2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin canim bende merak ettim bende seker yaptirmak istiyorum son bir iki ay kala siparis veririm ama karar vermedim daha resim koy bende bakiyim :)
burda adet degil kimse bilmiyo ama ilk ben yaptiricam galiba :)

Tamam canım koyarım. :)) Farklı birşey olacak desene İngilterede burda herkes biliyor.

evet, valla kaydirigubbakcemile3 citcitli badilerimizin bazilari diyo resimde en az 20 tane badi duruyo :1shok: ben o kdr cok almayi dusunmyom acikcasi.. insallah bebisim hayirlisiyla geldikten snra hediye olarak ta cok kiyafet gelir ya.. :hulya:

aslinda haklisin ya hediyede gelicek ben simdiye kadar 20 tane badi 10 tane corap 3 tane battaniye a1 tane alt degistirme battaniyesi 1 kot tulum 1 kot pantolon havlu bornoz 3 tane tulum kadife yumusak tulum bir tanedede 3-6 aylik set tulum aldim icinde iki tane var belki bebek buyuk olur diye yeter galiba bunalr dimi?
bir tane tulumum cok tatli kaplan kostumu haha onu giydiricem gezmeye giderken kuyrugu bile var .
yani hediyede gelicek gerci esim dun bana bebek arabasini falan almadan ablalarima anneme soriyim onlar alir biz onlarin almadiklarini eksikleri aliriz dedi dogru bunalr altin takmiyorlar esya aliyorlar bebege benim ailem ise esya gonderemez ta ordan istemiyorum zaten ta turkiyeden esya gelmez hediye gelmez gittigimde annem bana ufacik eliyle bir sey orse dunyaya bedel :)

ay kizlar albumlerden 28 haftalik dogan üçüzlerin verdiği yaşam savaşı resimlerine baktım... İşte aglamamak için kendimi zor tuttum.. bebegim eli bizim bi tırnağımız kadar yaaa :1shok: Allah meleklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza gelmeyü nasip etsin!! :Saruboceq:

evet, valla kaydirigubbakcemile3 citcitli badilerimizin bazilari diyo resimde en az 20 tane badi duruyo :1shok: ben o kdr cok almayi dusunmyom acikcasi.. insallah bebisim hayirlisiyla geldikten snra hediye olarak ta cok kiyafet gelir ya.. :hulya:

Aynısını düşünüyorum, ben de çok almak istemiyorum.Bebeğin giydiği haram derler ya hani, çok hızlı gelişecekler inşallah, belki alacağımız çoğu şeyi giydiremicez...hediye de gelecek...

kızlar nasılsınız. biz doktordan geldik adam 410 gr 26 cm olmus.
Genç kızımıza kucak dolusu Sevgiler Çok iyi Maşallah..
ohh forumdaki albumler bolumunden kizlarin bebislerine aldigi cicilerine baktim. millet magazayi tamamen evine tasimis yaaa naniknanik ben dana 1 corap bile almadim
Al benden de okadar eşimle hergün isim krizi yşınıyor haziran olmadan isim koymam diyor..
İstanbul ikitelli de civil var Çok kaliteli malları ve çok ucuz

Boşverrr ağzı olan konuşsun aldığımız kilolar bebişlerimize yarasın hamileyim tabii alacaım desene

merhba bayanllaarrrrr...
nasılsınızzzz.....
geçmişi okuyamıyorum sayfalar hemen ilerliyor... bir soru sorarak konuya dalayım dedim..
17. haftadayım. gögüsler için çatlamasın diye krem kullanmaya başlayabilirsin dedi dr um... mustela önerdi. ama ben lansinoh aldım. ama sank kullanmak için erken gibi geldi bana.. siz ne yapıyorsunuz? varmı krem kullanan göğüsler için?

Kızlar şu an çok sinrliyim....
Arkadaşımla konuştuk demin telefonda ağladı kız yaa...
O da 23 haftalık haile ve o da benim gibi kız bebek bekliyor..
Ama eşinden yana çok şanssız..
Adam daha sadece 1 kez doktora gitmiş onunla beraber, diğer randevulara hep tek gitmiş...
Bir haftadır da konuşmuyorlarmış..
Abuk sabuk bi konudan dolayı arkadaşım surat yapmış.. Adam bağırmış buna surat yapma bana diye...Hamilelik hassasiyet falan biziminn de orali bozulmuş. TV kumandasını yere fırlatmış kalkıyormuş ki yerinden kafanı gözünü kırarım senin tavır yapma bana demezmi herif... Arkadaşım da yerdeki kumandaya bi tkme savurmuş elinden geleni ardına koyma dye.. Sonuç şimdi eşi arkadaşımı suçluyor ve 1 haftadır konuşmuyormuş.... Eve de geç geliyormuş.. Yemeğe falan gelmiyormuş, 11den önce eve gelmemiş 1 haftadır...
Ayy adamı dövesim geldi yaa.. Yapılırmı böyle bişey....

Ceylancım teşekkür ederim, ilk fırsatta gideyim bari. Henüz bişiy almayacağım ama en azından kolaçan ederim.

Canım benim doktorum vücut için kesinlikle Lierac dedi, %100 sonuç veriyormuş. ama göğsüne kullanma dedi, göğüz için de F ile başalyan bişiy dedi ama ne yazdım ne de aklımda kaldı, ilk fırsatta arayıp soracağım tekar, istersen o aman bilgi verebilirim :)

canim allah o kadina sabir esinede akil versin kadin psikolojisinden anlamayan okuz tum heriflere akil fikir versin biz bizimkilere yatip kalkip dua edelim ama cok uzuldum kadin cagiz su duygusal halinde birde afedersin okuz kocasiyla ugrasiyo demekki allah sabir versin yardimci olsun o kadina sen konus rahatlasin bari takmasin yazik ben olsam yemin ederim o telefonu direkt kafasina atar bosiyorum ulan seni derim ama bu herifler onuda anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…