2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A&S cicilerle süslersen güzel olur bence renklendirisin
l

cnm bende aynı şeyi düşündüm bilmiyorum eşimi kandırırsam alırız belki

ya cnm ben tekmeledi kelimesini çok net hissettiğimi anlatmak içindi yoksa kendi neki tekmesi ne olsun kuzumun 200 gr bişeycik o içerde hareket etti bende onu hissettim

yok çok şükür kanamam falan.kaç gündür şehir dışındaydım yarın da yatılı misafirim geliyor hızlı hızlı iş yapayım derken düştüm işte.

Canım geçmiş olsun,ağrı,kanama vs yoksa korkma canım bişey olmamıştır.

Yarın öğleden sonra bende 3 lü tarama testimin sonucunu almaya gideceğim hayırlısıyla bir öğrenseydim

İyi haberlerle dönersin inşallah canım

İnşallah şuanda öğrenmişsindir cinsiyetini bebişinin.
Mereakla seni bekliyorum canım.

200 gr ya ne sirin minicik ben doktora haftaya gidicem bakicam kac gr oldu ben arada ucuyorum kusura bakma bende tekmeledi derken ben dun sadece kimildadigini hissettim bagirsakmi kimildamami anlamiyorumki ilk defa dedimki benimki niye tekmelemiyo esimin ablasida guldu kiz son aylarda olur o dedi minicik sey :)
hayirli oslun canim

evet minicik bişey kuş kadar yavrumuz hissediyoruz bişeyler tekme diye sevindirik oluyoz sırnaşık şey

arkadaslar benim de canim sikildi internetten sirinleri indirdim izliyorum bayiliyorum bunalara ya ama neden bilmem favorim gargamel adam cok aizmli cunki :):)
bide anlamadigim sadece kiz sirin bir tane sirine ama bir cok bebek ve erkek sirin var bu bebek sirinaer nasil doguyor sirinenin hepsiyle diger sirinelrle iliskisimi var tum sirinelr gaymi merak ediyorum bazen hepsi erkek bir tane sirine kiz uctum yine bebisim gelsin onla izlicem

bende çok az hissediyordum hatta bebğimmi emin bile değildim
ama bugün çok net hissettim çok güzeldi erkekler çabuk gelişirmiş daha erken hissedilirmiş belki senin kızın olur

Ay saadet ömürsün valla:roflol:

bende çok az hissediyordum hatta bebğimmi emin bile değildim
ama bugün çok net hissettim çok güzeldi erkekler çabuk gelişirmiş daha erken hissedilirmiş belki senin kızın olur

herkes kiz diyo bende kiz hissediyorum galiba kiz olucak dogunca sok olmam umarim farketmez ama kiz kiz diyorum :)

İyiyim canım sağolopuyorumnanaktan ben yien acıktım yaaacokacimcoook
Bu akşam yemek hazırlamayada çok üşeniyorum ne yiyecez bilmiyom vallabilmiyorumkismile

bende acıktım eşimi bekliyorum kabak yaptım bugün söylemesi ayıp hergün ne yapacağımı sapıtıyorum kafamçokkarıştı

selam kızlar,
sevincimi paylaşmaya geldim

makas bıçak testi , çin takvimi , 49lu test , tuz testi ,
karnımın sivriliği ve tatlıya düşkünlüğüm hep erkeği işaret ediyordu

ama Allah gönlümüze göre verdi kız annesi oluyoruummm
uçuyoruz sevinçten
Allah herkesin gönlüne göre versin :)))

hayirli olsun canim cok sevindim bende ogrensem su domuz kcoam inadindan vazgecsede bende rahatlasam kiz diyorum ama hayirlisi :)

hayirli olsun canim cok sevindim bende ogrensem su domuz kcoam inadindan vazgecsede bende rahatlasam kiz diyorum ama hayirlisi :)

teşekkür ederim saadetciğim
sen çaktırmadan doktora sor en iyisi :))
sen de kız istiyorsun sanırım benim gibi inşallah kızın olur :))
önce sağlıklı olmak kaydıyla...

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin kızın...

bendeki bütün hurafelerde kıza işaretti ama benim oğluşum geliyor:)) ben artık inanmam onlara...ve hala deli gibi ekşi yiyorum:)))

teşekkür ederim saadetciğim
sen çaktırmadan doktora sor en iyisi :))
sen de kız istiyorsun sanırım benim gibi inşallah kızın olur :))
önce sağlıklı olmak kaydıyla...

bende oyle yapcam yanliz gidicem soktora sorucam ama soylemicem kiz erkek farketmez aslinda hic erkek kardesimde yok erkek istiyorum aslinda ama hic mi hic farketmiyor belirtiler kiz gibi bende karnim top gibi bak profilimde resmim var dun yemek yedim hemen sonra cektirdim esime :)
karnim top gibi meyve cok yiyorum herkes kiz diyiyo hayirlisi insallahj :)

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin kızın...

bendeki bütün hurafelerde kıza işaretti ama benim oğluşum geliyor:)) ben artık inanmam onlara...ve hala deli gibi ekşi yiyorum:)))

evet inanmamak lazım çok teşekkür ederim :))
yarasın tüm yediğin ekşiler oğluna :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…