2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Saol canım zaten tek tesellim yaptıranların cogunun iyi sonuç alması 2 li yi yaptırdım gayet iyi dedi doktor yanlız 2 liyi hastanede yaptırmıştım 4 lüyüde laboratuvarda yaptrdım bi karışıklı olabiliceğinide söyledi ama hep ihtimal tabi ....

inş canım herkese güzel haber vermek istiyorum süresinin uzun olması zaten benı ayrı üzüyor 20 gün sonra 21 haftalık oluyorum nerdeyse

Canım geçmiş olsun.
Moralini hep yüksek tut,Allahın izniyle hiç biey olmayacak ve inşallah güzel sonuçlar alacaksın.

canım geçmiş olsun.Allahım korur canım meleklerimizi sen gönlünü ferah tut bol bol dua et sonuçların çok güzel gelecek merak etme

saolun kızlar zaten bana moral veren olmasa nasıl olurdum ailem siz saolun aklımada hep güzel cıkıcak sonuç dıyorum kötülük getıremıyorum ki zaten nasıl olur

Rabbim sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin içinin nasıl parça parça olduğunu anlayamasamda Yanında ve dualarımızda olduğunu unutma...

Rabbim sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin içinin nasıl parça parça olduğunu anlayamasamda Yanında ve dualarımızda olduğunu unutma...

saol cnm inş tek umudum o hayırlı saglıklı...allahım kımseye yasatmasın bunları kolay değil ... unuturmuyum paylaşmak bile yetiyor insana saolun kızlar ben cıkıyorum bıraz uzanıyım girerim sonra yine kendınize ve bebeklerinize iyi bakın ..

az kalmış ablanında...adı ne olucak?
ne yapıyorsun?

Son 15 gün tatlım. Bebek şekeri yapıyorum süpriz yapıcam ona. Tabi benim bu msjları okumassa. Yapmaya çalıştığımın benzer resmini ekleyim buraya ya... Benimki pembe canım Ben şekerlerini raketin içine koyucam.

Eklentiler

• $1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 36
saolun kızlar zaten bana moral veren olmasa nasıl olurdum ailem siz saolun aklımada hep güzel cıkıcak sonuç dıyorum kötülük getıremıyorum ki zaten nasıl olur

canım kağan kocatepenin sitesinde 18,haftada bu konuyla ilgili bilgi veriyor bir bak istersen

a.s. görüşürüz canım...

geçmiş olsun

oyy yerim ben onun şekerlerini...ablan okumaz merak etme fazla uğramıyor buralara....

Canım inşallah güzel çıkacak allahın izniyle 20 gün geçmek bilmez ama hep beraber atlatırız emin ol bizler yanındayız
Bende Bugün 3lü tarama testim çıkacak öğleden sonra hayırlı haberler almamız umuduyla

Sevcan'm çok sevindim..zemuszemus

Ablana desemmi ne :)) Şantaj yapıyım biraz az kaldı dimi Bebeğimize CADIARZU

gunaydin kizlar az once uyandimkaydirigubbakcemile3bebisimle cok uyudum bugun ama henuz birseyler yemedik:=)) benimkiler uyandimda gitmis kaldik bebisle bas basa:=))

Kısmet'm Günaydınlar ohh iyi yapmışsın Güzelce kahvaltınızı da yapın

Hepinize hayırlı Cumalar kızlar Bugün Hayırlı güzel bir gün geçirmemiz Dileğiyle..

demeee .... ohaoldumsmile Ayy bende çok mu güvendim ki size.. Şaka canım yaa söyleyebilirsin tabi :) ama biraz erken öğrenmiş olur. Son 15 günü işte sabırla bekliyoruz...

:lepi:Sen güven hep bize Canım.. opuyorumnanaktanÖzledim ama o cadıyı Allah hayırlı Doğumlaaaar nasip etsin Darısı bizere...Ayy bir gün bizlerde diyeceğiz 15 gün kaldı diye inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…