iyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar canım,nasılsın
iyi akşamlar kızlar bende bugün kızımı gördüm 4lü testimide aldım dr önemli bişey yok ama renkli yani ayrıntılı utrosyona sokayım dedi
hayırlısı olsun tatlım herşeyin yolunda gitmesi güzel hihoyyyt
nagişcım sevndım cnmm cok ııyı ınsalh hep öle gıder cnmm
iyi akşamlar kızlar bende bugün kızımı gördüm 4lü testimide aldım dr önemli bişey yok ama renkli yani ayrıntılı utrosyona sokayım dedi
iyiyim şükür sen nslsn
Canım gözün aydın.ayrıntılı usg ye herkes giriyor zaten önemli bişi yoktur yani
yoktur ben kortuğumdan değil dr abartıyor ben ayrıntılıya bile girmek istemiyorum ama bakalım hayırlısı
bende ikiliyi yaptırmıştım üçlüyü yaptırmıcaz eşimle karar verdik ALLAH korusun bebeklerimizi
kızlar ben çııyorum bugün rahimde sızı başladı üşüttüm galiba çok canım yanıyor neyaplam gerek bilmiyorum hamile olmasamsıcaksu kayacağım ama hamile olduğumdan yapamıyorum malesef
ayaklarımıda koca aba çorapla yatıp kalkıyorum ama üzerimi giyinemiyorum bişamalarımda sıkıyor göbeğim boşta geziyor acaba öyle mi üşüttüm bilmiyorum
merhaba kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile
hamile kaldığında 55 kiloymuş ama şimdi 10 kilo almış 65 olmuş normalmidir
bence fazla almış.bende 65 le kaldım 18.5haftalığım.68 kiloyum.doktorum gayet iyisin dedi.
merhaba canim hosgeldin bence en dogrusunu yapiyorsun bend eilk kizimda cok aldim eh hamilelik psikolojisi baya yemsitim,bu bebekte allah izin verirse az kilo ile dogum yapmak istiyorum,simdiye kadar hic almadim verdimsositosositoama bebek masallah i var,bende 17+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?