2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım gözün aydın,Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...amin.

Canım aldıkların hayırlı olsun,Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Bu arada tatile çıkacakmışsın,bizimde öyle bi düşüncemiz var ama ben korkuyorum.
Arkadaşlarımız Antalya'ya gidiyorlarmış,bizide davet ettiler.
Ama Konya-Antalya arası 5 saat sürüyor,otobüsle gidilecek,okadar yolu gidebilir miyim...bilmiyorum.
Siz tatile nereye gidiyorsunuz ve ne düşünüyorsun bu konuda,sen ne yapacaksın?[/QUOTE]

teşekkürler canım ..bizde sakaryadan önce izmir,marmaris,datça,dalyan, fethiyeye kadar inicez canım sonrada fethiyeden dönüş yani epey yol var..biz kendi aracımızla gidicez molalarla epey uzun bi yolculuk olucağı kesin..canım bi sorun olmaz dedi doktorum,yanıma yastık falanda koyucamyavaş yavaş gidicez.hayırlısıyla bişeycik olmaz endişelenme...

bende haftaya izmire gidicem kızlar 45 dakika da bir mola verin ve sen yürü dedi doktor bana,arabada da sürekli hareket et dedi sağa sola

üçlü için ne yapıyolar pembe

doktor ultrasonda bebeğin kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü.
sonra üçlü test formu aldı. kilomu, satımı, şeker hastalığı olup olmadığını, sigara içip içmediğimi, daha önce sakat bebek geçmişim olup olmadığını vs sordu ve forma yazdı.
sonra da kan verdim o formla birlikte laboratuvara,
sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış.
hayırlısı olsun.

inşallah bişey çıkmaz ikiliyi yaptırmışmıydın?

benim 4 lü test sonucumda normal çıktı kızlar herşey yolundaymış verilere göre risk yok dedi..nasıl rahatladım anlatamam darısı herkesin başına...

benim 4 lü test sonucumda normal çıktı kızlar herşey yolundaymış verilere göre risk yok dedi..nasıl rahatladım anlatamam darısı herkesin başına...

canım gözün aydın sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.

pembehera canım seinde sonucun inşallah iyi çıkar dualarım sizinle.

çok sağolun kızlar tüm bekleyenler umarım aynı haberti alıcak..suraycım sende amniyosentez yaptırmıştın dime. benim bi kaç arkadaşımada yapıldı ve hepsinin sonuçlarıda normal çıktı yaştan dolayı yapılan vardı yada 4 lüde gerek duyulduğu için..dularım sizlerle...

teşekkürler canım ..bizde sakaryadan önce izmir,marmaris,datça,dalyan, fethiyeye kadar inicez canım sonrada fethiyeden dönüş yani epey yol var..biz kendi aracımızla gidicez molalarla epey uzun bi yolculuk olucağı kesin..canım bi sorun olmaz dedi doktorum,yanıma yastık falanda koyucamyavaş yavaş gidicez.hayırlısıyla bişeycik olmaz endişelenme...[/QUOTE]

ooooooo çok güzellll gideceğin yerlere geçen sene gittim akçaydan bi başaldık izmir kuşadası pamukkale fethiye şeklinde ydi gidişimiz epey uzak dura dura giitk dinlene dinlene geze geze çok güzel yerler gerçekten fethiyede çok gezilecek yer var gidebilrisen git hepsine dönüştede marmaris bodrum yaparak geldik ama eve geldiğimde tatilden dönüyor gibi değidim bayağı bi yorulmuşum am çok güzeldi herşeye rağmen .... ama ii cesaret enokadar yolu gözalamam şu halde tebriklerrrr

çok sağol canım duaların için. bakalım hayırlısı.

dalyan çok güzel hakikaten kızlar ya. iztuzu plajına giderken tekneyle kaya mezarları görünüyor ya çok acayip.
dalyanı çok beğenmiştim ben. tatil planları yapanlara dalyana da uğramayı tavsiye ederim.
bu arada datça yolları da bir hayli virajlı ve yorucu, bilginize... bebişleri fazla yormayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…