2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım benim eşimde aynısı
ayağımı filan vurayım bişey olsun
teselli vereceğine bana kızıp bağırıyor
neden dikkat etmiyorsun diye????

inşallah canlarım hayırlısı ile bebeişlerimizi sağlıkla kucağımza alalım.

merhaba eylül anne adayları,
armut, kavun , narla ilgili yazıyı okudum da, iki laf edeyim istedim.
dün gece gözümden uyku akarken, canım (ayıptır söylemesi ama bu mevsimde bulabilirsiniz diye yazıyorum) çilek istedi. buzdolabından çıkarıdm, bekleyecek halim olmadığı için soğuk soğuk yedim. gece karnım ağrıdı doğal oalrak :) oğlum içeride üşüdü herhalde :) ama ısınmasını bekleyecek bir durumum olmadı.

bir de dün eşimi güldürecek kadar fındık aşerdim. koş koş hemen fındık kıracağını getir dedim. çok acil fındık yemem lazım :) normalde pek yemediğim birşy olmasına rağmen dün bayağı yedim. nefes almadan yedim desem yalan olmaz :)

slm arkadaşlar yazmıştım ama cvp gelmedi siz nerede doğum yapacaksınız ben doktorumdan memnunum ama özel olduğu için sadece çınarlıda yapıyo ve ssk dan faydalanamıyorum

Saba cığım ne güzel aşermişsin :)) ben daha aşermek nedir bilmiyorum :)))

kızlar az önce hamileler nasıl beslenmeli diye baktım
amma çok şey yemeliymişiz ya ben bu kadar yesem patlarım

merhaba güzel anneler bugün nasılsınız ben bomba gibiyim bebeğim erkek herşey yolunda gidiyor 211 gr oğluşum ama ben 1 ayda 3 kilo almışım doktorum çok dedi diyetisyene yönlendirdi şimdi sağlılı ve düzenli beslenmeye çalışıyoruzzzzz böylece bebeğim kilo alacakmışşş ayda 1 kilo alacağımm bendeee

kızlar az önce hamileler nasıl beslenmeli diye baktım
amma çok şey yemeliymişiz ya ben bu kadar yesem patlarım

canım yiyecek çok şey var ama herşeyin fazlası zarar dün diyetisyene giitm ağzım açık kaldı herşey yiyecem deyip yüklenniyoruz bu doğru değilmiş küçük porsiyonlarda sık sık yiyeceğizzzzz

haaaa buarada bişey paylaşmak istiyorum doktoruum dediki gece karanlıkta uyu bu çokm önemli bebeğin gelişimi için ki doğduktan sonrada bebeğini karanlık odada yumasını sağla dedi

vallahı dizlerimi kendime çekmeyi bıraktım ben alaturka wc ye biel iş yerinde zor duruyorum ağrı giriyor ilerleyn zamnalrda daha da şişince nasıl oalcak bilmiyorum

merhaba bayanllaarr a.s.
ayşecim.. bende dikkat etmeye çalışıyorum ama her gün sadece 1 bardak süt içiyorum. haftada 1 kez et ya yiyorum ya yemiyorum. balıkda aynı şekilde.. =(( inş bebişler sağlıklıdır.... yeterince suda içmiyorum =(((
suray... ne yaptın amniyosentez işini? geçmişi okuyamadım ama durum ne şimdi?

17 haftadayız ve hala hiç hareket hissetmedim yaa... aranızda varmı benim gibi hissetmeyen?

arkadaşlar herkese merhaba..3 lü tarama testi sonucunu öğrenen var mı aranızda??:ecrin_bebek:

evt cnm haklısın ben aralarda marul salatalık meyve filan yiyorum
bazende yoğurt filan ki ana öğünlerde çok yemiyim çok kilo almak istemiyorum
oğluma yarayacak olanlardan yiyorum
16+4 ken 196 gr idi tosuncuğum bense henüz 700 gr kadar aldımbayanssulusmilebayanssulusmile

cnm nasılsın ne zamandır göremiyordum seni oğlun olacakmış
ben sana demiştim seninki erkek diye sağlıkla gelir inş
cn yemene dikkat e bence hiç değilse suya dikkat et en önemlisi o oğluşunun suyu 2 saatte bi yenileniyor bunu düşün iç
ben 1 haftadır hafif hafif hissediyordum ama bugün tam anlamıyla tekmeledi çok müthişti darısı sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

17 haftadayız ve hala hiç hareket hissetmedim yaa... aranızda varmı benim gibi hissetmeyen?

canım ben 18 haftalığım ama öğel haldır haldır bi harektelilik yok 2 günde 1 azar azar hissediyorum ama dün akşam sert bişekilde hissettim tak diye sanki dışardan duyulacak gibi oldu ay dedim hatta ama şimdi gen bişey yokkk bend emerkala sabırla bekliyorummm

evet işler yoğun giremiyordum pek =(((
oğluşun olcak benimmdeeeee =))) hayırlısı olsun inş...
ya yememe dikkat ediyorumda işte suyla hiç aram yok... ancak günde 1-1,5 litre içebiliyorum..fazlasını şimdiye kadar hiç içemedim...
ayy inş bende hissederim artık yaaa..sabırsızlıkla bekliyoruummm =))
sen başladınmı birşeyler almaya.. ben daha bir iğne almadım... vakit bulamıyorum ki çıkayım birşeyler alayım =(

oyy..yerim onnuuuu...... sağlıklı olsunlardaaaa... işte sabırsızlanıyor insan =)
seninkinin cinsiyet neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…