2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt aynen öyle oldu.. kırmızı kırmızı kabardı... daline geçtim anın kesildi o kızarıklıklar.. birde akşamları bir kaşınıyorduki anlatamam

ya ben merak ediyorum biz bu kadar kremleniyoruz,yağlanıyoruz pehlivan misali eskiden analarımız napıyoduki?

çikolata vişne suyu taktiğini uyguluyorsun dimi? minişi bi şekilde kandırıp ilgisini çekmelisin. öyle kuru luru yatarsan kimse bişi göstermez :jeyyar:

anam yimezmiyim bi koca damağı hüplettim ama kendi kafasına göre takılıyo sıpaeyvahedigeldismile

çikolata vişne suyu taktiğini uyguluyorsun dimi? minişi bi şekilde kandırıp ilgisini çekmelisin. öyle kuru luru yatarsan kimse bişi göstermez :jeyyar:

vallahı benimkine ne vişne nede çikolata fayda ediyor öğle sakin sakin hep yatıyooo sadece eller ayalar kıpır kıpır okadar:lepi:

ya ben merak ediyorum biz bu kadar kremleniyoruz,yağlanıyoruz pehlivan misali eskiden analarımız napıyoduki?

canımcım..eskiden analarımızın cildi zaten esnekmiş.. o kadar iş yapıyormuşlar... ama bizim cildimizde kaslarımızda heryerimizde uyuşuk... o yüzden elastikiyet kazandırmak şart..
ben yüzmeye başlıcam.. doktorum önerdi... kremler falan bi nebze fayda eder en güzeli cilde esneklik kazandırmak bunun için de spor dedi

nekadar kremlensende illaki oluyormuş çatlaklar enza indirmek için yapıyoruz doktorum bana şunu dedi türk kahvesi çok sık içme ve bol bol su iç birde top şeklide kakao yağları var ondan kullanbilirsin en aza indrimek için dedi öğleee....

madeof yarın mı gidiyorsun meltem hanıma muayeneye....
Hımmm senin yüzünden ben gidemiyom. Ctesi randevuları dolmuş.. Sinir oldum....
Eşim de sinir oldu, çünküm eşim ptesi seyahate çıkmak zorunda sabah 6 da uçağı var.. Ve ben randevumu ptesi 10 a alabildim( ama haksızlık buuuuuuuu

yok bacım ben turgay şenere gidiyorum eskişehirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…