bide ben johnson ın bebe yagını sürüyodum.. bende kaşıntı ve kızarıklık yaptı. şimdi dalin jel bebe aldım. harika.. 2 gün önce sürdüğümün etkisini hala hissediyorum.... johnsonda ise 1 saat sonraya bişi kalmıyordu...
ellerimde çok çatladı... feciler.. sebamed el ve tırnak koruyucu aldım.. o da harika... kesinlikle tek geçerim...
[ooooooo çok güzellll gideceğin yerlere geçen sene gittim akçaydan bi başaldık izmir kuşadası pamukkale fethiye şeklinde ydi gidişimiz epey uzak dura dura giitk dinlene dinlene geze geze çok güzel yerler gerçekten fethiyede çok gezilecek yer var gidebilrisen git hepsine dönüştede marmaris bodrum yaparak geldik ama eve geldiğimde tatilden dönüyor gibi değidim bayağı bi yorulmuşum am çok güzeldi herşeye rağmen .... ama ii cesaret enokadar yolu gözalamam şu halde tebriklerrrr
Tamam canım koyarım. :)) Farklı birşey olacak desene İngilterede burda herkes biliyor.
canim bende jonhson kullaniyorum kasiniyodum aksamlarida bazen roc catlak engelleyici kullaniyodum ondan diye dusunuyodum karisik kullaniyorum diye demkki bundan dolayi hemen aksam baska bebek yagi bakiyim benimd ellerim bacaklarim catir catir kuruyo o nedenki ?
Kızlar şu an çok sinrliyim....
Arkadaşımla konuştuk demin telefonda ağladı kız yaa...
O da 23 haftalık haile ve o da benim gibi kız bebek bekliyor..
Ama eşinden yana çok şanssız..
Adam daha sadece 1 kez doktora gitmiş onunla beraber, diğer randevulara hep tek gitmiş...
Bir haftadır da konuşmuyorlarmış..
Abuk sabuk bi konudan dolayı arkadaşım surat yapmış.. Adam bağırmış buna surat yapma bana diye...Hamilelik hassasiyet falan biziminn de orali bozulmuş. TV kumandasını yere fırlatmış kalkıyormuş ki yerinden kafanı gözünü kırarım senin tavır yapma bana demezmi herif... Arkadaşım da yerdeki kumandaya bi tkme savurmuş elinden geleni ardına koyma dye.. Sonuç şimdi eşi arkadaşımı suçluyor ve 1 haftadır konuşmuyormuş.... Eve de geç geliyormuş.. Yemeğe falan gelmiyormuş, 11den önce eve gelmemiş 1 haftadır...
Ayy adamı dövesim geldi yaa.. Yapılırmı böyle bişey....
evet farkli olucak esimin is arkadasi dogurdu komsumuz dogurdu soylemedim kimseye buna;lr bilmiyo ben ilk olucam bebek sekeri veren :) turkiyede her biliyo dogru cok guzeller ama .
vücüudun susuz kalıyor demekki bol bol su iç kahve tüketme türk kahvesii kuruluk vüzüddaki susuzluktan oluyor
canim o kiz cagiz sakin diye yapiyo zaten anlasa gorse dirsek bir b.yapamaz afedersin allah yardimcisi olsun .
tamam canim cok su icemiyorum zorla sadece ama deniyeyim yine
turk kahvesi icmeyeli bir yil oldu kahve cay sevmem gecen ay kahve ictim bir kere sadece aram yok zaten kahve sigara alkol ot gibiyim anlicagin ama su icmeyi deniyim :)
merhaba kızlar sonuçları güzel çıkan arkadaşlar gözünüzaydın benim üçlü test sonucum güzel çıktı çok şükür 4 lü test nezaman yapılıyor acaba?
günde 2 litre su dedi doktor bana her 2 saatte bir su içiyorum ozman yatana kadar denk geliyor 2 litre bazen olmuyor tabii ama ıhlamur flan bulabiliyorsan oralarda ıhlamurda işe yarıyor su takviyesi hem bebeklerimiz her 2 saatte bir suyu değişiyormuş bilgin olsunn belki aklına öğle gelri ve içersin
günde 2 litre su dedi doktor bana her 2 saatte bir su içiyorum ozman yatana kadar denk geliyor 2 litre bazen olmuyor tabii ama ıhlamur flan bulabiliyorsan oralarda ıhlamurda işe yarıyor su takviyesi hem bebeklerimiz her 2 saatte bir suyu değişiyormuş bilgin olsunn belki aklına öğle gelri ve içersin
Kızlar geldim 3lü tarama testimi aldım ama dr.uma gösteremedim yarın göstereceğim bişey anlamadım
Kızlar geldim 3lü tarama testimi aldım ama dr.uma gösteremedim yarın göstereceğim bişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?