2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tsklr canim,ben turkiyedeki 3 4lu testlerden anlamiyorum ama persembe buyuk randevum var burda hiv hebatits icin kan aliyorlar hastenler icin sanirsam ben bunlardan birsine girecem burda 3hafta bir randevudasin annelik defteride not yazarlar surekli,tansiyon kan sekeri vs.en son ultrasal olur 15dk falan surer,ama sanmam oyle gobekten su almak ilk kez duyuyorum ve sasirdim onu genelde burda eger sakatlik durumu varsa yapiyorlar bence aklini karistirma guzelim,saglicakla kucaklarsin umarim,sevgiyle esen kal,bu konuda bilgi verecek arkadasimiz muhakak veridginde bend eokumak istiyorum cok guzel bir konyua degindin bende bak meraklandim simdikten,

kısmetim şekeriiiiim opuyorumnanaktan
canikom sen yazmışın ben çıkmışım şimdi gördüm yerimsenibenşükür iyiyiz canım Rüzgar bey ve ben gecenin bu saati yeni oturuyoruz daha (Saat gece 2:18)
temizlik yaptık:roflolh be kendime geldim valla dağınıklığı sevmiyorum....
listemiz sizlele ve meleklerinizle güzel hemde renkelnince daha bir güzelleşti valla çok hoşuma gidiyo...
ben bu satırları yazarken siz uyuyorsunuz kızlar...
eee ben dün akşam 9 da yatıp bu gün akşama doğru kalktığım için gram uykum yok...
neyse kısmet bacım yarın okursun bende sana kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum..tabii sana ve meleğine a.s.

yaaa bişiy dicem kızlar ben bu gün elevit içmiştim unutup bi tane daha içmişim....
bir günde 2 tane içmiş oldum (((
ah salak kafam ahhh
nolcak şimdi bi zararı olurmu kiiii...
kafama takıldı işte ya ufff (((((

sen göbükünü üşüttün o zaman lmaz: üstünü uzun giy cnm

galiba ya ama nasıl sızladı dk vc gidiyordum şükür geçti

selam kizlar soyle bir bakinayim dedim,nagihan gecmis olsun canim,dikkat et sanirsam sen sirtini usutuyorsun bebis acikta kaliyor hayliyle sirt a acikta oluyor,

sağol canım yaartık içime atlet giyiyorum eşi kızıyordu kızımı üşüteceksin diye akşam geldi ters ters bakıyor sinirden bişey demiyor

arkadaşlar yuupiiiiiiiii bugün ben il yazanım hayretttttttttt :lepi:
herkese günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar valla ben kaşınmaktan bıkyım bacaklarım accayipppp kaşınıyor uyku uyuyamıyorum sırtım heryerim göbeğim okadar kaşınmıyor ama benim ellerim ağrıdı kaşıntıdan napacam ben yaaaaaaaaaaa:bbo:

oyy canim yaa kocani yardima carir 20 parmak olarak kasiyin kaydirigubbakcemile3 saka bi yana, krem suruyormusun??? cildini cok iyi nemlendirrsen daha az kasinir bide catlaktan da korur.. hihoyyyt

oyy canim yaa kocani yardima carir 20 parmak olarak kasiyin kaydirigubbakcemile3 saka bi yana, krem suruyormusun??? cildini cok iyi nemlendirrsen daha az kasinir bide catlaktan da korur.. hihoyyyt

ay vala bazen kocam kaşıyor ama yetmiyor gece uyurken başlıyor eşime kıyamam

kırem kullanmıyorum üşengeçimde biraz

ya canım sen yukarlardasın ama cinsiyetin belli değil neoldu bebeğin kızmı erkekmi

Gecen gittigimde bebisim gostermedi. ondan oncekilerde zaten sormamistim. artk 26snda randevum var ancak o zaman gosterrse ogrenirim. cok sabirsizim ama iste napalim dayaniyorum ama ben hep erkk hissedyom, buyuk ihtimal erkktr ya hehehe

Canım,mutlaka krem sürmen gerkiyor.
Sonra harita gibi olursun valla.
Bu kadar çok kaşınıyorsan kesin çatlıyorsun demektir,bende senin gibiydim krem sürdüm ooohh rahtladım inanki.

Merhaba canım,bence bi seferlikten bişey olmaz.merak etme canım.
Bende çok unutkan olduğum için dikkat etmeye çalışıyorum arada kaynamıyordur inşallah.bilmiyorumkismile

Gecen gittigimde bebisim gostermedi. ondan oncekilerde zaten sormamistim. artk 26snda randevum var ancak o zaman gosterrse ogrenirim. cok sabirsizim ama iste napalim dayaniyorum ama ben hep erkk hissedyom, buyuk ihtimal erkktr ya hehehe

hayırlısı olsun canım insanın içine ne doğuyorsa o oluyor bana herkes erkek diyordu bende kız diye ısrarlıydım eşimle allah gönlüme göre verdi
allahım seninde gönlüne göre versin inşallah

Canım,mutlaka krem sürmen gerkiyor.
Sonra harita gibi olursun valla.
Bu kadar çok kaşınıyorsan kesin çatlıyorsun demektir,bende senin gibiydim krem sürdüm ooohh rahtladım inanki.

ay sürsemmiki ya ne kullanayım bedem yağımı sen ne kullandım şimdi bile biryandan kaşınıyorum bir yandan yazıyorum gören olsa uyuz gibi kaşınıyor der valla sanki pire bit var:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar

benim göğüsler çok fena 2 beden büyüdü 90 oldu, ama asıl beni maffeden çok kaşınması, kaşımamaya çalıştığım halde kırmızı küçük baloncuklar olmuş. üstelik krem falan sürüyorum cildim yağlı olduğu için akşam bakıyorum kremli hala. emmiyor yani kremi . napıcam yaa ohaoldumsmile

Oooff dünyanın en tatlı kaşıntısı dimikaydirigubbakcemile2

Badem yağı tüylenme yapıyor diye duyduğum için onu kullanmadım.
Bebek yağı ve vazelin kullanıyorum çok memnunum.
Birde kakao yağı deneyeceğim onuda çok metediyorlar.
Aslında nemli duracaksın tek amaç bu.Cilt kurudukça damarlar açılıyor işte.
Kremi ihmal etme canım hem rahatlayacaksın hem çatlakların olmayacak veya az olacak.

kızlarr mrbbbbbb:):) günaudınnn:):):)

ben de badem yağı kakao yağı ve bebek yağı kullanıyorum onları sürmeyince mahvoluyorum kaşıntıdan :):) bide bacaklarımın yanında alerji gibi bişi oldu alerji olan varmı aranızda neden olduğunu bilmiorum ama hamilelikte olabilirmiş böle alerjiler

bi de haftasonu dr bana megadyn die bi vitamin ve maltofer die bi kan hapı verdiverdi onu kullanmaya başladım ama acaip mide bulantısı yapıo bugün dayanamadım artık kustummmmafoldumben megadyn veya maltofer kullanan varmı?? yada vitamin-kan hapı mide bulantısı yaparmı??

günaydın kızlar nasılsınız?herkesin kaşıntısı başladı herhalde benimde şuan acaip kaşınıyor ama kaşımıycam inat ediyorum sabah akşam bebek yağı kullanıyorum ama sanki bende tüylenme yaptı gibime geliyor ama sürmeye devam çatlaklardan iyidir herhalde:d

kızlar ben çok kaşınmıyorum çok şükür sadece göğüslerim ama onlarda az bi de ben henüz hiçbişşey sürmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…