2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim de karnım top gibi ve deli gibi meyve yiyorum
gerçi herkeste tutmuyor ama...
hayırlısı olsun :)

hayırlı uğurlu olsun.
Bahtı güzel olsun kızınızın.

Canım gözün aydın
Darısı başımıza inşallah.

Ben 18 haftalıĞım ve 20.haftada bebıŞlerın seslerı duymaya baŞlayacaĞını yazıyor ınternette. Ne tuhaf deĞıl mı, hem mÜzık dınletmek hem de onunla konuŞmak ıÇın son 2 haftamız. Sonra bolca sohbet ederız oĞlumuzla ınŞallah :)

gözün aydın canım. hayırlı uğurlu olsun. prensesin sağlıkla gelsin inşallah...

gözün aydın canım. hayırlı uğurlu olsun. prensesin sağlıkla gelsin inşallah...

çok teşekkür ederim
düşündükçe içim içime sığmıyor
herkes senin oğlun olacak diyordu
ben de pembeleri fırfırları elbiseleri gördükçe içim buruluyordu
kızım olsa da giydirsem diye allah gönlüme göre verdi :)

kısmeeetttt doktordan geldin mi yoksa. yazsana güzelim meraktan öldürme neymiş cinsiyeti bebişin...

selam kizlar az once doktordan geldim vede halen bebegim cinsiyetini gostermedi:=((((((((neyse iki hafta sonra persembe yine randevum var insallah ozaman gosterir:=) saglikli olsunda neyse ben beklerim,kizilcik ben ogrenemedim darisi basina arkadasim:=) kan testlerim temiz cikti cok sukur,darisi tum annelerin basina allahim herkeze saglik versin amin,

kısmeeetttt doktordan geldin mi yoksa. yazsana güzelim meraktan öldürme neymiş cinsiyeti bebişin...

canim tsk ederim dusuncen icin ama :kedi:cok uzgunum cunki yine gostermedi,:=(( neyse allahim saglik versin ,,darisi basina insallah sen ogrenirsin ama tum kan testlerim cok temiz ayy 2kilo almisimkaydirigubbakcemile3sevgilerle canim ama moralim cok sifirin altindada sifir:umursamaz:

arkadaslar esim aradi cok sinirlendim uzuldum ya ultrason resimelerini ona vermistim bilgisayara aktar normal kagisa bastir kaplama yap getir saklicam diye tutmus bilgisayar aktarmadan kaplama makinesine o incecik kagidi koymus tabi simsiyah kagiti makine isitince yakmis korkuyo telefon aciyo bide hastaneyi aramis hemsire dosyasinda ikinci ornekleri var belki bilgisayardada kayitli olabilir demis ama emin degil iki ultrason resmim vardi ikiside gitti oldursemmi bu adami ne yapsam ya

merhaba canim gozun aydin:=) allah saglicakla kucaklamayi nasip etsin,
ben se daha ogrenemedim,yarin 18haftalik olacak benim bebek cok utangac mi desem ay gostermiyor:=((((

senin bebiş inatçı mı diyelim nazlı mı diyelim. hayırlısı olsun canım. ayyy niye moralini bozuyorsun ki deli kızzz..... bebeğin sağlıklı ya en önemlisi bu. cinsiyetini ha şimdi öğrendin ha 2 hafta sonra öğrendin ne fark edecek. önemli olan kuzucuğunun turp gibi olması. değil mi ama...

Canım yaa üzülme sakın.
Demekki aynı zamanda öğreneceğiz inşallah.
Seninde dedğin gibi sağlıklı olsun gerisi boş dmi arkadaşım.opuyorumnanaktan

mestitosh canim en cok agrimada giden 5yil bekledim bebegim olsun diye su haftalari bekleyemiyorumboshayallersmileama neyse yazilari okudukca yine moralimi duzeltmeye calisiyorum,esim hic umursamiyor ben uzulunce moral verdi birde o sinirle esimin kalbinide kirdim zaten erkekler soyle boyle diye kaydirigubbakcemile3fircaladim simdik onda pisman oldum ama neyse gecer insallah,sanirsam senin randevun cumartesiydi demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…