2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hamilelikte sıcak suya oturmak sakıncalı diye duymuştum ben bunu normal ken komşum yapıyordu hatta beyaz sabunda kullanıyordu o şeklide geçirmişti ama hamaileyken yapılması doğrumu bielmiyorum

ayyy canım çok geçmiş olsun. hiç bilmiyorum ne yapılır ???? inşallah doğuma kadar düzelirsin.

tuvalet kağıdını dr umda söyledi.. ıslatıyorum öyle kullanıyorum...
sabah akşam değil ama akşamları yapabilirim.. çalıştığım için sabah imkansız öyle oturmam falan...
hamile kalmadan önce bir dr tentündiyot dök dayanabileceğin sıcaklıkta ve otur demişti. yaptım ve faydasını gördüm ama şimdi hamile olduum için tentürdiyot kullanmak istemedim..sade suda aklıma gelmedi denemek..bir deneyeyim bakayım

hamilelikte sıcak suya oturmak sakıncalı diye duymuştum ben bunu normal ken komşum yapıyordu hatta beyaz sabunda kullanıyordu o şeklide geçirmişti ama hamaileyken yapılması doğrumu bielmiyorum

cnm hamilelikte suyu daha ılık tutmak ve en fazla 20 dk oturmak gerekiyomuş açıkçası ben hiç bir zararını görmedim ve bana dr arkadaşım hamile olduğumu bildiği için söyledi ayrıca gaz sıkıntısına da iyi geliyor

tamam cnm en azından ılık suya her akşam 15 dk oturursun

Saba cığım ne güzel aşermişsin :)) ben daha aşermek nedir bilmiyorum :)))

bende şaşırdım aslında :) bu ikinci. birinci seferde 1,5 ay kadar önce televizyonda bir dizide kiraz ve erik görmüştüm. daha ortada kiraz da erik de yoktu ama eşim sağolsun kiraz bulup getirmişti , çok duygulanmıştım. ilki oydu. Allahtan ikincisinde kolay bulunan birşey aşerdim :)
darısı başınıza, bunun da tadı başka oluyor :)

AY canım benım Allah yardımcın olsun valaa...
normalde zaten bütün gebe kadınların başına gelebıecek bişey bu duruum..benım ablmada da olmuştu.... biraz zorlanmıştı ama normal doğum yaptı yınede...
sanırım bol bol kayısı ve erik hoşafı yemek lazım..iyi gelır dımı?
bende de kabızlık var ... hatta ara ara benımkıde şişerdi...bu aralar bnde zorlanıyorum ve acıkcası bıraz korkuyrum büyemesın dıye...
ne dıyelım inşallah atlatırız bu durumu

doğumdan sonra normal haline dönüyormu peki?

kızlar bebek arabası ve odası hakkında ne düşünüyosunuz?

ben bebek odası yapmayacağım şimdilik boş bi odam var ama düşünmüyorum oda yapmaya kalksam orayı kullanmıcak şu aşamada sadece yatk oadsına koyabileceğim bir beşik düşünüyorum oda portatif katlanıp kalkacak bişey olsun diyoruzzz 1-2 yaşına geldiğinde odasını ayırdığımda oda yaapcağım ozmanda ileri dönük genç odası tarzında bişey istiyorum şimdilk eşyalrını koymak için bi dolap yaptııyoruz yarısı yüklük oalcak yerı gardorp oalcak beebk arabsını ise hiç düşünmüyrum arabamız var bende çalışan insanım her dk bieyerlere çıkaramam diye düşünüyroum ama ilk etap almayacağım araba koltuğu almayı istiyorum daha çok ...ya sensengözlerimebaksanab

beşik konusunda bende surayla hemfikirim. ilk aşamada bebek odası yapmayı düşünmüyorum. önce yatak odamda bir beşik olur, bir süre öyle idare ederim diye düşünüyorum. sonrası Allah kerim.
tabi annelerimiz bu işe mutlaka el atar, çocuğun ayrı odada yatma psikolojisi, çocuğun ayrı yatakta yatma psikolojisi, çocuğun o psikolojisi, bu psikolojisi :))))

benim arkadaşım 6 aylıkken ayırdı bebeğini uyadığında gidiyor emziyor sallıyoor odasında yatırıyor yine kendi odasın geliyordu gecede 3-4 defa kalkıyorum ama asla yanıma getirmiyorum diyorr ama çalışmıyor çalışan bayan her dk odasoından kalkıp başka oda git gel git gel çok zor olur ama ynında olursa sallarkende uyursun emzirp yatpın koyarsın daha başka olur diye düşünüyorum

ya kızlar bende kararsızım acaba ikeadan beşik ve dolapmı yapsam,park yatakmı alsam bunu düşünüyorum,bebek arabası konusunda da kararsızım ama şu hem anakucağı hem oto koltuğu olan zımbırtıdan kesin alıcam

evet o zımbırtıdan bende istiyorummm :)

oda konusunda bende kararsızım haziranda tayinciyiz kısmetse ama olmayadabilir
alsam taşınırsak pişman olucam almaz ve taşınmazsakyine pişman olucam
ablam bi park yatak vericek yiğenimin hiç kullanmadı onu süslesem bide dolap alsam diyorum ama emin değilim benim yatak odama biz zor sığıyoruz beşiği nasıl koyacam onuda bilmiyorum
kafam çok karşık bu arada oto koltuğu 2010 hazirandan sonra zorunlu olacakmış kızlar

Eki Görüntüle 41667

buda park yatağımız

bende ikeadan bir şeyler alıp üstüne şu kocaman hayvan figürlerinden falan mı yapıştırsam diyorum.. çilek bebek odalarına baktım. hepsi aynı takım üstündeki figürler farklı.. ne gerek var o kadar para vermeye ki... hemde seçenek sınırlı...
daha karar da vermedim bakıcam işte hepsine

oto koltugu kesin gerekiyor. bende dolap almak istiyorum simdi kıyafetleri posette duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…