2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu arada zikkimin kokunu yesin yemesin utanmadan kadinin yemegini bide .
bana elini kolaysa kaldirsin o indirmeden ben ona cakarim birde karakola gider uste cikarim bunalr sessiz kadinalara yapiyolar bunu cok sinirlendim gicik ya.

bence erken degil gibi. cunku benim goguslerim hamileligin ilk haftalarindan baslayarak cok hizli buyudu. bastan beri bebekremi falan suruyorum ve simdilik cok sukur catlamadi..

canim benim gogsumde catlak yok aman ya budami catliyo gogus neden catliyo uffff.
kalcaya yag tum vucudu yagliyorum simdi bide bunun korkusu basladi karnimda yok 18.haftadayim kalcamda yanlarimda gordum bir iki tane gogsum normal vucut elden gidiyo kisacasi yavas yavas

bence erken degil gibi. cunku benim goguslerim hamileligin ilk haftalarindan baslayarak cok hizli buyudu. bastan beri bebekremi falan suruyorum ve simdilik cok sukur catlamadi..
benimkiler 85 idi 95 oldu galiba
ama catlama yok bilmiyordumda gogusunde catladigini uf ya ben evde buyuduler diye sutyen takmiyorum taksammi acaba ? bende yag kullaniyim o zaman

Canım, üzülme ..inşallah sonuçlar çok ıyı çıkacak....sen gönlünü lütfen ferah tut... bebişide üzme...

iste anlayissiz okuzler az degil ya... alsanaalsanasmile ama biz de asiri hassas oluyoruz.. ben de dun kocise kustum agladim aslida adamin da sucu yoktu.. iste boyle olduk... :CüvCüv:

canım bende tam bu konu hakkında yazacaktım bende 21. haftaya giris yaptım. doktorum banada LİERAC PHYTOLASTİL JEL ve LANSİNOH verdi. bende daha almadım fiyatları pahalı galiba phytolastil 80 civarında galiba karın bölgesi catlakları içinmiş. senin aldıgın kremde gögüs ucu catlaklarına yarıklarınada iyi gelyrms. fiyatı ne kadar?

benimkiler 85 idi 95 oldu galiba
ama catlama yok bilmiyordumda gogusunde catladigini uf ya ben evde buyuduler diye sutyen takmiyorum taksammi acaba ? bende yag kullaniyim o zaman

Benimkiler 2 hafta içinde bile farketti yahu...geçen haftayla bu haftanın ölçüsü farklı. Ben yağlanıyorum habire..Sende yap bence...

selam eylül anaları doktora gittik göstermedi sıpa:)bacaklarını açmıyo ya habire saklanıyoyarınki doktor görebilecekmi acaba,bu arada artık takvimimizdeki haftayla aynı gidiyomuşuz

Hiç sormayın kızlar yaaa. O anlattı ağladı ben dinledm ağladım..
Benim de moralim bzuldu yapılırmı böyle bişey yaa...
Bide bu arkadaşım benim liseden arkadaşım, eşi de eşimin işyerinden arkadaşı.. Onların sayesinde tanıştık biz...
Allahtan benim eşim arkadaşı gibi değil... Hoş skar biraz, bana böyle yapsa eve almam valla...
Kız gene sessiz ve kinci değil, hala akşam kapıyı açıp karşılıyr, sabah işe uğurluyormş.. Ama adam ne bi hoşbulduk ne bi günaydın bişey demiyormuş...

benım memişler çok buyumedı ama
karnım çok şişiyıor...bazen o kadar gergın oluyorkı cat dıye catlayacak sanıyorum :)))
Liearac aldım 1,5 ay önce ama hala tam anlamıyla kullanmaya başlamadım...

Bu arada Lierac hemen kuruyan bır krem ve sürdükten hemen sonra hiç bir şekilde nemlenme hıssetmıyorumm...sızde de öyle oluyormu ?
mesela nıvea vucut kremını surunce ertesı gun bıle yumuşacık kalıyor bunda hıç böyle bişey olmuyor....

sankı bı faydası olmaayacak gıbı gelıyor.... :))

ben banyoda en son çıkarken tasa biraz bebe yağı döküyorum üstünüde suyla dolduruyorum yavaş yavaş vücuduma döküyorum o suyuda sonra biraz daha su dökünüp çıkıyorum heryerim nemlenmiş oluyo

bende lierac yada müstela ikisinden birini almayı düşünüyordum ama canım sen memnun kalmadığını söylemişsin ben şuan bebk yağı kullanıyorum ama ertesi güne oda kalmıyor.

canım joker mağazalarında indirim var.. Lansinoh 50ml sanırım 28 liraya aldım ben... ama kullansammı karar veremedim. göğüslerim 75 di 80 oldu. çok bi değişiklik yok o yüzden de kararsız kaldım. hiç çatlıcak gibi durmuyolar :jeyyar:

bide ben johnson ın bebe yagını sürüyodum.. bende kaşıntı ve kızarıklık yaptı. şimdi dalin jel bebe aldım. harika.. 2 gün önce sürdüğümün etkisini hala hissediyorum.... johnsonda ise 1 saat sonraya bişi kalmıyordu...
ellerimde çok çatladı... feciler.. sebamed el ve tırnak koruyucu aldım.. o da harika... kesinlikle tek geçerim...

canım bende de bacaklarımın iç tarafında sinik ısırığı gibi alerjiler çıktı sneinkidemi öyleydi bende senn kullandığın bebk yağından kullanıyorumda acaba ondan mı kaynaklanıyor yrn cildiyeye gitmeyi düşünüyorumda ondan sa gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…