günaydın kızlar
benim göğüsler çok fena 2 beden büyüdü 90 oldu, ama asıl beni maffeden çok kaşınması, kaşımamaya çalıştığım halde kırmızı küçük baloncuklar olmuş. üstelik krem falan sürüyorum cildim yağlı olduğu için akşam bakıyorum kremli hala. emmiyor yani kremi . napıcam yaa ohaoldumsmile
kızlarr mrbbbbbb:):) günaudınnn:):):)
ben de badem yağı kakao yağı ve bebek yağı kullanıyorum onları sürmeyince mahvoluyorum kaşıntıdan :):) bide bacaklarımın yanında alerji gibi bişi oldu alerji olan varmı aranızda neden olduğunu bilmiorum ama hamilelikte olabilirmiş böle alerjiler
bi de haftasonu dr bana megadyn die bi vitamin ve maltofer die bi kan hapı verdiverdi onu kullanmaya başladım ama acaip mide bulantısı yapıo bugün dayanamadım artık kustummmmafoldumben megadyn veya maltofer kullanan varmı?? yada vitamin-kan hapı mide bulantısı yaparmı??
ben de badem yağı kakao yağı ve bebek yağı kullanıyorum onları sürmeyince mahvoluyorum kaşıntıdan :):) bide bacaklarımın yanında alerji gibi bişi oldu alerji olan varmı aranızda neden olduğunu bilmiorum ama hamilelikte olabilirmiş böle alerjiler
bi de haftasonu dr bana megadyn die bi vitamin ve maltofer die bi kan hapı verdiverdi onu kullanmaya başladım ama acaip mide bulantısı yapıo bugün dayanamadım artık kustummmmafoldumben megadyn veya maltofer kullanan varmı?? yada vitamin-kan hapı mide bulantısı yaparmı??
günaydın kızlar nasılsınız?herkesin kaşıntısı başladı herhalde benimde şuan acaip kaşınıyor ama kaşımıycam inat ediyorum sabah akşam bebek yağı kullanıyorum ama sanki bende tüylenme yaptı gibime geliyor ama sürmeye devam çatlaklardan iyidir herhalde:d
canım benimde 4 lü testimde sorun çıktı yaş riskinden dolayı. bu yüzden amniyosentez yaptırmam gerekiyor.(((
günaydıııın herkese a.s.
günaydın kızlar nasılsınız?herkesin kaşıntısı başladı herhalde benimde şuan acaip kaşınıyor ama kaşımıycam inat ediyorum sabah akşam bebek yağı kullanıyorum ama sanki bende tüylenme yaptı gibime geliyor ama sürmeye devam çatlaklardan iyidir herhalde:d
hayırlısı olsun canım insanın içine ne doğuyorsa o oluyor bana herkes erkek diyordu bende kız diye ısrarlıydım eşimle allah gönlüme göre verdi
allahım seninde gönlüne göre versin inşallah
banada kan hapı değil de kapsül halinde verdi sıvı yani aç karnına içiliyomuş içemedim hap vermesini söylicem ama kan hapı bulantı yapıyomuş
bende şimdiye akdar hiç içemedim , dr. dediki bana kan hapını gece yatarken iç vitaminide gündüz iç dedikızlarr mrbbbbbb:):) günaudınnn:):):)
banada kan hapı vedi sabah aç karnına ama çok unutuyorum içmeyi bazen içiyorum bana vitamin vermedi hala size verdimi dr larınız
kızlar moralim bozuk ya gerçi doktora saat 10 da gidicem ama 4lü testim de down sendromu pozitif inhibin A da yüksek
kızlar moralim bozuk ya gerçi doktora saat 10 da gidicem ama 4lü testim de down sendromu pozitif inhibin A da yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?