2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar bende bugün kızımı gördüm 4lü testimide aldım dr önemli bişey yok ama renkli yani ayrıntılı utrosyona sokayım dedi

hayırlısı olsun tatlım herşeyin yolunda gitmesi güzel hihoyyyt

evet canım güzel gidiyor ama dr lar işte korkutmaya bayılıyor para almak için sorun çıkabilir illa detaylı ultrosyona gireceksin diyor sordum fiyatı 130 tlş miş

nagişcım sevndım cnmm cok ııyı ınsalh hep öle gıder cnmm

sağol canım allah herkesin bebeşini korusun

iyi akşamlar kızlar bende bugün kızımı gördüm 4lü testimide aldım dr önemli bişey yok ama renkli yani ayrıntılı utrosyona sokayım dedi

Canım gözün aydın.ayrıntılı usg ye herkes giriyor zaten önemli bişi yoktur yani

iyiyim şükür sen nslsn

Bende iyiyim canım biraz başım ağrıyor okadar.

Son düzenleme:
bende ikiliyi yaptırmıştım üçlüyü yaptırmıcaz eşimle karar verdik ALLAH korusun bebeklerimizi

kızlar ben çııyorum bugün rahimde sızı başladı üşüttüm galiba çok canım yanıyor neyaplam gerek bilmiyorum hamile olmasamsıcaksu kayacağım ama hamile olduğumdan yapamıyorum malesef

bende ikiliyi yaptırmıştım üçlüyü yaptırmıcaz eşimle karar verdik ALLAH korusun bebeklerimizi

ben hiçbirini yaptırmamıştım dr hanfendi ısrar edince eşimde yaptıralım dedi yaptırdık ama içim ahat korkum yok çok şükür

kızlar ben çııyorum bugün rahimde sızı başladı üşüttüm galiba çok canım yanıyor neyaplam gerek bilmiyorum hamile olmasamsıcaksu kayacağım ama hamile olduğumdan yapamıyorum malesef

geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını üşütmemeye çalış

ayaklarımıda koca aba çorapla yatıp kalkıyorum ama üzerimi giyinemiyorum bişamalarımda sıkıyor göbeğim boşta geziyor acaba öyle mi üşüttüm bilmiyorum

selam kizlar soyle bir bakinayim dedim,nagihan gecmis olsun canim,dikkat et sanirsam sen sirtini usutuyorsun bebis acikta kaliyor hayliyle sirt a acikta oluyor,

bence fazla almış.bende 65 le kaldım 18.5haftalığım.68 kiloyum.doktorum gayet iyisin dedi.

merhaba canim hosgeldin bence en dogrusunu yapiyorsun bend eilk kizimda cok aldim eh hamilelik psikolojisi baya yemsitim,bu bebekte allah izin verirse az kilo ile dogum yapmak istiyorum,simdiye kadar hic almadim verdimsositosositoama bebek masallah i var,bende 17+4

kilo almadıysan bence cinsiyeti erkek.hadi bakalım hayırlısı benim oğluşum olcak allahıın izniyle.haberdar edersin.benim küçük izlenimim sadece..
Birde kızlar 4lü tarama testi yaptıran varmı?nasıl yapılıyo.. anneden kan mı alınacak? yaptıran varmı.çok merak ettimde.göbekten su falan alınıyomuş.ürktüm o farklı bişi galiba.bilgileriniizi beklyrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…