2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Açıkçası ben 7.aydan sonra alacaklarımı alırım diye düşünüyorum. Ama bir dahaki ay nereden ne alacağımı gezip belirlemeyi düşünüyorum. sadece satınalma işlemini Allah korusun üzücü bir durum yaşamamak için 7.aydan sonra yapmayı düşünüyorum.
bir dahaki ay alacağım yerleri belirlerim derken de, 7 aylıkken fazla dolaşmak , gezmek mümkün olmaz. o sıcaklarda bunalırız diye düşündüğüm için söylüyorum.

Selam arkadaşlar, uzun bir zamandır giremedim, okul bayağı yoğundu, hiç vakit bulamadım. Nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? Neler neler yazılmış bir sürü, çoğunu okuyamadım hala

canim galiba esidme ayni dusunuyo allah korusun bir sey olur bebege falan diye oda iki ay daha bekle baslariz dedi tamamd edim bende oyle fiyat bilgisi icin falan sitedim gezmeyi a\ma mama sandalyesi cok ucuzdu alalim dedim esim kiyafet fa;lan alalim ama esya biraz bekle dedi aslinda belki hakli aci bir sey olursa daha da kor bana esya olursa

Kızlar bu arada bebiciğimin cinsiyeti değişti...Erkek demişti doktor ilk tahmin olarak, şimdi kesin kız diyor :) Kızım oluyor

Benim oğluşum çok erken gösterdi kendini 13. haftada öğrendik. Ben de genelde randevuları 3 ,5 gün erkene alıyorum.Bu sefer inşallah öğrenirsin canım.

İnşallah canım,kararsızım ama bende erkene alacak gibiyim merak ediyorum bebişimi.
İnşallah hayırlsı olur.

Canım gözün aydın,Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...amin.

Canım aldıkların hayırlı olsun,Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Bu arada tatile çıkacakmışsın,bizimde öyle bi düşüncemiz var ama ben korkuyorum.
Arkadaşlarımız Antalya'ya gidiyorlarmış,bizide davet ettiler.
Ama Konya-Antalya arası 5 saat sürüyor,otobüsle gidilecek,okadar yolu gidebilir miyim...bilmiyorum.
Siz tatile nereye gidiyorsunuz ve ne düşünüyorsun bu konuda,sen ne yapacaksın?

ben bu yil tatile gidemicem esim dediki karninla yurtdisi zor olur bebekten sonra turkiyeye gidiceksin zaten hamileyken burda bir kasaba var kucuk deniz kenari kaliriz orda bir hafta sile gibi bir yer kaynanam kaynatam ilk kez turkiyeye geliyorlar tatile kusadasi onumuzdeki ay sonu cok ozeniyorum ama tatil sayilmazki benimki iki saat yol sadece deniz kenari seneye insallah yunanistana gitmeyi istiyorum bebekle giderim insallah.

Ah canım keşke buraya da 2 saatlk uzaklıkta bi yer olsa hemen giderim.
Denizi bende çooookk özledim
Boşver kafana takma sen git oraya eylenmene bak,bebişin doğunca heryere gidebilirsin.

sildim canim hamile fotomu koymustum kizlar baska formdan naisl kilo aldin boyle falan diye sormuslar cok uzuldum coooooooooooooook sildim sonra hepsini :)

gecen resmi koymustun manken gibiydim ya! ne kilosu!! delikafadulden silmeseydin keske... :1no2: ben de gobusumun resmini koyacaktim ama benim bilgisayar sacmalamaya basladi kafamçokkarıştı

Kızlar bu arada bebiciğimin cinsiyeti değişti...Erkek demişti doktor ilk tahmin olarak, şimdi kesin kız diyor :) Kızım oluyor

hayirli olsun canim! insallah saglikla gelir kucasina.. ben hala bilmiyorum cinsiyetini dr tahminde bile bulunmadi.. bunca bekledikten sonra %100 kesin dogrusunu ogrenirim insallah delikafadulden gerci bazen %100 diyenlerde de surpriz sekilde degisebiliyormus da.. hayirlisi.. saglikli gelsinler meleklerimiz!! hihoyyyt

gecen resmi koymustun manken gibiydim ya! ne kilosu!! delikafadulden silmeseydin keske... :1no2: ben de gobusumun resmini koyacaktim ama benim bilgisayar sacmalamaya basladi kafamçokkarıştı

canim dun gobegimin resmini koymustum hamile oldugum degilde kilo aldigim anlasiliyor baska formdan kizlarda naisl kilo aldin bende kilo almak isitoyrum diye sormuslar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa agliyayimmi guleyimmi gobek resmimi ozellikle aksam yemek yedikten sonra cekmistim hosuma gidiyodu sildim hepsini ekliyim yeniden o zaman sagol canim :)

Sağolun kızlar, hepimizin bebicikleri sağlıklı olur inşallah. 4lü testimi de yaptırdım, haftaya sonucunu alıcam, umarım iyi olur. Şu alışveriş konusuna gelince, ben daha hiiiç başlamadım, bakıyorum da sizler bayaa yaptınız alışveriş.Artık bol bol sorarım sizlere.Buarada hakkaten ıst'da oturan arkadaşlarla alışveriş yapılcak yerler konusunda paslaşsak çok hoş olur değilmi?

ohh forumdaki albumler bolumunden kizlarin bebislerine aldigi cicilerine baktim. millet magazayi tamamen evine tasimis yaaa naniknanik ben dana 1 corap bile almadim

Ah canım keşke buraya da 2 saatlk uzaklıkta bi yer olsa hemen giderim.
Denizi bende çooookk özledim
Boşver kafana takma sen git oraya eylenmene bak,bebişin doğunca heryere gidebilirsin.

dogru sen konyadasin burasida kucuk deniz kasabasi yani antalya bodrum gibi bir yer degil canim konyaya geldim ben daha once ben nevsehir dogumluyum ugramistim bir gun sadece gecerken :) cok guzel bir yer seviyorum ben oralari hemde cok.

dogru sen konyadasin burasida kucuk deniz kasabasi yani antalya bodrum gibi bir yer degil canim konyaya geldim ben daha once ben nevsehir dogumluyum ugramistim bir gun sadece gecerken :) cok guzel bir yer seviyorum ben oralari hemde cok.

Evet canım bende severim buraları en çokta sakinliğini.
Neresi olursa artık şöyle dinlenebileceğimiz ve denizde olacak tabi,güzel bir tatil geçirebilirz.

Ben de almadım ben de... ohh be yalnız değilmişim, artık onlar anlatırlar bize; değil mi?

evet, valla kaydirigubbakcemile3 citcitli badilerimizin bazilari diyo resimde en az 20 tane badi duruyo :1shok: ben o kdr cok almayi dusunmyom acikcasi.. insallah bebisim hayirlisiyla geldikten snra hediye olarak ta cok kiyafet gelir ya.. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…