Günaydın canım. Dün mesajını okudum ama çıkmam gerekiyordu yazamadım. Söylediğin yerlere bakacağım. Horasan Bebeye baktım hatta dün. İhtiyaç olan herşey var orda.Ben ayrıca biryer buldum yeni açılmış.Bu eski Afraymış sanırım o büyük binanın karşısında orda da çok güzel şeyler var, vaktin olursa bak. Biz dün Hikmet Beye gittik kontrole, şükür herşey yolunda bebiş sağlıklı görünüyor. Bütün organlarını inceledi kan akışını gösterdi.
Kızlar bende çıkıyorum biraz uzanıyım hastaneden sonra girerim inşallah..Sevcancım Facebook'u açıyorum ekle sen bekliyorum..
tsklr canim bende iyim saolasin,ah birde ev isini bitirsem daha iyi olurum,
ceylan canim özge ismini cok seviyorum ama bizim sulalede özge ismi cok:=)) yiyenim gözde özge:=)) amca cocuklarinda özge cok var:=))
sevgilerle kizla rban amusade kahvaltiya ev isleri beni bekliyor:=(( aksam misafirimde var:=))
Ay canım bebişini görmüşsün ne güzel,sağlıklı olduğunada sevindim canım.
Şu cinsiyeti bi öğrenebilseydim almaya başlayacağım canım.
Benim randevumda 30 nisanda daha erken giderim diye düşünüyorum ama bakalım kısmet.
slm kızlar doğumu nerde yapıcaksınız lütfen yazın ben dr umdan memnunum ama hem sadece çınarlıda yapabiliyo doğumu hem de ssk dan faydalanamıyorum
cnm sana özelden mesaj atıcam ben bu sepete bayıldım
ama özelin kapalı reim koyayım bari
Eki Görüntüle 41669
Eki Görüntüle 41670
selam kızlar,
sevincimi paylaşmaya geldim
makas bıçak testi , çin takvimi , 49lu test , tuz testi ,
karnımın sivriliği ve tatlıya düşkünlüğüm hep erkeği işaret ediyordu
ama Allah gönlümüze göre verdi kız annesi oluyoruummm
uçuyoruz sevinçten
Allah herkesin gönlüne göre versin :)))
kızlar gunaydın çarşamba günü 4 lü tarama testinin sonucunun kötü cıktıgını söylemiştim ve doktorda aynı şeyi söyledi 35 de 1 dedi en iyisi amniyosentez dedi.....cok üzüldüm yıkıldım resmen bir de tek basıma gıttım hasteneye aglayarak eve geldim daha sonra tanıdık doktorlarada gösterdık testi onlarda en iyi sonucu su almanın belirliyceğini söyledi kara verdık dun aldırdım ama nasıl aldirdım gelin bana sorun .... 20 gun sonra cıkıcak sonuç nasıl bekliycem napıcam bılmıyorum ama ben inanıyorum benım oglum saglıklı hiç bişey cıkmıycak ufajk ufak anne olmanın zorluklarını anlıyorum annemin kıymetını bır kez daha analadım
Günaydın güzel annelera.s.
canım benim evet benimde dediğim böyle bir beşik ama ben bunun ahşap ve biraz daha uzununu gördüm. yine üstü cibinlikli çok şirin. 4 ay değilde sanki daha fazla kullanabilirim gibi geldi. yakınlarda alabilirsem yada resmini bulabilirsem buradan gösteririm size fikir olur.yerimseniben
Canım gözün aydın prensesin geliyormuş maşallah .Allahım sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin.
canım benim üzülme ne olur bebişlerimizi de üzüyoruz. benim durumumda seninle aynı. çarşamba günü yaptırdım amniyosentezi şimdi sonucu bekliyorum. ilk iki gün bende kötüydüm ama şimdi daha iyiyim. iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum. içini ferah tut. 3-4 lü testler çokta net değil olasılıklar üzerinden hesap ediliyor.asıl doğru sonucu bu test verecek . Allahım bağışla yavrularımızı bize. :Saruboceq:
ben ssk ile anlaşmalı özel hastanede yapıcam doğum ücreti 500 + 250 epidural istersen.
Koyucam canım :) tamam. Malzemeler 150 adet için 70 TL tuttu badem şekeri dahil değil. Kelebekli yapıcam ben. En uygunu oydu. normalde benim yapacağımın aynısı 1,25 TL (tane) benim yaptığım şekerde dahil 0,60 KRŞ falan olacak. Malzemelerini bizim ünlü Cumhuriyet caddemizden aldım canım akşam.
ben daha büyük eşyalarına bakmadım sadece kıyafet falan alıyorum badiler,tulumlar,takım,havlu falan aldım bi ara resim çekip koyucam inşallah..bu arada yarın tatile çıkıcaz kızlar bir hafta umarım havada güzel gider ve denize girebilirim:))
iyi tatiller canim keske bende girebilsem denize cok ozledim cok :)
arkadaslar profilime resimelr koymustum baska siteden arkadaslar yorum yapmis niye gobegini koydun falan diye nasil goruyorlar benim resmimi konusmuyorumki baska siteyle anlamadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?