bende ikeadan bir şeyler alıp üstüne şu kocaman hayvan figürlerinden falan mı yapıştırsam diyorum.. çilek bebek odalarına baktım. hepsi aynı takım üstündeki figürler farklı.. ne gerek var o kadar para vermeye ki... hemde seçenek sınırlı...
daha karar da vermedim bakıcam işte hepsine
doğumdan sonra normal haline dönüyormu peki?
kızlar hepinizi mıncırdım yarın sabah girdiğimde cinsiyet öğrenmiş olabilirim öpüyorum kaçtım ben
ikeanın cocuk odaları cok güzel ama pahalı diye aklımda kalmıs. nasıldı fiyatlar?
EVET döndu tabıkı ama bıraz zor oldu..doğumla alakalı değil tamamen gebelıkle ılgılı oldu ama buyume..zaten var olan bişey ve üstüe daha da bı fazla yuk bınınce fazlalaştı.. dıyet falan yaptı... yedıklerıne dıkkat ettı.. sonrasında da ufak bı operasyın gecırdı... ama dediğim gibi doğumla alakalı değil , o zaman cok ıyı bır hastanede doğurdu cunku gerekse sezaryan yaparlardı ...bebeği 8-9 aylıkken yaptırdı bu operasyonuda ..sonra bi tane daha doğurdu onda hiç bi şikayetı olmadı....
bu dedğim olay 10 yıl önceydı bu araada , şu anda tıp daha da ılerıde...
sen içini ferah tut... bende senle aynı durumdayım ve şu an bunları düşünmüyorum
senınde düşünmenı istemem...
oda konusunda bende kararsızım haziranda tayinciyiz kısmetse ama olmayadabilir
alsam taşınırsak pişman olucam almaz ve taşınmazsakyine pişman olucam
ablam bi park yatak vericek yiğenimin hiç kullanmadı onu süslesem bide dolap alsam diyorum ama emin değilim benim yatak odama biz zor sığıyoruz beşiği nasıl koyacam onuda bilmiyorum
kafam çok karşık bu arada oto koltuğu 2010 hazirandan sonra zorunlu olacakmış kızlar
Eki Görüntüle 41667
buda park yatağımız
park yatak benim odama büyük geliyor o yüzden daha ufak bişey bakıyorum sepet tarzı beşikler var bakalım artık hangisi uyarsa. bide dolap yada şifonyer gibi bişeyler ayarlayabilirsem şimdilik yeter diye düşünüyorum. bilmiyorumkismile
cnm sana özelden mesaj atıcam ben bu sepete bayıldım
ama özelin kapalı reim koyayım bari
Eki Görüntüle 41669
Eki Görüntüle 41670
ne kadar küçük göründü gözüme, ilk doğduklarında bu kadar küçük olacaklar , nasıl tutucaz onları. nasıl yıkayacağız?bilmiyorumkismile
gerçekten minicik olacaklar yıkarken korkarım ben ilk zamanlar eyvahedigeldismile
kızlar az önce çok sevdiğim bişeyi yiyordum oğlum tekmeledi
tekmeledi diyorum ilk defa bu kadar net hissettim
bir haftadır bişyler hissediyordum ama yinede emin değildim şimdi emnim
muhteşemdi yaaaaa
tabi bu arada eğer eşlerimiz bizi odadan kovarsa , "sen en azından 3 ay evdesin, çalışmayacaksın, ama ben çalışıyorum, çocuğu başka odaya götür" derse o zaman iş değişir. bavulu topladığımız gibi oğlumla, anneannesinin evine gideriz :) hahahaha.
şaka bir yana, çalışmayan bir tanıdığımız kısa süre önce anne oldu, şu anda bebeği 2 aylık. bana demiştik ki;
"eşim yanımda uyurken, hatta fosur fosur uyurken, ben bebeğimi emzirmek zorunda olunca, bir gecede defalarca uyanınca sinirlerim alt üst oldu, bu nedenle yatak odamızı terkedip, çocukla başka odaya geçtim"
normalde insanın aklına gelmez ama o durumlar başımıza geldiğinde neye nasıl tepki vereceğimizi bilemeyiz. belki de biz terkederiz odaları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?