2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar haziranda memleketine gidecek olan var mı nerdeyse 6.5 7 aylık hamile olacağız biz 15 saat yol gidicez korkutuyo beni aslında o yol akannehir

kuzenim yolculuğa çıkmıştı 7 aylık iken erken doğum yapmıştı .ama yanına makas iplik jilet vs almıştı.korktuğu başına gelmişti yolda doğurmuştutedbirli olup çıkın ne olurr.uzak yol nede olsa.

Kızlar ben artık çıkıyorum ,öğleden sonra kontrol var, sonuçları hemen paylaşıcam sizinle. görüşmek üzere, öpüldünüz opuyorumnanaktan

ohaoldumsmilegerçekten mi korktum şimdi akannehir

otobüste falan mı doğurmuş film gibi eee nsl olmuş:sinifsinif:

cnım merhaba...
bende yarın ilk defa gıdeceğim o hastaneye..muayene ücreti ssk için 32 TL imiş.
normalde Hizmet hastanesine gitmek istıyodum ama h.sonuna randevu bulmadığım için
bu seferlik bu hstaneye gıdıyorum bakalım memnun kalırsam sana mutlaka yazarım...

Bu arada ssk lı değilim demişsinn işine karışmak istemem ama en azından bebek doğana kadar İsteğe bağlı ssk yaparsan ssk-lı gıbı tum sağlık hizmetlerınden faydanalanabilirisin..(sen veya eşin) aylık ödenecek tutar 233TL tutar...
bebek doğunca ssk dan cıksan bıle , zaten gıdıp ssk ya kayıt ettırirsen 18 yaşına kadar ssk lı oluyor,devlet guvencesi ile

.. tabıkı sen bilirsin ama özel hastaneler ssk ya bazen cok ındırım uyguluyorlar .......
araştırıp bulmak lazım ....

kızlar ben aksaray huzur hastanesine gidiyorum fiyatlar çok uygun ve doktorum çok şeker bir bayan tavsiye ederim

çok teşekkür ederim canım yaa.ben eşime bi türlü anlatamıyorum.özel moayenede pahalıı araştırdığım kadarıyla 50 60 civarıı.devlet hastanesi var ama randevu almak için haftalarca bekleniyoo.ilgi alaka nasıl bilmiyorum giden varmı devlet hastanesine yardımcı olurmusunuz.

devlet hastaneleri artık özel hastanelerden pahalı bence sen ya yeşil karta başvur yada kaymakamlıktan yazı aldığın zaman eşin ve senin ssk yoksa eğer
devlet güvencesinde bakılıyosunuz die biliyorum ama o yazıyla sgk ya gitmen gerek

arkadaslar tuhaf ama gece uyurken bir seye sarilma hissi oluyormu sizdede esime sarilmiyorum bunaltiyo beni ama ben yastiga yorgana sarilmadan uyuyamiyorum bunaliyorum nefes darligim oluyor ama yinede sariliyorum uyumama yardimci oluyor tuhaf biliyorum ama sanki guven hisi gibi hissediyorum :):)

BEN tahlillerim için bi kaç sefer devlet hastanesıne gıttım ve cok fazla beklemedım...
aslında tavsıye edebilirim...
bu arada Okmeydanı ssk ya gıtmıştım..
1 gun sonrasına randevu verıyolar.

selam kızlar
ikili test sonuçlarımı eşim almış. 1/75000 demiş sanırım doktor, yani bu test iyi demek sanırım.
ALLAH hepimizin yavrularını korusun...

Gözünaydın canım.

slm arkadaşlar nihayet bende aranıza katıldım.bende 4aylık hamileyim.umarım sağlıklı hamilelik geçiririz.
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun.
selam çıtır anneler.a.s.

sanada slmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…