2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba kizlar nasilsiniz dilerim sizlerde tatli bebislerde iyidir,kisa bri girdim cunki dualariniza ihtiyacim var bura saatiyle 16,50randevum var ve insallah ogrenirim bebegimin cinsiyetini,ogrenen annelerin gozu aydin olsun saglicakla kucaklasinlar,ogrenemeyen arkadaslarimda dilerim kisa zamanda bebislerini ogrenirler,sevgilerle esen kaliniz

simdilik cikiyorum bana musade hazirlanmam lazim,birazdan esim gelir heyecandan duramiyorum ya,allahim sgalicak versin bebislere ama birde ogrene bilsem kizmi ? olacak oglum ? OLACAK:=)))))))

cnm sadece lcw dan 2 tane 3lü çıtçıtlı bady aldım
1 tanede tekli aldım 2 de çorabı var kuzumun anneannesi örmüş bişeyler daha görmedik bide benim yeğenlerden kalanlar var şimdilik
haziranda nasipse izmire gidicem ordan yapıcam bütün alışverişi burda hiçbişey yok
sen oda yapmayı düşünüyormusun bu arada ben çok karasızım
bu arad 1851. sayfada reimlerim var bakmak istersen

simdilik cikiyorum bana musade hazirlanmam lazim,birazdan esim gelir heyecandan duramiyorum ya,allahim sgalicak versin bebislere ama birde ogrene bilsem kizmi ? olacak oglum ? OLACAK:=)))))))

bol şans. inş ufaklık gösterir cinsiyetini =))
çikolata yemeyi unutma

senin taşınma işin vardı dmi? o yüzden odada kararsızdın...
vallahi bende kararsızım aslında.. bizdede bir taşınma durumu var... almak istiyorum aslında. sonuçta kıyafetlerini eşyalarını koymak için bir odaya ihtiyacı olacak.. ayrıca doğumdan sonra almak zor olur. sürekli emen bir bebeğim olacak çünkü... şimdi vakit varken halledeyim diyorum ama ne ladar yapabilirim hiiiçç bilmiyorum

merhaba canım,
dün amniyosentez işlemini yaptırdım şükür bakalım. şimdi 3 hafta sonrası sonucunu bekliyorum. dr un söylediğine göre sonucun kötü geleceğini sanmıyorum dedi. ay içim rahatladı bir nebzede olsa.

cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun Allahım sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. opuyorumnanaktan

ayy hadi gözün aydın canım yaaaaaa...... inş güzel sonuçları alırsında iyice rahatlarsın... biliyorsun bebekle ilgili sadece down sendromu değil tüm herşeyle ilgili anormallikleri tespit edebiliyorlar... yani kalp, sindirim sistemii sinir sistemi..v.s...vs.... ne güzel sonucunu alınca rahat rahat bebişi bekliceksin...

evet canım 9 ay boyunca azap çekecektim. hayırlısı ile sonucumuzuda alalım hepten rahatlayalım. :)

kızlar çok fena hemeroidle başım dertte =(((((
zaten kronik kabızlığım yıllardır var.. son 2-3 senedir ara ara hemeroid oluyordu ama sonra küçülüyordu kendiliğinden.. şimdi bir damar iyice büyüdü ve hiç geri gitmiyor. arada kabız olduğumda feci şişiyo ve ağrı yapıyo =( doktor magnezyumlu bir toz verdi. onu içiyorum akşamları çok iyi geliyor ama yinede o damar orda duruyo =((( napıcam ben doğumda falan =(((((( hemeroidi olan varmı birşey yapıyormusunuz onun için?

ohhh allah yardımcın olsun sıkıntı bi durum kabız olduğun içinde feci şişiyordur kayısı ye açkarına en azından kabızlığın gider rahatlarsınn

kızlar biz oda işini şimdilik yaza bıraktık kısmetse. yatağımın yanına ufak beşik tarzında bişey almayı düşünüyorum ilk zamanlar odasına git gel helak olurum ya :))) geçen hafta kadıköyde gördük çok beğendik üstü cibinlikli çok şirin bişeydi. yalnız mağaza kapalıydı fiyatını soramadık.(( öyle pahalı bişey olsun istemiyorum sonuçta kısa bir süre için olacak. daha sonrada büyüyen beşikli oda takımı düşünüyorum.

cnm çok yakın bir dr arkadaşımın tavsiyesi iyi geldi ben çok rahatladım zaten sonra nette de gördüm her gün mümkünse sabah akşam temiz bir leğene canını yakmıyacak sıcaklıkta yani dayanabildiğin kadar su koyuyosun ve 15-20 dk oturuyosun ama en fazla 20 dk bak bunu dene emin ol çok rahatlarsın ve kuru tuvalet kağıdı kesinlikle kullanma ıslak mendil kullan ama her gün yapıcaksın

ohhh allah yardımcın olsun sıkıntı bi durum kabız olduğun içinde feci şişiyordur kayısı ye açkarına en azından kabızlığın gider rahatlarsınn

mürdüm eriği incir kayısı hepsini denedim... kronik olduğu için banamısın demiyor.. o kalsiyum tozu çok iyi geldi kabız olmuyorum artık ama arada 1 gün unutsam hemen kabız oluyorum ve hemen azıyo hemeroid =(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…