2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah sizin sonuçlarınızda güzel çıkar :)

gunaydin caylencigim tsklr,hazirladim masayi iste yalnizim:=((sanada hayirli cumalar diliyorum canim,bebisimizede kendinede iyi bak sevgilerle,,a.s.

Bir uçağa bakar Geliyoruz topicçe hazırla sen kahvaltıyı Seni yalnız bırakırmıyız bayanssulusmile
Ayy bende yalnızım ailem İstanbulda ben Kütahya'>da Her telefonda acındırıyorum 1-2 hafta içinde annem gelecek inşallah Şeniz

ceylan canim cok tsklr toplanin gelin:=) basim ustune ,ay ne guzel teyzenin ellerinden operim(annenin) allahim tez gunde kavustursun amin,ehh nede olsa nene olacak torun daha tatlidir ceylan senin papuc atilacak dama kaydirigubbakcemile3nede olsa torun geliyorrrr,sevgilerlee,

kizlar bana musade ben kahvalti yapayim bulasik ev isi derken ilerleyen saatlerde girerim,kendinize iyi bakin sevgilerle,,opuyorum,,

Sorma papucum dama atılmış durumda Birde biz üç kız kardeşiz en büyükleri benim ilk torun İlk küçük pipili Erkek kız ayırt etmezler ama kıymete biniiyor şimdiden

Biraz midem bulanıyor ama iyi sayılırım canım.Umarım sende iyisindir
Hayırlı cumalar herkese

tsklr canim bende iyim saolasin,ah birde ev isini bitirsem daha iyi olurum,

ceylan canim özge ismini cok seviyorum ama bizim sulalede özge ismi cok:=)) yiyenim gözde özge:=)) amca cocuklarinda özge cok var:=))

sevgilerle kizla rban amusade kahvaltiya ev isleri beni bekliyor:=(( aksam misafirimde var:=))

Günyadın canıma.s.

Günaydın canım. Dün mesajını okudum ama çıkmam gerekiyordu yazamadım. Söylediğin yerlere bakacağım. Horasan Bebeye baktım hatta dün. İhtiyaç olan herşey var orda.Ben ayrıca biryer buldum yeni açılmış.Bu eski Afraymış sanırım o büyük binanın karşısında orda da çok güzel şeyler var, vaktin olursa bak. Biz dün Hikmet Beye gittik kontrole, şükür herşey yolunda bebiş sağlıklı görünüyor. Bütün organlarını inceledi kan akışını gösterdi.

slm cnm seni çok iyi anlıyorum ayın yedisinde ben de aynı şeyi yaşadım 140 ta 1 çıktı riskim ve aynı gün tereddütsüz yaptırdım testi yanlız ben ertesi gün akşam aldım sonucu sen nereye kime yaptırdın

Kızlar bende çıkıyorum biraz uzanıyım hastaneden sonra girerim inşallah..Sevcancım Facebook'u açıyorum ekle sen bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…