2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay canım bebişini görmüşsün ne güzel,sağlıklı olduğunada sevindim canım.
Şu cinsiyeti bi öğrenebilseydim almaya başlayacağım canım.
Benim randevumda 30 nisanda daha erken giderim diye düşünüyorum ama bakalım kısmet.

Afiyet olsun ve kolay gelsin canım,bende yavaş yavaş acıkmaya başladım bu arda kaydirigubbakcemile2

Benim oğluşum çok erken gösterdi kendini 13. haftada öğrendik. Ben de genelde randevuları 3 ,5 gün erkene alıyorum.Bu sefer inşallah öğrenirsin canım.

slm kızlar doğumu nerde yapıcaksınız lütfen yazın ben dr umdan memnunum ama hem sadece çınarlıda yapabiliyo doğumu hem de ssk dan faydalanamıyorum

Günaydın güzel annelera.s.

cnm sana özelden mesaj atıcam ben bu sepete bayıldım
ama özelin kapalı reim koyayım bari
Eki Görüntüle 41669

Eki Görüntüle 41670

canım benim evet benimde dediğim böyle bir beşik ama ben bunun ahşap ve biraz daha uzununu gördüm. yine üstü cibinlikli çok şirin. 4 ay değilde sanki daha fazla kullanabilirim gibi geldi. yakınlarda alabilirsem yada resmini bulabilirsem buradan gösteririm size fikir olur.yerimseniben

Canım gözün aydın prensesin geliyormuş maşallah .Allahım sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin.

canım benim üzülme ne olur bebişlerimizi de üzüyoruz. benim durumumda seninle aynı. çarşamba günü yaptırdım amniyosentezi şimdi sonucu bekliyorum. ilk iki gün bende kötüydüm ama şimdi daha iyiyim. iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum. içini ferah tut. 3-4 lü testler çokta net değil olasılıklar üzerinden hesap ediliyor.asıl doğru sonucu bu test verecek . Allahım bağışla yavrularımızı bize. :Saruboceq:

Suraycım inşallah sende güzel haberler alırsın. Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

günaydın güzel anneler.bende şimdi 4 lü test sonucumu görüştüm doktorumla negatif herşey yolunda inanılmaz rahatladım..Allahım bekleyenlerin başınada versin..amniyosentez yaptıran arkadaşlar benim birsürü arkadaşımda yaptrdı riskli bulunduğu için test sonucu ama hepsininde negatif çıktı sizlerinde iyi çıkıcak buna inanaıyorum..

bu arada şimdi chicco dan mesaj geldi..yarın 9 15 arası tuzladaki depolarında indirimli satış günleri var istanbuldakilere duyrulur...

gunaydin canim bende merak ettim bende seker yaptirmak istiyorum son bir iki ay kala siparis veririm ama karar vermedim daha resim koy bende bakiyim :)
burda adet degil kimse bilmiyo ama ilk ben yaptiricam galiba :)

kizlar dun bebek magazasina gittim yataklara ,arabalara,mama sandalyesine baktik esimle bunalrin disinda ne gerekiyor bana esimde daha erken iki ay sonra almaya baslariz dedi adam gelecegine inanmiyor galiba bebegimin erken daha karnin bile yok diyor tamam dedim :)
yataklar 200 eurodan basliyo mama sandalyesi buldum cok sirin chicco 44 euro arabada 150 eurodan 400 euroya kadar gidiyo iste :) beklicez artik kizlar siz aldinizmi sizde erken diyemi dusunuyosunuz ?.

Ooo kizlar ben yemek yiyip biraz dinlenip geldim. siz de kaynatmissiniz buralari.. :icecream:
ysm_ysm canim gecmis olsun!! insallah sonucu iyi cikacaktir! icini ferah tut!!

ben daha büyük eşyalarına bakmadım sadece kıyafet falan alıyorum badiler,tulumlar,takım,havlu falan aldım bi ara resim çekip koyucam inşallah..bu arada yarın tatile çıkıcaz kızlar bir hafta umarım havada güzel gider ve denize girebilirim:))

iyi tatiller canim keske bende girebilsem denize cok ozledim cok :)

arkadaslar profilime resimelr koymustum baska siteden arkadaslar yorum yapmis niye gobegini koydun falan diye nasil goruyorlar benim resmimi konusmuyorumki baska siteyle anlamadim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…