dogustan kalp kapakciklarimdan biri tam kapanmiyordu ama doktor buyuk sorun yaratacak bir durum yok demisti ikis ene once gittigimde onunla alakali olabilirmi yoksa tamamen ruhsalmi arkadaslar buna yakin bir durum yasayan varmi icinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?