Canım yaa üzülme sakın.
Demekki aynı zamanda öğreneceğiz inşallah.
Seninde dedğin gibi sağlıklı olsun gerisi boş dmi arkadaşım.opuyorumnanaktan
canim cok tsklr vallahi biraz acildim saolsun sende sevgili mestitosh ta baya moral verdiniz,allah razi olsun,evet senin ayin 30,cuma gunu benimde 29persembe kismet bakalim ne olacaka.s.
mestitosh canim en cok agrimada giden 5yil bekledim bebegim olsun diye su haftalari bekleyemiyorumboshayallersmileama neyse yazilari okudukca yine moralimi duzeltmeye calisiyorum,esim hic umursamiyor ben uzulunce moral verdi birde o sinirle esimin kalbinide kirdim zaten erkekler soyle boyle diye kaydirigubbakcemile3fircaladim simdik onda pisman oldum ama neyse gecer insallah,sanirsam senin randevun cumartesiydi demi?
İnşallah bitanem iyi olacak.
Önce sen sonrada ben müjdemizi burada paylaşacağıza.s.
canım biz cinsiyeti çok önceden öğrenmiştik. kısmetse oğlumuz olacak. 2 hafta sonra öğrenince rahatlarsın canım. şimdi adamcağıza kızıp fırça atma yazık kız o da ne yapsın...
Kızlar ben kaçtım ay ölecem açlıktan cokacimcoook
Hepinizi öpüyorum afiyet olsun sizede
a.s.canim afedersinkaydirigubbakcemile3 dogru bak dalginliktan karistirdim,neyse cici anne olurda kizim olursa gelin adayi hazirlarda ,oy yerim ben senin oglusunu allahim sagopuyorumnanaktanlik sihat versin bir sancida ve zamaninda dilerim yavrunu kucaklarsin amin,opuyorumnanaktan
slm kızlar bugün doktora gittim bebşimi gördüm çok iyiymiş maş. doktor 3-4 lü testte gerek görmedi sen istersen yaptırabilirsin dedi ama renkli udrasyona da istersen gir dedi çok sevindim inş. tüm hamilelirin bebekleri sağlıklı sıhatli olur
kızlar ben de çıkıyorum. hepinize şimdiden iyi geceler.... uykum geldi desem inanır mısınız. yemek yedikten sonra uyku bastırıyor. uyumamayı becerebilirsem aşkı memnuyu izleyeceğim. hepinize tekrar iyi geceler....
ii akşamlar kızlar nasılsınız
a.s. nevin cigim canim hosgeldin kacgundur bakiyorum seni goremiyorum yoks agiriyorsunda ben mi denk gelmiyorum? umarim iyisindir bebiste iyidir,
canım benim biz iyiyiz pek evde olmadığım için giremedim ama aklım hep burada :)))
merak ediyorum sizleri ve bebişleri.
sen ve bebişin ve dicle hanım :)) nasıllar?
canım benim sağlıklı olsunlar cinsiyeti geç öğrensende olur bunu sorun yapma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?