2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bugün doktora gittim bebşimi gördüm çok iyiymiş maş. doktor 3-4 lü testte gerek görmedi sen istersen yaptırabilirsin dedi ama renkli udrasyona da istersen gir dedi çok sevindim inş. tüm hamilelirin bebekleri sağlıklı sıhatli olur

Canım yaa üzülme sakın.
Demekki aynı zamanda öğreneceğiz inşallah.
Seninde dedğin gibi sağlıklı olsun gerisi boş dmi arkadaşım.opuyorumnanaktan

canim cok tsklr vallahi biraz acildim saolsun sende sevgili mestitosh ta baya moral verdiniz,allah razi olsun,evet senin ayin 30,cuma gunu benimde 29persembe kismet bakalim ne olacaka.s.

canim cok tsklr vallahi biraz acildim saolsun sende sevgili mestitosh ta baya moral verdiniz,allah razi olsun,evet senin ayin 30,cuma gunu benimde 29persembe kismet bakalim ne olacaka.s.

İnşallah bitanem iyi olacak.
Önce sen sonrada ben müjdemizi burada paylaşacağıza.s.

canım biz cinsiyeti çok önceden öğrenmiştik. kısmetse oğlumuz olacak. 2 hafta sonra öğrenince rahatlarsın canım. şimdi adamcağıza kızıp fırça atma yazık kız o da ne yapsın...

İnşallah bitanem iyi olacak.
Önce sen sonrada ben müjdemizi burada paylaşacağıza.s.

zemuszemusaynen vallahi insallah ama varya 2kilo almisim kaydirigubbakcemile3cok guldum zaten benim sutaslar sismisti tam sisti birde gobekkaydirigubbakcemile3tam inege dondum hahaha:=))

canım biz cinsiyeti çok önceden öğrenmiştik. kısmetse oğlumuz olacak. 2 hafta sonra öğrenince rahatlarsın canım. şimdi adamcağıza kızıp fırça atma yazık kız o da ne yapsın...

a.s.canim afedersinkaydirigubbakcemile3 dogru bak dalginliktan karistirdim,neyse cici anne olurda kizim olursa gelin adayi hazirlarda ,oy yerim ben senin oglusunu allahim sagopuyorumnanaktanlik sihat versin bir sancida ve zamaninda dilerim yavrunu kucaklarsin amin,opuyorumnanaktan

amin canım. inşallah hepimiz hayırlısıyla günümüz geldiğinde bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız...

kızlar ben de çıkıyorum. hepinize şimdiden iyi geceler.... uykum geldi desem inanır mısınız. yemek yedikten sonra uyku bastırıyor. uyumamayı becerebilirsem aşkı memnuyu izleyeceğim. hepinize tekrar iyi geceler....

zeyneparzu canim merhaba cok sukur,allahim sagligini her daim etsin,amin bende bugun az evvel gordum cok guzeldi ama sevinemedim cinsiyetini gostermedi diye,saolsun burda dostlar moralimi yerine getirdi,(mestitosh ve kizilcik ) gosrusmek uzere saglicakla kal,

kısmetcim yeterki sağlıklı olsun bebişin cinsiyetini de inş. bir dahaki sefere öğrenirsin önemlisi sağlık

canim iyi geceler kendine iyi bak gorusmek uzere esen kal

a.s. nevin cigim canim hosgeldin kacgundur bakiyorum seni goremiyorum yoks agiriyorsunda ben mi denk gelmiyorum? umarim iyisindir bebiste iyidir,

canım benim biz iyiyiz pek evde olmadığım için giremedim ama aklım hep burada :)))
merak ediyorum sizleri ve bebişleri.

sen ve bebişin ve dicle hanım :)) nasıllar?

canım benim biz iyiyiz pek evde olmadığım için giremedim ama aklım hep burada :)))
merak ediyorum sizleri ve bebişleri.

sen ve bebişin ve dicle hanım :)) nasıllar?

canim tsklr dicle ellerinden oper,bebegimde bugun gordum teyzesi ama cok uzdu beni yine gostermedi ne kiymetliymiskaydirigubbakcemile3moralim sifirdi hemen girdim buraya inaki iyi oldum simdik,hele seni gorunce nevin cigim daha cok sevindim.,allahim sanada bebeginede ve ailene saglik mutluluk versin,

canım benim sağlıklı olsunlar cinsiyeti geç öğrensende olur bunu sorun yapma:))

canım benim sağlıklı olsunlar cinsiyeti geç öğrensende olur bunu sorun yapma:))

nevincigim senin ilk kizin adi ne idi? zaten bayildim senin kiza cok seker masallah unutum sanirsam soylemistin,bende bugun akil kalmadi,sanirsam ikincide kiz idi,demi isim bula bildin mi? aramizda bir gun var benim kisi 19,09,sen se 18,09,allahim zamanli kucaklamayi nasip etsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…