2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay inanmiyorum kismet benim bebeklerimde tek yumurta ikizi onlarda boyle olacaklar aslinda cok guzel bisey.

Kısmet ilkin kız demek, şimdi neyin olacak öğrendin mi, inşallah bi oğlun olur noktalarsın sezonu aklinialirimsmile

kızlar resmi eklediğim site çalışmıyor başka nerden ekleyebilirim Göbüişi

Kısmet ilkin kız demek, şimdi neyin olacak öğrendin mi, inşallah bi oğlun olur noktalarsın sezonu aklinialirimsmile

melek canim benim evet kizim var mayis 13,de 10yasinda olacak,bu bebegimde daha gostermedi persembe randevum var insallah ogrenirim,canim sen kac haftaliksin ,

Eminim çok güzel bi duygudur canım,Daha üç hafta var hissetmeme ama bazı arkadaşlar 16.-17.haftalarda hissettiklerini söylüyorlar bakalım bekliyeceğiz göreceğiz.
Sağol canım sende sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah.

kizilcik canim merhaba heyecanim yaklasiyor benim persembe 16,50randeumdayim acaba kiz mi erkek mi diye uykularim kaciyor yarin saymasam birgun kaldi ,,,,darisi herkesin basina ogrenemeyen annelerin basina gerci daha bende bilmiyorum ama kismet

Canım yaa çoğu gitti azı kaldı hadi hayırlısı bakalım Allah gönlümüze göre versin inaşallah.

Annem beni 37sinde doğurmuş, çok da zekiyimdir bak hem okudum örtmen oldum kaydirigubbakcemile3

canim ayrica seninle meslektasiz,ben ilk okul ogretmeniyim,ilk yillarim 2sene yani ana okulundaydim daha sonra ilerletim simdik ilk okulda ogretmenlik yapiyorum ama annelik iznimi aldim,esim aslen adanali g,antep te yasiyor kale altinda,oturuyorlar ben gecen hafta ordaydim boshayallersmileg,antep cok begeniyorum,

Ooohh kızlar ne güzel göbüşlerinizin fotolarını koyuyursunuz.
Ben o başlığa pek girmiyorum canım sıkılıyor çünkü
benim göbüşüm niye yok yaaa.
Eşim inatla karnımın büyüdüğünü söylüyor ama hiç sanmıyorum.

üzülme bacım benimde varla yok arası:)hala dipcik gibiyiz yani..ya ben o kadar çok salatalıkla erik yiyorumki çocuk yeşil çıkacak diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3

Ben çıkıyorum kızlar, geç bile kaldım, çıkmadan 1 saat önce toplantı mı olur yaa.. Tabii ki uzuyo, tabii ki geç çıkyoruz.. offf...
Neyse iyi tarafndan bakmak lazım, sofrayı eşim hazırlıycak :)) hehe...

Sende koy canım benim 16.haftada belirginleşti iyicene iç karnın geniştir belki büyümüştür sen resmini koy biz senin moralini getirelim

kızlar merhaba.dün eşimle bebek beşiklerine falan baktık fikir sahibi olalım diye.erken daha ama olsun.fiyatlar el yakıyo.iyi firmaların beşikleri sallanmıyormuş avrupa sıtandartlarına aykırı dedi satıcı.bebeğede zararlıymış.Şaşırdım doğrusu..

ben bu konuda görev dağılımı yaptım canımcım,büyükler torun torun diyodu dedim kaynanaya mothercare senin,kendi anama cihicco senin,kaynanamın anasında bebek odasıyla bebek arabası,sen sağ ben selamet:)

üzülme bacım benimde varla yok arası:)hala dipcik gibiyiz yani..ya ben o kadar çok salatalıkla erik yiyorumki çocuk yeşil çıkacak diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3

merhaba canim hosgeldin ay bende inankine her dakika salatalik yiyorum ama oyle bir durum varkine geceleri ruyama kadar girdi yesil erik burda bulmak cok zor mayis ilk haftasi gelri dedi market gecen hafta turkiyede idim 2hafta kadar kaldim bir turlu yesil erik bulamadim,burda cagla buldum ama erik bulamadim,afiyet olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…