2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızımın adı Beyda Nur
bunun ismi yok halen neva meryem beril bi ismi birini ben koyacam birinide teyzesi koyacakmış bakalım :)))
benim kızım 20 günden fazla erken geldi buda kız erken gelmez inş. zor oluyor
zaten erken gelse ramazana gelir :))) inş. bayramdan sonra gelir şimdiden dua ediyorum :)))

allahim isimleriyle saglik guzel sans versin amin,ama beril ismi cok hosuma gitti,haklisin ramazandan sonra daha rahat olur kismet te ne varsa allahim onu versin,

Günaydın kızlar :)) 3 lü test sonucu Çok şükür normal çıkmış. 10.000 1 olarak hesaplanmış. Tabi bunu Allahtan başkası bilemez. Umarım herkes bebeğini sorunsuz kucağına alır.

Bu arada kızlar bebek şekeri yapıyorum dün akşam başladım yapmaya Resmini çekebilirsem koyarım buraya da. Ben bunu ablam için yapıyorum 15 günü kaldı onun da kızı olacak. Sürpriz olsun istedim ve malzemeleride almışken fazla aldım kendime de yapıcam çok eğlenceli. 150 adet yapıyorum 75 ablamın 75 benim sizce yeterli olar mu? (Rabbim benim bebeğim içinde kullanmayı nasip etsin)

Gozun aydin canim! insallah saglikla gelir! sen iyi olacagina inan, iyi olsun! :) guclubacismile

günaydın güzel anneler
sevcan mutlaka resim koy malzemeleri nerden kaça aldın onuda yaz olurmu bende yapmak istiyorum oğluma

günaydın güzel anneler
sevcan mutlaka resim koy malzemeleri nerden kaça aldın onuda yaz olurmu bende yapmak istiyorum oğluma

Koyucam canım :) tamam. Malzemeler 150 adet için 70 TL tuttu badem şekeri dahil değil. Kelebekli yapıcam ben. En uygunu oydu. normalde benim yapacağımın aynısı 1,25 TL (tane) benim yaptığım şekerde dahil 0,60 KRŞ falan olacak. Malzemelerini bizim ünlü Cumhuriyet caddemizden aldım canım akşam.

Gözün aydın canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kızlar gunaydın çarşamba günü 4 lü tarama testinin sonucunun kötü cıktıgını söylemiştim ve doktorda aynı şeyi söyledi 35 de 1 dedi en iyisi amniyosentez dedi.....cok üzüldüm yıkıldım resmen bir de tek basıma gıttım hasteneye aglayarak eve geldim daha sonra tanıdık doktorlarada gösterdık testi onlarda en iyi sonucu su almanın belirliyceğini söyledi kara verdık dun aldırdım ama nasıl aldirdım gelin bana sorun .... 20 gun sonra cıkıcak sonuç nasıl bekliycem napıcam bılmıyorum ama ben inanıyorum benım oglum saglıklı hiç bişey cıkmıycak ufajk ufak anne olmanın zorluklarını anlıyorum annemin kıymetını bır kez daha analadım

bende kelebeklilere bayılıyorum kızım olsa rengarenk yapıcaktım oğlum olacak mavi olur sanırım sadece ama ben şeker yerine lavanta koyucam sanırım şeker için bozulmasın hatıra kalsın istiyorum arkasınada mıknatıs yapıcam buzdolabı magneti gibi olcak inş

cnm ya kıyamam sana ama sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun inş
ben hep Allaha beni böyle bi kararı vermekle sınama diye dua ettim inş sendede olmaz
moralini yüksek tut yaptıranlar hep güzel sonuçlarla geliyorlar darırı sana inş
2li yaptırmışmıydın birde risk neden bu kadar çıkmış sordunmu doktoruna

Canım lütfen üzülme. Seninde dediğin gibi hiç bir şey yoktur. amniyosentez yaptıran bir çok tanıdığım çok sağlıklı bebekler getirdi dünyaya. 20 gün için Allah sana sabır versin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle...

Canım geçmiş olsun.
Moralini hep yüksek tut,Allahın izniyle hiç biey olmayacak ve inşallah güzel sonuçlar alacaksın.

canım geçmiş olsun.Allahım korur canım meleklerimizi sen gönlünü ferah tut bol bol dua et sonuçların çok güzel gelecek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…