oyy..yerim onnuuuu...... sağlıklı olsunlardaaaa... işte sabırsızlanıyor insan =)
seninkinin cinsiyet neydi?
erkek dün öğrendim ben :)gamyoncuiremsu
maşallahh...
bu sene erkek senesi...
hayırlı bir evlat olur inş.... kuzucuklarımızı hayırlısıyla kucaklarımıza alırız :Saruboceq:[/Q
evet canım bu sene erkek senesi hepimizin evlatalrı hayırlı evlatlar olsun sağlıkla kucaklayalımmm
evet işler yoğun giremiyordum pek =(((
oğluşun olcak benimmdeeeee =))) hayırlısı olsun inş...
ya yememe dikkat ediyorumda işte suyla hiç aram yok... ancak günde 1-1,5 litre içebiliyorum..fazlasını şimdiye kadar hiç içemedim...
ayy inş bende hissederim artık yaaa..sabırsızlıkla bekliyoruummm =))
sen başladınmı birşeyler almaya.. ben daha bir iğne almadım... vakit bulamıyorum ki çıkayım birşeyler alayım =(
simdilik cikiyorum bana musade hazirlanmam lazim,birazdan esim gelir heyecandan duramiyorum ya,allahim sgalicak versin bebislere ama birde ogrene bilsem kizmi ? olacak oglum ? OLACAK:=)))))))
cnm sadece lcw dan 2 tane 3lü çıtçıtlı bady aldım
1 tanede tekli aldım 2 de çorabı var kuzumun anneannesi örmüş bişeyler daha görmedik bide benim yeğenlerden kalanlar var şimdilik
haziranda nasipse izmire gidicem ordan yapıcam bütün alışverişi burda hiçbişey yok
sen oda yapmayı düşünüyormusun bu arada ben çok karasızım
bu arad 1851. sayfada reimlerim var bakmak istersen
merhaba bayanllaarr a.s.
ayşecim.. bende dikkat etmeye çalışıyorum ama her gün sadece 1 bardak süt içiyorum. haftada 1 kez et ya yiyorum ya yemiyorum. balıkda aynı şekilde.. =(( inş bebişler sağlıklıdır.... yeterince suda içmiyorum =(((
suray... ne yaptın amniyosentez işini? geçmişi okuyamadım ama durum ne şimdi?
merhaba canım,
dün amniyosentez işlemini yaptırdım şükür bakalım. şimdi 3 hafta sonrası sonucunu bekliyorum. dr un söylediğine göre sonucun kötü geleceğini sanmıyorum dedi. ay içim rahatladı bir nebzede olsa.
ayy hadi gözün aydın canım yaaaaaa...... inş güzel sonuçları alırsında iyice rahatlarsın... biliyorsun bebekle ilgili sadece down sendromu değil tüm herşeyle ilgili anormallikleri tespit edebiliyorlar... yani kalp, sindirim sistemii sinir sistemi..v.s...vs.... ne güzel sonucunu alınca rahat rahat bebişi bekliceksin...
kızlar hergün yumurta yiyormusunuz? ben arada yemeyi unutuyorum.
kızlar çok fena hemeroidle başım dertte =(((((
zaten kronik kabızlığım yıllardır var.. son 2-3 senedir ara ara hemeroid oluyordu ama sonra küçülüyordu kendiliğinden.. şimdi bir damar iyice büyüdü ve hiç geri gitmiyor. arada kabız olduğumda feci şişiyo ve ağrı yapıyo =( doktor magnezyumlu bir toz verdi. onu içiyorum akşamları çok iyi geliyor ama yinede o damar orda duruyo =((( napıcam ben doğumda falan =(((((( hemeroidi olan varmı birşey yapıyormusunuz onun için?
hiç aksatmadığım tek şey yumurta =) her gün illaki 1 tane yiyorum... süt ve süt ürünlerinide alıyorum hemen hemen hergün...
kızlar çok fena hemeroidle başım dertte =(((((
zaten kronik kabızlığım yıllardır var.. son 2-3 senedir ara ara hemeroid oluyordu ama sonra küçülüyordu kendiliğinden.. şimdi bir damar iyice büyüdü ve hiç geri gitmiyor. arada kabız olduğumda feci şişiyo ve ağrı yapıyo =( doktor magnezyumlu bir toz verdi. onu içiyorum akşamları çok iyi geliyor ama yinede o damar orda duruyo =((( napıcam ben doğumda falan =(((((( hemeroidi olan varmı birşey yapıyormusunuz onun için?
ohhh allah yardımcın olsun sıkıntı bi durum kabız olduğun içinde feci şişiyordur kayısı ye açkarına en azından kabızlığın gider rahatlarsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?