2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzülme bacım benimde varla yok arası:)hala dipcik gibiyiz yani..ya ben o kadar çok salatalıkla erik yiyorumki çocuk yeşil çıkacak diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3

Kızın mı olacak yoksa, ben de aynı öyleyim de ondan didiydimkafamçokkarıştı

Uyanık köfteeee, bence de en güzel tarafı bu olmuş, tadını çıkar...

ay tüh keşke söylemeseydim üzüldüm kısmetcim şimdi yaaseriyorum.net e bak ordan alabilirsin benim ilk krizlerimde ordan söylemiştik..

Sallanmayan beşik asrın hatası olur bence, sallamadan uyuyan bebek görmedim. Ben tıngır mıngır beşik alıciymmkaydirigubbakcemile2

ay tüh keşke söylemeseydim üzüldüm kısmetcim şimdi yaaseriyorum.net e bak ordan alabilirsin benim ilk krizlerimde ordan söylemiştik..

canim yok sakin uzulme afiyet olsun,ama tsk ederim hemen bakayim ilk kez duydum ins sansima olur,sen cinsiyetini ogrene bildin mi canim ben ilk kizimdada cok salatalik yiyordum gerci erik hic istemiyordu canim ama yediklerime gore hurafeye bakilirsa kizim olacakkaydirigubbakcemile3

Ben çıkıyorum kızlar Melek büyüdüğü kadar varmış yolun yarısını görmüşsün
Kısmet senle aynı gün gidiyloruz bende 17+4 Meleklere iyi bakın Sevgiler Sevgiler.....

cuma yada cumartesi öğrenicem kısmetcim

Sallanmayan beşik asrın hatası olur bence, sallamadan uyuyan bebek görmedim. Ben tıngır mıngır beşik alıciymmkaydirigubbakcemile2

canim haklisin ama kendimize eziyet ederiz sallamaya alisinca hep istiyorlar heel kucaga alisinca off off ilk donem iyi ama buuyudukce eziyet oluyor,ben 4aya kadar salladim hafiften sonra yatakta hafif sirtini oksuyarak yatirmayi ogretim rahatladim tavsiyem olur kizlar kendize eziyet edersiniz zamanla anliyacaksiniz,allahim saglicaklarla kucaklamayi nasip eylesin cumlemize,

park yatak konusunda ne düşünüyosunuz kızlar?

valla benim ikiz olduğu için normal yatakları dışında oturma odasına da park yatak alıcamm çünkü onları emzirmekten oturma odasına hiç gidememe ihitimalim olabilir:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inek gibi olucağım içinnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 en azından oturma odasında emziririm arada bir hem yanımda da olurlar ilerleyen zamanlarda da oyun parkı olarak kullanırlar diye düşünüyorummmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Kısmet senle aynı gün gidiyloruz bende 17+4 Meleklere iyi bakın Sevgiler Sevgiler.....

gule gule canim saglicakla kal,sevgilerle gorusmek uzere esen kal

evet canım ya bende öle düşünüyorum.takım olanlar çok güzel ama baya pahalı oluyo.tek beşiktede bebek kıyafetlerini koyacak yer sorun olacak.erken ama ben şimdiden düşünüyorum iştea.s

corneliacım üzme kendini hepimizde aynı şeyi diyoruz bu tarama testleri kesin değil.
en önemlisi 2liydi o da güzel çıktı senin üzme kendini...

gamze kelebeeeemmmm ayyy çok sevindim yaaa adlarıda çok asil bence çok hoşuma gitti ekledim valla.
diren değiştirtme canım çok yakışır bizim ikizlere.....

Yolun yarısını gittik şükür, iyice ağırlaştım ama. Ayaklarım davul gibi şiş...

saol lilacım ınsallah tatlım allhtan hyrlsıı ben ınanıyorum bebegımzde hiçbişy yokk:

kizlar bana simdilik musade yemek yiyecez ilerleyen saatlerde girerim sevgilerle esen kalin,eylul analari,:=))))))

park yatak konusunda ne düşünüyosunuz kızlar?

Çok iyi şeyler düşünüyorum şekerim, alıcaz heralde bakalım yani...

Deme öyle kendine inek minek, Sütaş diyoruz biz ona kibarcadelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…