2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tşk ederim tatlımmm:):):) valla rüyamda gördüm isimlerini derinle diyar koyuyodum ben de çok beğendim sabah uyanınca :)):):) rüyamda da görünce koyma isteğim arttı valla sıra kocişimi kandırma zamanındakafamçokkarıştı
ben kaçıorum kızlar kocişim gelmek üzereee yemek hazırlayimmmm:):):) öpüyorum hepinizi ve bebişleriiii:):):)

lilacigim a.s.hosgeldin canim gozun aydin oglusun olacak mis allah saglicakla kucaklatsin amin,dilerim ikinizde iyisinizdir tam cikiyordum gordum slm verip cikayim dedim,ellerine saglik listeyi gecen gordum cok guzel olmus,ayrica yiyenin anneli babali buyusun amin,sevgilerle

ay gamze süper ya ikisini bir arada büyütmüş olacan,biz ikinciyi yapcazdaaa...pöff

Valla şekerim ben ikincisini hemen arkasına yapıcıymsempatiksalakcinni 16 aylıkken falan sütten keser kesmez çalışmalara başlıycam nasipse:teytey: Kocayı kandıramıyorum ama, acelen ne diyorkaydirigubbakcemile2
Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar??

bende 24 ay sonra nasipse yavrulamayı düşünüyorum yeniden melekcim:)menapoza beş kala yaptık yaptık:)

ne güzel made keşke bende öyle olabilsem arkadaşımddoğuma 1 haftası var epuduralmi olcaksın dedim yok ya ne gerek var 2 avazda doğururum dedi şaşırdım kaldım ne korkucam diyor ne varmış diyor inş. dediği gibi olur ben sezeryan bile düşünüyorum eyvahedigeldismile

merhaba arkadaşlar...
bugün amniosentez sonucumu aldım..ilk sonuç ama..5kromozon a bakılıyor bunda .gayet iyi çıktı..bir ohh çektim 2 haftadır çok gergindim..şimdi diğer sonucu beklicem..ondada 46 kromozon a bakıyorlarmış...ööööh dedim saç rengi göz rengide belli olcak mı?

haftaya 5.ayımız doluyor.ben tekmeleri hissetmeye başladım..genelde rahime yakın yerlerde hissediyordum ufak ufak.ama bugün üst taraflarda baya hareket oldu..çıplak gözle görülcek kadar:)

bu testler benide bebeğimide çok üzüyor ne zaman kurtulucaz merak ediyorum... biri bizi rahat bıraksın artık ama...

bu arada doktorum çatlaklar için badem yağı ve zeytin yağı en iyisi dedi..ben lireac fila yazabilirmisiniz dicektim ama doğal yöntemlere devam :)

geçmiş olsun eliz inş. beklediğin testlerde çok güzel çıkar sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inş. bebeğini

eliznıl gecmıs olsun cnm kurtulumusun rahatlamısındrr neden amınosentez olduu 3lü tarama rıskın kac cıkmıstı benmde yarın ayrıntılı fetal anomolı taraması yapılck 1/233 cıkmıss bıraz dusukk oyuzden bnde korkuom amınosenteze gerek kalmaz ınss

slm cnm ben de izmirdeyim ve 4.5 aylık hamileyim seninle çok ortak yönümüz olduğunu gördüm. ben de o testler yüzünden çok üzüldüm ve şükürler olsun ilk sonuç gayet iyi çıktı şimdi kültürün gelmesini bekliyorum.:lepi:

ağını çok duydum ama lıerc ta aldım yeni kullanmaya başladım çok iyi diyolar doktorum da şimdilik akşamları onu sabahları kakao yağını kullan dedi cnm
ayrıca ben de kako y

prensescım sagol cnm ewet gıttık dedıgım gıbı cıkmıs sonucum ıstee bnde öle dıorum ıns bakalım saglıkla kucaklrız melklerımızı

üzülme bacım benimde varla yok arası:)hala dipcik gibiyiz yani..ya ben o kadar çok salatalıkla erik yiyorumki çocuk yeşil çıkacak diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3

Ah bacım nerdeeee dipçik gibi falan değilm valla.Zaten göbeğim vardı,biraz midemde büyük heralde ne biliyim ben hala eskisi gibiyim diyorum.
Ama moralimi düzelttin sağol,inşallah bizim karnımızda pörtler canımkaydirigubbakcemile2

Sende koy canım benim 16.haftada belirginleşti iyicene iç karnın geniştir belki büyümüştür sen resmini koy biz senin moralini getirelim

Teşekkür ederim canım.Daha önceden göbekli olduğum için bana çıkmamış gibi geliyor ama bi foto koyarım bakalım ne diyeceksiniz.

Canım inşallah beklediğin diğer sonuçlarda iyi çıkar.
Biraz daha sabır bitecek inşallah iyi haberlerle rahatlayacaksın.

çok heyecanlıyım cuma memleketten ablamlar geliyo ilk kez evimi görcekler ilk kez geliyolar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…