2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah allah.. kuru degil ama cok kasinyo dmk.. ilginc.. o zaman sen cok yagli olmayan daha cok nemlendiren kremlerden surmeyi denesene şakkıdı benim de gogusum acayip buyudu, dogrusu cok memnunum kendimi cok seksi hissedyom hehehe bayanssulusmile benim gogus uclarim sadece kasinyo krem suruyorum bide gecen yazmistim nasil yara yapmadan kasidigimi kaydirigubbakcemile3

canım benimde bacaklarımın yan tarafında ufak ufak alerjiler çıktı bende yediğim bişey dokundu herhalde diye düşünüyorudm.hamilelikten olabileceği aklıma gelmemişti

banada kan hapı değil de kapsül halinde verdi sıvı yani aç karnına içiliyomuş içemedim hap vermesini söylicem ama kan hapı bulantı yapıyomuş

GUnaydin canim! Kizlar tuylenme bence kesinlikle kremle alakali degil!! su donem hormonlardan dolayi baze gebelerde tuylenme olabilir (hatta bebek erkekse on hormonunun etkisiyle tuylenme daha cok oluyor diye duymustum) ve onlar dogumdan sonra kendiliginden kaybolacakmis. Onun icin hangi kremi ve nemlendirici olursa olsun korkmadan surun! Catlamayaliiim sempatiksalakcinni

günaydın kızlar o tatlı kaşıntılardan arada bendede oluyor aman sakın tırnağınızla kaşımayın çatlak olurmuş hemen öyle tişörtün üsütünden ovalar gibi kaşıyın size tavsiyem ben öyle yapıyorum banada ablam dedi
bende 2 günde bir gece yatmadan bebek yağı kullanıyorum inş yterli olur ilerleyen zamanlarda hergün sürerim artık

günaydıııın herkese a.s.

günaydın canım

nasıl dayanacaksın ya kendimi tutuyorum kaşımıyacağım diye yok olmuyor sinirden ağlayasım geliyor bukadar olmaz ya göğüslerim deseniz yara oldu kaşımaktan kırem kullanıyorum göğüslerime ama bacaklarım göğüslerim beni maf ediyor

Canım benim karnımda var o kırmızı lekeler ama pek takmadım,belki kullandığımız ilaçlardan falan olabilir.

Megadeyni bende kullanıyorum,bana mide bulantısı yapmadı canım.

banada kan hapı değil de kapsül halinde verdi sıvı yani aç karnına içiliyomuş içemedim hap vermesini söylicem ama kan hapı bulantı yapıyomuş

banada kan hapı vedi sabah aç karnına ama çok unutuyorum içmeyi bazen içiyorum bana vitamin vermedi hala size verdimi dr larınız

bende şimdiye akdar hiç içemedim , dr. dediki bana kan hapını gece yatarken iç vitaminide gündüz iç dedi

ama ben hala denemedim. , korkuom kuscam yine die, çok fenaydı çünkü

bide benim kan hapımıda değiştirdi şimdiki çiğnemeli çukulata tablet, ama bir tane bile almadım. napcam bilmiom

kızlar moralim bozuk ya gerçi doktora saat 10 da gidicem ama 4lü testim de down sendromu pozitif inhibin A da yüksek

günaydın anneler :ecrin_bebek:
nasılsınız bugün?
benim doktorum excipial lipo verdi onu kullanıyorum.bi de lierac'ı önerdi.almadım ama alıcam.benim kalçamda ergenlikten kalma çatlaklarım var.cildim çok kuru.kesin çatlıcam yani mafoldumben ama belki azalır.bebe yağı ve kakao yağı da kullanıyorum banyodan sonra.yatarken de excipial

kızlar moralim bozuk ya gerçi doktora saat 10 da gidicem ama 4lü testim de down sendromu pozitif inhibin A da yüksek

canım bu testler sadece istatistiksel.bende risk çıkmadı ama doktorum bu %100 sağlıklı demek değil dedi.arkadaşımın da pozitif çıkmıştı ama şimdi 2 yaşında sağlıklı bir kızları var.Allah tüm bebeişleri korusun canım

canım bende dün aldım 4lü testimi banada 210 kişide ihtimal var dedi 2 şıkkın var ya bebekten sıvı alacağız yada detaylı utrosyon çekeceğiz dedi bende asla sıvı aldırmam dedim oda illa masraf ettirecek ya ozaman detaylı utrosyon çekeceğiz dedi bakalım hayırlısı

kızlar yatmaya gitmek istiyorum ama sizden ayrılıp gidemiyorum ayrılamıyorum gece uyuyamıyorum sabahtan eşime erken kalkıyorum uykum var ama gidemiyoooooooooooooommmmmmmmboshayallersmile

saolun kızlar ben hazırlanıp gidiyim doktora gelince yazarım size inş ben yanlış anlamışımdır risk fln yoktur

Canım üzülme,hepimiz risk altındayız,bu sadece Allahın bileceği bir iş.
Sağlıklı bebek beklersin engelli doğar,engelli beklersin sağlıklı doğar.
Sen Allaha güven inaşallah sağlıklı bi bebişin olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…