2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıkıyorum şekerler komşum çaya çağırdı gitmesem ayıp olur çok kaynatmayın hoşçakalın a.s.

bende aynıyım merak etme dr.bebeğin gelişimi önemli diyor eğer benim gibi olduysan devamlı istifra dönemin olduysa şuanki kilon iyi zamanla alırız sanırım bebeğin gr? nekadr

evet istifra dönemim oldu, tiksinme vs sanırım 4 hafta doğru düzgün hiçbirşey yiyemedim.
bebekse tam 15. haftada 143 gramdı. 1 hafta da öndeydi ultrasonda.

canim ben bu meyvelerin hepsini yiyorum yanliz findik falan hic sevmem kuruyemis bebegim guileryuzlumu olucak yuppi :)
gerci ben hep guelrim sinirlensem bile guelrim kimse anlamaz hep yuzumde gulucuk vardir hatta kaynanam ne guzel senin yuzunu hic asik gormedim dedi gecenlerde :)
genetik olursa bebegimde guler yuzlu olur :) bu yeter .

ayva yiyemem bu meyve burda mevcut degil ya uf ya .
yani hicbiride bilmiyo bir market buldum gecen yil ispanyadan ithal satmislar o kadar bekliyorum

evet istifra dönemim oldu, tiksinme vs sanırım 4 hafta doğru düzgün hiçbirşey yiyemedim.
bebekse tam 15. haftada 143 gramdı. 1 hafta da öndeydi ultrasonda.

Maşallah canım o zaman düşünmeyelim boşver kiloları çocuklarımızın gelişimleri iyi benimkide 1 hafta önde şuanda

ayy kızlar ben daha hiç kilo almadım yakafamçokkarıştı
hamileliğime 56 kilo ile başladım şuan 55'im.:jeyyar:

cnm ben de ilk 3.5 ay hiç kilo almadım ama bebeğim gayet sağlıklıydı bu iyiye işaret doğru beslendiğimizi gösteriyo ama son 1 ayda 1. 5 kilo aldım artık bebekte büyüyo sen merak etme 1 ay sonra buraya aldığın kiloyu yazarsın

yazarım tabi, sağlıkla gelir inşaallah tüm bebekler:ecrin_bebek:

Kızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı arada ??Fazla oturunca hemen sol kasığım batıyor

kızlar az önce çok sevdiğim bişeyi yiyordum oğlum tekmeledi
tekmeledi diyorum ilk defa bu kadar net hissettim
bir haftadır bişyler hissediyordum ama yinede emin değildim şimdi emnim
muhteşemdi yaaaaa

kızlar az önce çok sevdiğim bişeyi yiyordum oğlum tekmeledi
tekmeledi diyorum ilk defa bu kadar net hissettim
bir haftadır bişyler hissediyordum ama yinede emin değildim şimdi emnim
muhteşemdi yaaaaa

Maşallah canım benim Çok güzel insan bir kere tekme yiyince devamını çok bekliyor

hadi gözün aydın canım..Allah bebeklerimizi ve bizi korusun inş..

Canım atlatmışsın yeni gördüm hadi hayırlısı Hayırlısıyla 3 haftayı hepberaber atlatırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…