kızlar haziranda memleketine gidecek olan var mınerdeyse 6.5 7 aylık hamile olacağız biz 15 saat yol gidicez korkutuyo beni aslında o yol akannehir
ohaoldumsmilegerçekten mi korktum şimdi akannehirkuzenim yolculuğa çıkmıştı 7 aylık iken erken doğum yapmıştı .ama yanına makas iplik jilet vs almıştı.korktuğu başına gelmişti yolda doğurmuştutedbirli olup çıkın ne olurr.uzak yol nede olsa.
kuzenim yolculuğa çıkmıştı 7 aylık iken erken doğum yapmıştı .ama yanına makas iplik jilet vs almıştı.korktuğu başına gelmişti yolda doğurmuştutedbirli olup çıkın ne olurr.uzak yol nede olsa.
Kızlar ben artık çıkıyorum ,öğleden sonra kontrol var, sonuçları hemen paylaşıcam sizinle. görüşmek üzere, öpüldünüz opuyorumnanaktan
heroine.mrb benim annemler b.evlerde.muayene ücreti ne kadar ssklı değilim.emine hnmdan memnunmusun?kendime uygun doktor bulamıyorum.annem istanbulda bende çerkezde oturuyorum.şuan annemlerdeyim.hastane hakkında yardımcı olurmusun ?
canım o büyük olasılıkla adet olamadıgımızdan kaynaklanıyor bendede aynısı oluyo bazen ayaklarım bazen vucudumun heryeri yanıyo fazla kandan da olabilir
cnım merhaba...
bende yarın ilk defa gıdeceğim o hastaneye..muayene ücreti ssk için 32 TL imiş.
normalde Hizmet hastanesine gitmek istıyodum ama h.sonuna randevu bulmadığım için
bu seferlik bu hstaneye gıdıyorum bakalım memnun kalırsam sana mutlaka yazarım...
Bu arada ssk lı değilim demişsinn işine karışmak istemem ama en azından bebek doğana kadar İsteğe bağlı ssk yaparsan ssk-lı gıbı tum sağlık hizmetlerınden faydanalanabilirisin..(sen veya eşin) aylık ödenecek tutar 233TL tutar...
bebek doğunca ssk dan cıksan bıle , zaten gıdıp ssk ya kayıt ettırirsen 18 yaşına kadar ssk lı oluyor,devlet guvencesi ile
.. tabıkı sen bilirsin ama özel hastaneler ssk ya bazen cok ındırım uyguluyorlar .......
araştırıp bulmak lazım ....
ewet yanında eltisi varmış doğumu o yapmış.ama kadın çok soğuk kanlıymışş wallaa ben hayatta doğurtamazdım..
selam çıtır anneler.a.s.
çok teşekkür ederim canım yaa.ben eşime bi türlü anlatamıyorum.özel moayenede pahalıı araştırdığım kadarıyla 50 60 civarıı.devlet hastanesi var ama randevu almak için haftalarca bekleniyoo.ilgi alaka nasıl bilmiyorum giden varmı devlet hastanesine yardımcı olurmusunuz.
bende helal olsun ALLAH korusun inş başımıza öyle bişey gelmezakannehir
selam kızlar
ikili test sonuçlarımı eşim almış. 1/75000 demiş sanırım doktor, yani bu test iyi demek sanırım.
ALLAH hepimizin yavrularını korusun...
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun.slm arkadaşlar nihayet bende aranıza katıldım.bende 4aylık hamileyim.umarım sağlıklı hamilelik geçiririz.
selam çıtır anneler.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?