kilo almadıysan bence cinsiyeti erkek.hadi bakalım hayırlısı benim oğluşum olcak allahıın izniyle.haberdar edersin.benim küçük izlenimim sadece..
Birde kızlar 4lü tarama testi yaptıran varmı?nasıl yapılıyo.. anneden kan mı alınacak? yaptıran varmı.çok merak ettimde.göbekten su falan alınıyomuş.ürktüm o farklı bişi galiba.bilgileriniizi beklyrum..
lilacigim a.s.hosgeldin canim gozun aydin oglusun olacak mis allah saglicakla kucaklatsin amin,dilerim ikinizde iyisinizdir tam cikiyordum gordum slm verip cikayim dedim,ellerine saglik listeyi gecen gordum cok guzel olmus,ayrica yiyenin anneli babali buyusun amin,sevgilerle
sen göbükünü üşüttün o zamanlmaz: üstünü uzun giy cnm
selam kizlar soyle bir bakinayim dedim,nagihan gecmis olsun canim,dikkat et sanirsam sen sirtini usutuyorsun bebis acikta kaliyor hayliyle sirt a acikta oluyor,
arkadaşlar valla ben kaşınmaktan bıkyım bacaklarım accayipppp kaşınıyor uyku uyuyamıyorum sırtım heryerim göbeğim okadar kaşınmıyor ama benim ellerim ağrıdı kaşıntıdan napacam ben yaaaaaaaaaaa:bbo:
oyy canim yaa kocani yardima carir 20 parmak olarak kasiyin kaydirigubbakcemile3 saka bi yana, krem suruyormusun??? cildini cok iyi nemlendirrsen daha az kasinir bide catlaktan da korur.. hihoyyyt
ay vala bazen kocam kaşıyor ama yetmiyor gece uyurken başlıyor eşime kıyamam
kırem kullanmıyorum üşengeçimde biraz
ya canım sen yukarlardasın ama cinsiyetin belli değil neoldu bebeğin kızmı erkekmi
ay vala bazen kocam kaşıyor ama yetmiyor gece uyurken başlıyor eşime kıyamam
kırem kullanmıyorum üşengeçimde biraz
ya canım sen yukarlardasın ama cinsiyetin belli değil neoldu bebeğin kızmı erkekmi
yaaa bişiy dicem kızlar ben bu gün elevit içmiştim unutup bi tane daha içmişim....
bir günde 2 tane içmiş oldum(((
ah salak kafam ahhh
nolcak şimdi bi zararı olurmu kiiii...
kafama takıldı işte ya ufff(((((
Gecen gittigimde bebisim gostermedi. ondan oncekilerde zaten sormamistim. artk 26snda randevum var ancak o zaman gosterrse ogrenirim. cok sabirsizim ama iste napalim dayaniyorumama ben hep erkk hissedyom, buyuk ihtimal erkktr ya hehehe
Canım,mutlaka krem sürmen gerkiyor.
Sonra harita gibi olursun valla.
Bu kadar çok kaşınıyorsan kesin çatlıyorsun demektir,bende senin gibiydim krem sürdüm ooohh rahtladım inanki.
hayırlısı olsun canım insanın içine ne doğuyorsa o oluyor bana herkes erkek diyordu bende kız diye ısrarlıydım eşimle allah gönlüme göre verdi
allahım seninde gönlüne göre versin inşallah
ay sürsemmiki ya ne kullanayım bedem yağımı sen ne kullandım şimdi bile biryandan kaşınıyorum bir yandan yazıyorum gören olsa uyuz gibi kaşınıyor der valla sanki pire bit var:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?