ebru şallıyla hamile platesi başlatalım:)
selam kızlar,
üçlü testimi bir başıma yaptırıp geldim. hadi hayırlısı olsun inşaallah
ebru şallıyla hamile platesi başlatalım:)
Ya bende almıştım plates CDleri, hem ebrunun hemde hamileler için plates diye bişi..doktorum hayır dedi, sadece yürüyüş dedi(
üçlü için ne yapıyolar pembe
doktor ultrasonda bebeğin kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü.
sonra üçlü test formu aldı. kilomu, satımı, şeker hastalığı olup olmadığını, sigara içip içmediğimi, daha önce sakat bebek geçmişim olup olmadığını vs sordu ve forma yazdı.
sonra da kan verdim o formla birlikte laboratuvara,
sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış.
hayırlısı olsun.
inşallah bişey çıkmaz ikiliyi yaptırmışmıydın?
benim 4 lü test sonucumda normal çıktı kızlar herşey yolundaymış verilere göre risk yok dedi..nasıl rahatladım anlatamam darısı herkesin başına...
benim 4 lü test sonucumda normal çıktı kızlar herşey yolundaymış verilere göre risk yok dedi..nasıl rahatladım anlatamam darısı herkesin başına...
canım gözün aydın sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.
pembehera canım seinde sonucun inşallah iyi çıkar dualarım sizinle.
Canım gözün aydın,Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...amin.
Canım aldıkların hayırlı olsun,Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Bu arada tatile çıkacakmışsın,bizimde öyle bi düşüncemiz var ama ben korkuyorum.
Arkadaşlarımız Antalya'ya gidiyorlarmış,bizide davet ettiler.
Ama Konya-Antalya arası 5 saat sürüyor,otobüsle gidilecek,okadar yolu gidebilir miyim...bilmiyorum.
Siz tatile nereye gidiyorsunuz ve ne düşünüyorsun bu konuda,sen ne yapacaksın?
çok sağolun kızlar tüm bekleyenler umarım aynı haberti alıcak..suraycım sende amniyosentez yaptırmıştın dime. benim bi kaç arkadaşımada yapıldı ve hepsinin sonuçlarıda normal çıktı yaştan dolayı yapılan vardı yada 4 lüde gerek duyulduğu için..dularım sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?