- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Canım inşallah güzel çıkacak allahın izniyle20 gün geçmek bilmez ama hep beraber atlatırız emin ol bizler yanındayız
Bende Bugün 3lü tarama testim çıkacak öğleden sonra hayırlı haberler almamız umuduyla
Sevcan'm çok sevindim..zemuszemus
Kısmet'm Günaydınlar ohh iyi yapmışsın Güzelce kahvaltınızı da yapın
:lepi:Sen güven hep bize Canım.. opuyorumnanaktanÖzledim ama o cadıyı Allah hayırlı Doğumlaaaar nasip etsinDarısı bizere...Ayy bir gün bizlerde diyeceğiz 15 gün kaldı diye inşallahhh..
Günaydın a.s.
gunaydin caylencigim tsklr,hazirladim masayi iste yalnizim:=((sanada hayirli cumalar diliyorum canim,bebisimizede kendinede iyi bak sevgilerle,,a.s.
Günyadın canıma.s.
Bir uçağa bakar Geliyoruz topicçe hazırla sen kahvaltıyı Seni yalnız bırakırmıyız bayanssulusmile
Ayy bende yalnızım ailem İstanbulda ben Kütahya'>da Her telefonda acındırıyorum 1-2 hafta içinde annem gelecek inşallah Şeniz
Ceylan cım snein soyadın mı ceylan ablamın face deki senmisin? :)
kizilcik canim tsklr nasilsin umarim iyisindir,bebisde umarim iyidir,hayirli cuma lar,a.s.
ceylan canim cok tsklr toplanin gelin:=) basim ustune ,ay ne guzel teyzenin ellerinden operim(annenin) allahim tez gunde kavustursun amin,ehh nede olsa nene olacak torun daha tatlidir ceylan senin papuc atilacak dama kaydirigubbakcemile3nede olsa torun geliyorrrr,sevgilerlee,
Evet Canım Soyadım ceylan Adım Özge
kizlar bana musade ben kahvalti yapayim bulasik ev isi derken ilerleyen saatlerde girerim,kendinize iyi bakin sevgilerle,,opuyorum,,
Biraz midem bulanıyor ama iyi sayılırım canım.Umarım sende iyisindir
Hayırlı cumalar herkese
Ekliyimmi bende seni :)
Günyadın canıma.s.
kızlar gunaydın çarşamba günü 4 lü tarama testinin sonucunun kötü cıktıgını söylemiştim ve doktorda aynı şeyi söyledi 35 de 1 dedi en iyisi amniyosentez dedi.....cok üzüldüm yıkıldım resmen bir de tek basıma gıttım hasteneye aglayarak eve geldim daha sonra tanıdık doktorlarada gösterdık testi onlarda en iyi sonucu su almanın belirliyceğini söyledi kara verdık dun aldırdım ama nasıl aldirdım gelin bana sorun .... 20 gun sonra cıkıcak sonuç nasıl bekliycem napıcam bılmıyorum ama ben inanıyorum benım oglum saglıklı hiç bişey cıkmıycak ufajk ufak anne olmanın zorluklarını anlıyorum annemin kıymetını bır kez daha analadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?