cnm ya kıyamam sana ama sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun inş
ben hep Allaha beni böyle bi kararı vermekle sınama diye dua ettim inş sendede olmaz
moralini yüksek tut yaptıranlar hep güzel sonuçlarla geliyorlar darırı sana inş
2li yaptırmışmıydın birde risk neden bu kadar çıkmış sordunmu doktoruna
Canım lütfen üzülme. Seninde dediğin gibi hiç bir şey yoktur. amniyosentez yaptıran bir çok tanıdığım çok sağlıklı bebekler getirdi dünyaya. 20 gün için Allah sana sabır versin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle...
Canım geçmiş olsun.
Moralini hep yüksek tut,Allahın izniyle hiç biey olmayacak ve inşallah güzel sonuçlar alacaksın.
canım geçmiş olsun.Allahım korur canım meleklerimizi sen gönlünü ferah tut bol bol dua et sonuçların çok güzel gelecek merak etme
Saol canım zaten tek tesellim yaptıranların cogunun iyi sonuç alması 2 li yi yaptırdım gayet iyi dedi doktor yanlız 2 liyi hastanede yaptırmıştım 4 lüyüde laboratuvarda yaptrdım bi karışıklı olabiliceğinide söyledi ama hep ihtimal tabi ....
inş canım herkese güzel haber vermek istiyorum süresinin uzun olması zaten benı ayrı üzüyor 20 gün sonra 21 haftalık oluyorum nerdeyse
Günaydın canım çok teşekkür ederim. :)
Rabbim sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin içinin nasıl parça parça olduğunu anlayamasamda Yanında ve dualarımızda olduğunu unutma...
az kalmış ablanında...adı ne olucak?
ne yapıyorsun?
az kalmış ablanında...adı ne olucak?
ne yapıyorsun?
saolun kızlar zaten bana moral veren olmasa nasıl olurdum ailem siz saolun aklımada hep güzel cıkıcak sonuç dıyorum kötülük getıremıyorum ki zaten nasıl olur
saol cnm inş tek umudum o hayırlı saglıklı...allahım kımseye yasatmasın bunları kolay değil ... unuturmuyum paylaşmak bile yetiyor insana saolun kızlar ben cıkıyorum bıraz uzanıyım girerim sonra yine kendınize ve bebeklerinize iyi bakın ..
geçmiş olsunsaol cnm inş tek umudum o hayırlı saglıklı...allahım kımseye yasatmasın bunları kolay değil ... unuturmuyum paylaşmak bile yetiyor insana saolun kızlar ben cıkıyorum bıraz uzanıyım girerim sonra yine kendınize ve bebeklerinize iyi bakın ..
Son 15 gün tatlım. Bebek şekeri yapıyorum süpriz yapıcam ona. Tabi benim bu msjları okumassa. Yapmaya çalıştığımın benzer resmini ekleyim buraya ya... Benimki pembe canım Ben şekerlerini raketin içine koyucam.
kızlar gunaydın çarşamba günü 4 lü tarama testinin sonucunun kötü cıktıgını söylemiştim ve doktorda aynı şeyi söyledi 35 de 1 dedi en iyisi amniyosentez dedi.....cok üzüldüm yıkıldım resmen bir de tek basıma gıttım hasteneye aglayarak eve geldim daha sonra tanıdık doktorlarada gösterdık testi onlarda en iyi sonucu su almanın belirliyceğini söyledi kara verdık dun aldırdım ama nasıl aldirdım gelin bana sorun .... 20 gun sonra cıkıcak sonuç nasıl bekliycem napıcam bılmıyorum ama ben inanıyorum benım oglum saglıklı hiç bişey cıkmıycak ufajk ufak anne olmanın zorluklarını anlıyorum annemin kıymetını bır kez daha analadım
Son 15 gün tatlım. Bebek şekeri yapıyorum süpriz yapıcam ona. Tabi benim bu msjları okumassa. Yapmaya çalıştığımın benzer resmini ekleyim buraya ya... Benimki pembe canım Ben şekerlerini raketin içine koyucam.
geçmiş olsun
oyy yerim ben onun şekerlerini...ablan okumaz merak etme fazla uğramıyor buralara....
Ablana desemmi ne :)) Şantaj yapıyım biraz az kaldı dimi Bebeğimize CADIARZU
gunaydin kizlar az once uyandimkaydirigubbakcemile3bebisimle cok uyudum bugun ama henuz birseyler yemedik:=)) benimkiler uyandimda gitmis kaldik bebisle bas basa:=))
gunaydin kizlar az once uyandimkaydirigubbakcemile3bebisimle cok uyudum bugun ama henuz birseyler yemedik:=)) benimkiler uyandimda gitmis kaldik bebisle bas basa:=))
demeee .... ohaoldumsmile Ayy bende çok mu güvendim ki size.. Şaka canım yaa söyleyebilirsin tabi :) ama biraz erken öğrenmiş olur. Son 15 günü işte sabırla bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?