canım bende de bacaklarımın iç tarafında sinik ısırığı gibi alerjiler çıktı sneinkidemi öyleydi bende senn kullandığın bebk yağından kullanıyorumda acaba ondan mı kaynaklanıyor yrn cildiyeye gitmeyi düşünüyorumda ondan sa gitmem
vaayy..kimler gelmiş.... hoşgeldin yavru kurt =))
senin miniş inatçı yada kız =) bu kadar süredir göstermediğine göre.. bak bizim oğluşlar hemen gösterdi pipiyi =)
evet ya yarın babamızla gidince gösterecekmi acaba:)
çikolata vişne suyu taktiğini uyguluyorsun dimi? minişi bi şekilde kandırıp ilgisini çekmelisin. öyle kuru luru yatarsan kimse bişi göstermez :jeyyar:
merhaba kızlarr
çikolata vişne suyu taktiğini uyguluyorsun dimi? minişi bi şekilde kandırıp ilgisini çekmelisin. öyle kuru luru yatarsan kimse bişi göstermez :jeyyar:
hoşgeldin özi:9
ya ben merak ediyorum biz bu kadar kremleniyoruz,yağlanıyoruz pehlivan misali eskiden analarımız napıyoduki?
ya ben merak ediyorum biz bu kadar kremleniyoruz,yağlanıyoruz pehlivan misali eskiden analarımız napıyoduki?
madeof yarın mı gidiyorsun meltem hanıma muayeneye....
Hımmm senin yüzünden ben gidemiyom. Ctesi randevuları dolmuş.. Sinir oldum....
Eşim de sinir oldu, çünküm eşim ptesi seyahate çıkmak zorunda sabah 6 da uçağı var.. Ve ben randevumu ptesi 10 a alabildim( ama haksızlık buuuuuuuu
anam yimezmiyim bi koca damağı hüplettim ama kendi kafasına göre takılıyo sıpaeyvahedigeldismile
ebru şallıyla hamile platesi başlatalım:)
seninkinin gözü yok o halde.. çikolata ile kandıramazsın. artık ona göre düşünceksin bişiler =))
evt aynen öyle oldu.. kırmızı kırmızı kabardı... daline geçtim anın kesildi o kızarıklıklar.. birde akşamları bir kaşınıyorduki anlatamam
bende yrn doktora gidicektim en iyisi önce yağı değiştireyim geçmezse giderim teşekkür ederim ilgine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?