2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben gidemicem sanırım, hele bu kanama olayından sonra iyice korktum. uçaktan korkmasam atlar giderim ama ondan da korkuyorum (

cinsiyet öğrenenler ve 2li test sonucunu alanlar var.. gözünüz aydın....
maşallah diyelim bebeişlerimize

aranızda hemeroidi olan var mı?
başıma bela oldu benim ya.. önceden de vardı ama çok rahatsız etmiyordu. krem sürüyordum geçiyordu. şimdi krem kullanamıyorum. birazcık ıkınsam tuvalette hemen büyüyor hemeroidim ve ağrı yapıyor =((((

dr a soracam bende ama mecbur gitcez kimsemiz yok burda nasip olursa doğumu memlekette yapıcam annemler hep ordahihoyyyt

geçtiğimiz h.sonu bi yakınım erken doğum yaptı çamlık hastanesinde olucaktı yenidoğan bakım ünitesi olmadığı için yenimahalle ssk sevkedildi orda doğumu gerçekleşti bence bebeğini riske atmana değmez ordan oraya taşınıcaksın

Selam kızlar.Ben çok kilo aldım kızlarrr yaaa.3 ayda 5 Kg aldım gidişatım çok kötü.Öğlen şirkette ekmeksiz yiyorum ama akşam deli gibi yiyorum.Ve yemekten ortalama 1 saat sonra sızıp kalıyorum.Uyku ve yemekle başım faci halde dertte.Kocacığım vallahi çok iyi adammış...Tam 3 aydır inanmazsınız belki ama tam iki kere birlikte olabildik.Ben uykudan gözümü açamıyorum ki.Benim gibi olan varmı.Ne yapacağımı şaşırdım vallahi...

slm arkadaşlar nihayet bende aranıza katıldım.bende 4aylık hamileyim.umarım sağlıklı hamilelik geçiririz.

gunaydin arkadaslar hepinize arkadaslar bir sye danisicam dun gce aniden uyandim inanilmaz bunaldim yaniyorum nefes alamadim camlari actirdim soguk su ictim ancak kendime geldim doktora gittigimde sorucam ben dogustan kalp kapakciklarimdan biri tam kapanmiyordu ama doktor buyuk sorun yaratacak bir durum yok demisti ikis ene once gittigimde onunla alakali olabilirmi yoksa tamamen ruhsalmi arkadaslar buna yakin bir durum yasayan varmi icinizde?

cnm olsun üzme kendini doğumdan sonra bütün kiloların gider koşturmaktan. bende senin gibiyim bazen hiç uyuyamıyorum bazende yemekten 1 saat sonra sızmışım

Sağol Prenses, ediyorum evet. ama çok sıkıcı birşey eve kapanmak, havalar da güzelleşti, yürümek falan istiyorum...ama işte napalım :)

geçmiş olsun, 3 gün önce bende sabah kanamayla uyandım, hemen koştuk doktora, bebeğe baktı sağlıklı dedi, iğne yaptı ve 10 gün rapor verdi, dün kontrole gittik, kanamam da durdu, artık kalktım ayağa, ama yinede dikkat et kendine, ağır iş, ilişki yok dedi.progeston da bir kutuyu bitir dedi. kanaman durduysa büyük ihtimal riskin azalmış demektir.yatmak çok sıkıcı, doktorun söyler ama ayvaş yavaş ayağa kalkabilirsin

heroine.mrb benim annemler b.evlerde.muayene ücreti ne kadar ssklı değilim.emine hnmdan memnunmusun?kendime uygun doktor bulamıyorum.annem istanbulda bende çerkezde oturuyorum.şuan annemlerdeyim.hastane hakkında yardımcı olurmusun ?

evet canım aynı durumdayım.akşamdan bardağın içine kuru incir (kayısı)koyup sabaha kadar bekletiyorum.sabah aç karnına ilk onu içiyorum.düzeldi devamlı böle yapıp kurtuldum.tavsiye ederim kremler geçici olarak iyi yapıyor

canım o büyük olasılıkla adet olamadıgımızdan kaynaklanıyor bendede aynısı oluyo bazen ayaklarım bazen vucudumun heryeri yanıyo fazla kandan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…