Yarın öğleden sonra bende 3 lü tarama testimin sonucunu almaya gideceğim hayırlısıyla bir öğrenseydim
kavun karpuz falan bütün yaz meyveleri oh oh yaz gelsede yesek ayyy ağzım sulandı :bbo:
bende aynıyım merak etme dr.bebeğin gelişimi önemli diyor eğer benim gibi olduysan devamlı istifra dönemin olduysa şuanki kilon iyi zamanla alırız sanırım bebeğin gr? nekadr
ARMUT: EĞER ANNE HAMİLEYkenn ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE İYİ AHLAKLI OLUR. KALBİN GÜÇLENMESİNE, MİDENİN TEMİZLENMESİNE, GÜZELLİK VE CESARET VERİR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VİTAMİNİ VARDIR.
NAR: CUMA GÜNLERİ KAHVALTI YAPMADAN NAR YEMEK ÇOK İYİDİR. BULANTIYI ENGELLER. KANSIZLIĞI GİDERİR. TANSİYONA DA İYİDİR.
İNCİR: KURANDA ADINA YEMİN EDİLEN MEYVEDİR. AĞIZ KOKUSUNU GİDERİR VE KEMİKLERİ GÜÇLENDİRİR
KAVUN: ANNE HAMİLEYkenn KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.
BUNLARIN YANISIRA; BADEM, SEBZELER, HURMA, BALIK, MERCİMEK, LAHANA, MARUL, BAL, FASÜLYE, ŞEFTALİ, ZEYTİNYAĞI, FINDIK VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETMEK ÇOK YARARLIDIR. FINDIK VS YERkenn AŞIRIYA KAÇMAMAK İYİDİR.
evet istifra dönemim oldu, tiksinme vs sanırım 4 hafta doğru düzgün hiçbirşey yiyemedim.
bebekse tam 15. haftada 143 gramdı. 1 hafta da öndeydi ultrasonda.
ayy kızlar ben daha hiç kilo almadım yakafamçokkarıştı
hamileliğime 56 kilo ile başladım şuan 55'im.:jeyyar:
Maşallah canım o zaman düşünmeyelim boşver kiloları çocuklarımızın gelişimleri iyi benimkide 1 hafta önde şuanda
cnm ben de ilk 3.5 ay hiç kilo almadım ama bebeğim gayet sağlıklıydı bu iyiye işaret doğru beslendiğimizi gösteriyo ama son 1 ayda 1. 5 kilo aldım artık bebekte büyüyo sen merak etme 1 ay sonra buraya aldığın kiloyu yazarsın
sağlıkla gelirler inşaallahŞeniz
kıslar çok tsk ederim ay heyecan bastı şimdi inşallah doktorumda söyler
kızlar az önce çok sevdiğim bişeyi yiyordum oğlum tekmeledi
tekmeledi diyorum ilk defa bu kadar net hissettim
bir haftadır bişyler hissediyordum ama yinede emin değildim şimdi emnim
muhteşemdi yaaaaa
Canlarım herkese merhaba,
öncelikle beni merak edip dualrını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim vallahi çok moral oldunuz benim için.
Dün amniyosentez işlemini sorunsuz bir şekilde yaptırdım sağolsun doktorum bu işin ehli biri öyle aman aman bir ağrı felan hissetmedim ki çok korkuyordum Allahıma çok şükür işlem başarılı geçti. doktor gözlemledğim kadarıyla sonucun kötü geleceğini düşünmüyorum dedi. bu beni öyle ferahlattıkı anlatamam size duygularımı. şimdi 3 hafta sonrası sonucu bekliyorum hayırlısı ile.
benden haberler şimdilik bu kadar.:)))
Kızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı arada ??Fazla oturunca hemen sol kasığım batıyor
suray kullanıcısından alıntı
Canlarım herkese merhaba,
öncelikle beni merak edip dualrını esirgemeyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim vallahi çok moral oldunuz benim için.
Dün amniyosentez işlemini sorunsuz bir şekilde yaptırdım sağolsun doktorum bu işin ehli biri öyle aman aman bir ağrı felan hissetmedim ki çok korkuyordum Allahıma çok şükür işlem başarılı geçti. doktor gözlemledğim kadarıyla sonucun kötü geleceğini düşünmüyorum dedi. bu beni öyle ferahlattıkı anlatamam size duygularımı. şimdi 3 hafta sonrası sonucu bekliyorum hayırlısı ile.
benden haberler şimdilik bu kadar.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?