canim aynen oyle, ben ve ikizim tek yumurta ikiziyiz ben ikizimsiz yasayamam biz ayni hisederiz hatta ayni giyiniriz hatta ayni anda aglar duygulaniriz,ben 2001 de dgm sonrasi cok buyuk ameliyta la yumurtami kaaybetim ikizim e haber vermedim cunki sakat kalma ihtimalimde vardi o gece beni ruyada gormus haberi olmadan sabah uyandinda ana rahminin ustunde uzun kahverengi bir cizgi halen de var ve 3gun sonra ogrendinde ben halen komadaydim,yani dusun kurban oldugum rabbim ayni gece ruyasina bile beni gondermis,cok ilginc ama oyle oldu,inanki ikiz olmak cok guzel ikiz annesi olmak zor annemden bilirim,allah yardimcin olsun ama buyuduklerinde emegin karsiligini daha cok alacaksin bunada emin olabilirsin,allahim diyarderin ini sana ve esine bagislasin amin,uzun oldu ama akliam eski yillar esti,tsklr dineldigin icina.s.
kızlar resmi eklediğim site çalışmıyor başka nerden ekleyebilirim Göbüişi
Ay inanmiyorum kismet benim bebeklerimde tek yumurta ikizi onlarda boyle olacaklar aslinda cok guzel bisey.
Kısmet ilkin kız demek, şimdi neyin olacak öğrendin mi, inşallah bi oğlun olur noktalarsın sezonu aklinialirimsmile
mopysıcım cok saol tatlım kolay gelsın...
kızılcık cnm sende saol ınsallhh hersey yolundadırr.. ultrasonda demek ıstedım kıpır kıpır elını ayagını kolunu oynatıonormaldede tabıkı hıssetmeye basladım artıkk pıtpıt elımı koyuom kalp atıslarını hıssedıom bazenn elını bacagını batırıo karnıma hıssedıosun anlıon artık yavas yavas:))ıns senınde az kaldı cnmm hıssedersın 3 haftaya kadar):)
kizilcik canim merhaba heyecanim yaklasiyor benim persembe 16,50randeumdayim acaba kiz mi erkek mi diye uykularim kaciyor yarin saymasam birgun kaldi ,,,,darisi herkesin basina ogrenemeyen annelerin basina gerci daha bende bilmiyorum ama kismet
Annem beni 37sinde doğurmuş, çok da zekiyimdir bak hem okudum örtmen oldum kaydirigubbakcemile3
Ooohh kızlar ne güzel göbüşlerinizin fotolarını koyuyursunuz.
Ben o başlığa pek girmiyorum canım sıkılıyor çünkü
benim göbüşüm niye yok yaaa.
Eşim inatla karnımın büyüdüğünü söylüyor ama hiç sanmıyorum.
Ooohh kızlar ne güzel göbüşlerinizin fotolarını koyuyursunuz.
Ben o başlığa pek girmiyorum canım sıkılıyor çünkü
benim göbüşüm niye yok yaaa.
Eşim inatla karnımın büyüdüğünü söylüyor ama hiç sanmıyorum.
kızlar merhaba.dün eşimle bebek beşiklerine falan baktık fikir sahibi olalım diye.erken daha ama olsun.fiyatlar el yakıyo.iyi firmaların beşikleri sallanmıyormuş avrupa sıtandartlarına aykırı dedi satıcı.bebeğede zararlıymış.Şaşırdım doğrusu..
üzülme bacım benimde varla yok arası:)hala dipcik gibiyiz yani..ya ben o kadar çok salatalıkla erik yiyorumki çocuk yeşil çıkacak diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?