lA&S cicilerle süslersen güzel olur bence renklendirisin
arkadaslar ben ufak ufak yeni hissetmeye basladim hareket ettigini tekmeledi biraz bizim psikolojimizden olabilirmi yani esimin ablasi hemsire aradim dediki son aylarda tekmeleme olur hissedersin yani erken degilmi biz biraz fazla takiyoruzda bizemi oyle geliyo acaba :)
yani benimki tekmelemiyo zaten ufacik sey ancak hareket eder mantikli olarak gibi geliyor bilginiz varmi tekmeleme ile ilgili hareket etmesi tamam da tekmeleme ?
yok çok şükür kanamam falan.kaç gündür şehir dışındaydım yarın da yatılı misafirim geliyor hızlı hızlı iş yapayım derken düştüm işte.
Yarın öğleden sonra bende 3 lü tarama testimin sonucunu almaya gideceğim hayırlısıyla bir öğrenseydim
merhaba kizlar nasilsiniz dilerim sizlerde tatli bebislerde iyidir,kisa bri girdim cunki dualariniza ihtiyacim var bura saatiyle 16,50randevum var ve insallah ogrenirim bebegimin cinsiyetini,ogrenen annelerin gozu aydin olsun saglicakla kucaklasinlar,ogrenemeyen arkadaslarimda dilerim kisa zamanda bebislerini ogrenirler,sevgilerle esen kaliniz
Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir.
l
cnm bende aynı şeyi düşündüm bilmiyorum eşimi kandırırsam alırız belki
ya cnm ben tekmeledi kelimesini çok net hissettiğimi anlatmak içindi yoksa kendi neki tekmesi ne olsun kuzumun 200 gr bişeycik o içerde hareket etti bende onu hissettim
200 gr ya ne sirin minicik ben doktora haftaya gidicem bakicam kac gr oldu ben arada ucuyorum kusura bakma bende tekmeledi derken ben dun sadece kimildadigini hissettim bagirsakmi kimildamami anlamiyorumki ilk defa dedimki benimki niye tekmelemiyo esimin ablasida guldu kiz son aylarda olur o dedi minicik sey :)
hayirli oslun canim
selam hoşgeldin iiyiz seeeen :hulya:
2009 mayıs annesiyim oğlumla bana oy verirmisiniza.s.
http://apps.facebook.com/favoricanimannem/album.php?fotografID=915
arkadaslar benim de canim sikildi internetten sirinleri indirdim izliyorum bayiliyorum bunalara ya ama neden bilmem favorim gargamel adam cok aizmli cunki :):)
bide anlamadigim sadece kiz sirin bir tane sirine ama bir cok bebek ve erkek sirin var bu bebek sirinaer nasil doguyor sirinenin hepsiyle diger sirinelrle iliskisimi var tum sirinelr gaymi merak ediyorum bazen hepsi erkek bir tane sirine kizuctum yine bebisim gelsin onla izlicem
bende çok az hissediyordum hatta bebğimmi emin bile değildim
ama bugün çok net hissettim çok güzeldi erkekler çabuk gelişirmiş daha erken hissedilirmiş belki senin kızın olur
İyiyim canım sağolopuyorumnanaktan ben yien acıktım yaaacokacimcoook
Bu akşam yemek hazırlamayada çok üşeniyorum ne yiyecez bilmiyom vallabilmiyorumkismile
Ay saadet ömürsün valla:roflol:
selam kızlar,
sevincimi paylaşmaya geldim
makas bıçak testi , çin takvimi , 49lu test , tuz testi ,
karnımın sivriliği ve tatlıya düşkünlüğüm hep erkeği işaret ediyordu
ama Allah gönlümüze göre verdi kız annesi oluyoruummm
uçuyoruz sevinçten
Allah herkesin gönlüne göre versin :)))
hayirli olsun canim cok sevindim bende ogrensem su domuz kcoam inadindan vazgecsede bende rahatlasam kiz diyorum ama hayirlisi :)
teşekkür ederim saadetciğim
sen çaktırmadan doktora sor en iyisi :))
sen de kız istiyorsun sanırım benim gibi inşallah kızın olur :))
önce sağlıklı olmak kaydıyla...
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin kızın...
bendeki bütün hurafelerde kıza işaretti ama benim oğluşum geliyor:)) ben artık inanmam onlara...ve hala deli gibi ekşi yiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?