- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
gunaydin canim bende merak ettim bende seker yaptirmak istiyorum son bir iki ay kala siparis veririm ama karar vermedim daha resim koy bende bakiyim :)
burda adet degil kimse bilmiyo ama ilk ben yaptiricam galiba :)
evet, valla kaydirigubbakcemile3 citcitli badilerimizin bazilari diyo resimde en az 20 tane badi duruyo :1shok: ben o kdr cok almayi dusunmyom acikcasi.. insallah bebisim hayirlisiyla geldikten snra hediye olarak ta cok kiyafet gelir ya.. :hulya:
kızlar nasılsınız. biz doktordan geldik adam 410 gr 26 cm olmus.
evet, valla kaydirigubbakcemile3 citcitli badilerimizin bazilari diyo resimde en az 20 tane badi duruyo :1shok: ben o kdr cok almayi dusunmyom acikcasi.. insallah bebisim hayirlisiyla geldikten snra hediye olarak ta cok kiyafet gelir ya.. :hulya:
Genç kızımıza kucak dolusu Sevgilerkızlar nasılsınız. biz doktordan geldik adam 410 gr 26 cm olmus.
Al benden de okadar eşimle hergün isim krizi yşınıyor haziran olmadan isim koymam diyor..ohh forumdaki albumler bolumunden kizlarin bebislerine aldigi cicilerine baktim. millet magazayi tamamen evine tasimis yaaa naniknanik ben dana 1 corap bile almadim
İstanbul ikitelli de civil var Çok kaliteli malları ve çok ucuzSağolun kızlar, hepimizin bebicikleri sağlıklı olur inşallah. 4lü testimi de yaptırdım, haftaya sonucunu alıcam, umarım iyi olur. Şu alışveriş konusuna gelince, ben daha hiiiç başlamadım, bakıyorum da sizler bayaa yaptınız alışveriş.Artık bol bol sorarım sizlere.Buarada hakkaten İst'da oturan arkadaşlarla alışveriş yapılcak yerler konusunda paslaşsak çok hoş olur değilmi?
canim dun gobegimin resmini koymustum hamile oldugum degilde kilo aldigim anlasiliyor baska formdan kizlarda naisl kilo aldin bende kilo almak isitoyrum diye sormuslar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa agliyayimmi guleyimmi gobek resmimi ozellikle aksam yemek yedikten sonra cekmistim hosuma gidiyodu sildim hepsini ekliyim yeniden o zaman sagol canim :)
saadet hani göbek :))))
mrblar
ooo maşallah tam genç kız olmuş artık :))))
merhba bayanllaarrrrr...
nasılsınızzzz.....
geçmişi okuyamıyorum sayfalar hemen ilerliyor... bir soru sorarak konuya dalayım dedim..
17. haftadayım. gögüsler için çatlamasın diye krem kullanmaya başlayabilirsin dedi dr um... mustela önerdi. ama ben lansinoh aldım. ama sank kullanmak için erken gibi geldi bana.. siz ne yapıyorsunuz? varmı krem kullanan göğüsler için?
masallah :)
Kızlar şu an çok sinrliyim....
Arkadaşımla konuştuk demin telefonda ağladı kız yaa...
O da 23 haftalık haile ve o da benim gibi kız bebek bekliyor..
Ama eşinden yana çok şanssız..
Adam daha sadece 1 kez doktora gitmiş onunla beraber, diğer randevulara hep tek gitmiş...
Bir haftadır da konuşmuyorlarmış..
Abuk sabuk bi konudan dolayı arkadaşım surat yapmış.. Adam bağırmış buna surat yapma bana diye...Hamilelik hassasiyet falan biziminn de orali bozulmuş. TV kumandasını yere fırlatmış kalkıyormuş ki yerinden kafanı gözünü kırarım senin tavır yapma bana demezmi herif... Arkadaşım da yerdeki kumandaya bi tkme savurmuş elinden geleni ardına koyma dye.. Sonuç şimdi eşi arkadaşımı suçluyor ve 1 haftadır konuşmuyormuş.... Eve de geç geliyormuş.. Yemeğe falan gelmiyormuş, 11den önce eve gelmemiş 1 haftadır...
Ayy adamı dövesim geldi yaa.. Yapılırmı böyle bişey....
cok cabuk büyümeye basladı. 3 gün önce 360gramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?