corneliacım üzme kendini hepimizde aynı şeyi diyoruz bu tarama testleri kesin değil.
en önemlisi 2liydi o da güzel çıktı senin üzme kendini...
gamze kelebeeeemmmm ayyy çok sevindim yaaa adlarıda çok asil bence çok hoşuma gitti ekledim valla.
diren değiştirtme canım çok yakışır bizim ikizlere.....
corneliacım üzme kendini hepimizde aynı şeyi diyoruz bu tarama testleri kesin değil.
en önemlisi 2liydi o da güzel çıktı senin üzme kendini...
gamze kelebeeeemmmm ayyy çok sevindim yaaa adlarıda çok asil bence çok hoşuma gitti ekledim valla.
diren değiştirtme canım çok yakışır bizim ikizlere.....
saol lilacım ınsallah tatlım allhtan hyrlsıı ben ınanıyorum bebegımzde hiçbişy yokk:
ay gamze süper ya ikisini bir arada büyütmüş olacan,biz ikinciyi yapcazdaaa...pöff
KIZLAR inş. doğum kolay olur doğumdan gözüm korkmasa hemen 12 ay sonra 2 ci yavrumu taşımak isterim
merhaba arkadaşlar...
bugün amniosentez sonucumu aldım..ilk sonuç ama..5kromozon a bakılıyor bunda .gayet iyi çıktı..bir ohh çektim 2 haftadır çok gergindim..şimdi diğer sonucu beklicem..ondada 46 kromozon a bakıyorlarmış...ööööh dedim saç rengi göz rengide belli olcak mı?
haftaya 5.ayımız doluyor.ben tekmeleri hissetmeye başladım..genelde rahime yakın yerlerde hissediyordum ufak ufak.ama bugün üst taraflarda baya hareket oldu..çıplak gözle görülcek kadar:)
bu testler benide bebeğimide çok üzüyorne zaman kurtulucaz merak ediyorum... biri bizi rahat bıraksın artık ama...
bu arada doktorum çatlaklar için badem yağı ve zeytin yağı en iyisi dedi..ben lireac fila yazabilirmisiniz dicektim ama doğal yöntemlere devam :)
ağını çok duydum ama lıerc ta aldım yeni kullanmaya başladım çok iyi diyolar doktorum da şimdilik akşamları onu sabahları kakao yağını kullan dedi cnmmerhaba arkadaşlar...
bugün amniosentez sonucumu aldım..ilk sonuç ama..5kromozon a bakılıyor bunda .gayet iyi çıktı..bir ohh çektim 2 haftadır çok gergindim..şimdi diğer sonucu beklicem..ondada 46 kromozon a bakıyorlarmış...ööööh dedim saç rengi göz rengide belli olcak mı?
haftaya 5.ayımız doluyor.ben tekmeleri hissetmeye başladım..genelde rahime yakın yerlerde hissediyordum ufak ufak.ama bugün üst taraflarda baya hareket oldu..çıplak gözle görülcek kadar:)
bu testler benide bebeğimide çok üzüyorne zaman kurtulucaz merak ediyorum... biri bizi rahat bıraksın artık ama...
bu arada doktorum çatlaklar için badem yağı ve zeytin yağı en iyisi dedi..ben lireac fila yazabilirmisiniz dicektim ama doğal yöntemlere devam :)
üzülme bacım benimde varla yok arası:)hala dipcik gibiyiz yani..ya ben o kadar çok salatalıkla erik yiyorumki çocuk yeşil çıkacak diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3
Sende koy canım benim 16.haftada belirginleşti iyicene iç karnın geniştir belki büyümüştür sen resmini koy biz senin moralini getirelim
merhaba arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?