cnm çok yakın bir dr arkadaşımın tavsiyesi iyi geldi ben çok rahatladım zaten sonra nette de gördüm her gün mümkünse sabah akşam temiz bir leğene canını yakmıyacak sıcaklıkta yani dayanabildiğin kadar su koyuyosun ve 15-20 dk oturuyosun ama en fazla 20 dk bak bunu dene emin ol çok rahatlarsın ve kuru tuvalet kağıdı kesinlikle kullanma ıslak mendil kullan ama her gün yapıcaksın
kızlar çok fena hemeroidle başım dertte =(((((
zaten kronik kabızlığım yıllardır var.. son 2-3 senedir ara ara hemeroid oluyordu ama sonra küçülüyordu kendiliğinden.. şimdi bir damar iyice büyüdü ve hiç geri gitmiyor. arada kabız olduğumda feci şişiyo ve ağrı yapıyo =( doktor magnezyumlu bir toz verdi. onu içiyorum akşamları çok iyi geliyor ama yinede o damar orda duruyo =((( napıcam ben doğumda falan =(((((( hemeroidi olan varmı birşey yapıyormusunuz onun için?
kızlar hergün yumurta yiyormusunuz? ben arada yemeyi unutuyorum.
cnm çok yakın bir dr arkadaşımın tavsiyesi iyi geldi ben çok rahatladım zaten sonra nette de gördüm her gün mümkünse sabah akşam temiz bir leğene canını yakmıyacak sıcaklıkta yani dayanabildiğin kadar su koyuyosun ve 15-20 dk oturuyosun ama en fazla 20 dk bak bunu dene emin ol çok rahatlarsın ve kuru tuvalet kağıdı kesinlikle kullanma ıslak mendil kullan ama her gün yapıcaksın
hamilelikte sıcak suya oturmak sakıncalı diye duymuştum ben bunu normal ken komşum yapıyordu hatta beyaz sabunda kullanıyordu o şeklide geçirmişti ama hamaileyken yapılması doğrumu bielmiyorum
cnm hamilelikte suyu daha ılık tutmak ve en fazla 20 dk oturmak gerekiyomuş açıkçası ben hiç bir zararını görmedim ve bana dr arkadaşım hamile olduğumu bildiği için söyledi ayrıca gaz sıkıntısına da iyi geliyor
Saba cığım ne güzel aşermişsin :)) ben daha aşermek nedir bilmiyorum :)))
kızlar çok fena hemeroidle başım dertte =(((((
zaten kronik kabızlığım yıllardır var.. son 2-3 senedir ara ara hemeroid oluyordu ama sonra küçülüyordu kendiliğinden.. şimdi bir damar iyice büyüdü ve hiç geri gitmiyor. arada kabız olduğumda feci şişiyo ve ağrı yapıyo =( doktor magnezyumlu bir toz verdi. onu içiyorum akşamları çok iyi geliyor ama yinede o damar orda duruyo =((( napıcam ben doğumda falan =(((((( hemeroidi olan varmı birşey yapıyormusunuz onun için?
geçmiş olsun lapacı
AY canım benım Allah yardımcın olsun valaa...
normalde zaten bütün gebe kadınların başına gelebıecek bişey bu duruum..benım ablmada da olmuştu.... biraz zorlanmıştı ama normal doğum yaptı yınede...
sanırım bol bol kayısı ve erik hoşafı yemek lazım..iyi gelır dımı?
bende de kabızlık var ... hatta ara ara benımkıde şişerdi...bu aralar bnde zorlanıyorum ve acıkcası bıraz korkuyrum büyemesın dıye...
ne dıyelım inşallah atlatırız bu durumu
kızlar bebek arabası ve odası hakkında ne düşünüyosunuz?
beşik konusunda bende surayla hemfikirim. ilk aşamada bebek odası yapmayı düşünmüyorum. önce yatak odamda bir beşik olur, bir süre öyle idare ederim diye düşünüyorum. sonrası Allah kerim.
tabi annelerimiz bu işe mutlaka el atar, çocuğun ayrı odada yatma psikolojisi, çocuğun ayrı yatakta yatma psikolojisi, çocuğun o psikolojisi, bu psikolojisi :))))
ya kızlar bende kararsızım acaba ikeadan beşik ve dolapmı yapsam,park yatakmı alsam bunu düşünüyorum,bebek arabası konusunda da kararsızım ama şu hem anakucağı hem oto koltuğu olan zımbırtıdan kesin alıcam
ya kızlar bende kararsızım acaba ikeadan beşik ve dolapmı yapsam,park yatakmı alsam bunu düşünüyorum,bebek arabası konusunda da kararsızım ama şu hem anakucağı hem oto koltuğu olan zımbırtıdan kesin alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?