üzülme bacım benimde varla yok arası:)hala dipcik gibiyiz yani..ya ben o kadar çok salatalıkla erik yiyorumki çocuk yeşil çıkacak diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlar, geç bile kaldım, çıkmadan 1 saat önce toplantı mı olur yaa.. Tabii ki uzuyo, tabii ki geç çıkyoruz.. offf...
Neyse iyi tarafndan bakmak lazım, sofrayı eşim hazırlıycak :)) hehe...
21. haftadayız biz canım....
ay tüh keşke söylemeseydim üzüldüm kısmetcim şimdi yamerhaba canim hosgeldin ay bende inankine her dakika salatalik yiyorum ama oyle bir durum varkine geceleri ruyama kadar girdi yesil erik burda bulmak cok zor mayis ilk haftasi gelri dedi market gecen hafta turkiyede idim 2hafta kadar kaldim bir turlu yesil erik bulamadim,burda cagla buldum ama erik bulamadim,afiyet olsun,
kızlar merhaba.dün eşimle bebek beşiklerine falan baktık fikir sahibi olalım diye.erken daha ama olsun.fiyatlar el yakıyo.iyi firmaların beşikleri sallanmıyormuş avrupa sıtandartlarına aykırı dedi satıcı.bebeğede zararlıymış.Şaşırdım doğrusu..
ay tüh keşke söylemeseydim üzüldüm kısmetcim şimdi yaaseriyorum.net e bak ordan alabilirsin benim ilk krizlerimde ordan söylemiştik..
canim yok sakin uzulme afiyet olsun,ama tsk ederim hemen bakayim ilk kez duydum ins sansima olur,sen cinsiyetini ogrene bildin mi canim ben ilk kizimdada cok salatalik yiyordum gerci erik hic istemiyordu canim ama yediklerime gore hurafeye bakilirsa kizim olacakkaydirigubbakcemile3
Sallanmayan beşik asrın hatası olur bence, sallamadan uyuyan bebek görmedim. Ben tıngır mıngır beşik alıciymmkaydirigubbakcemile2
cuma yada cumartesi öğrenicem kısmetcim
park yatak konusunda ne düşünüyosunuz kızlar?
Ben çıkıyorum kızlar Melek büyüdüğü kadar varmış yolun yarısını görmüşsün
Kısmet senle aynı gün gidiyloruz bende 17+4 Meleklere iyi bakın Sevgiler Sevgiler.....
Sallanmayan beşik asrın hatası olur bence, sallamadan uyuyan bebek görmedim. Ben tıngır mıngır beşik alıciymmkaydirigubbakcemile2
Ben çıkıyorum kızlar Melek büyüdüğü kadar varmış yolun yarısını görmüşsün
Kısmet senle aynı gün gidiyloruz bende 17+4 Meleklere iyi bakın Sevgiler Sevgiler.....
saol lilacım ınsallah tatlım allhtan hyrlsıı ben ınanıyorum bebegımzde hiçbişy yokk:
park yatak konusunda ne düşünüyosunuz kızlar?
valla benim ikiz olduğu için normal yatakları dışında oturma odasına da park yatak alıcamm çünkü onları emzirmekten oturma odasına hiç gidememe ihitimalim olabilir:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inek gibi olucağım içinnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 en azından oturma odasında emziririm arada bir hem yanımda da olurlar ilerleyen zamanlarda da oyun parkı olarak kullanırlar diye düşünüyorummmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?