2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[ooooooo çok güzellll gideceğin yerlere geçen sene gittim akçaydan bi başaldık izmir kuşadası pamukkale fethiye şeklinde ydi gidişimiz epey uzak dura dura giitk dinlene dinlene geze geze çok güzel yerler gerçekten fethiyede çok gezilecek yer var gidebilrisen git hepsine dönüştede marmaris bodrum yaparak geldik ama eve geldiğimde tatilden dönüyor gibi değidim bayağı bi yorulmuşum am çok güzeldi herşeye rağmen .... ama ii cesaret enokadar yolu gözalamam şu halde tebriklerrrr[/QUOTE]

sağol canım..ya valla kendimi iyi hissediyorum e hal böyleyken tatil depolayım diyorum bebiş gelince nolur bilmem:)) zaten temmuz ağustos gibi pek kıpırdıyamıycaz uzaklara..bide haziranda gitmeyi düşünüyoruz ama o otel tatili olur sanırsam..şimdi hazır iyiyken böyle bi tatil yapalım,eşim egeli zaten o iyi biliyor oraları , umarım herşey yolunda gider ve hava lütfen sıcak olsun..:)))

canim bende jonhson kullaniyorum kasiniyodum aksamlarida bazen roc catlak engelleyici kullaniyodum ondan diye dusunuyodum karisik kullaniyorum diye demkki bundan dolayi hemen aksam baska bebek yagi bakiyim benimd ellerim bacaklarim catir catir kuruyo o nedenki ?

kızlar şimdilik kaçtım biraz işlerim var görüşürüz eğer bidaha giremessemde kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşürüz...

merhaba kızlar sonuçları güzel çıkan arkadaşlar gözünüzaydın benim üçlü test sonucum güzel çıktı çok şükür 4 lü test nezaman yapılıyor acaba?

sağol canım..ya valla kendimi iyi hissediyorum e hal böyleyken tatil depolayım diyorum bebiş gelince nolur bilmem:)) zaten temmuz ağustos gibi pek kıpırdıyamıycaz uzaklara..bide haziranda gitmeyi düşünüyoruz ama o otel tatili olur sanırsam..şimdi hazır iyiyken böyle bi tatil yapalım,eşim egeli zaten o iyi biliyor oraları , umarım herşey yolunda gider ve hava lütfen sıcak olsun..:)))[/QUOTE]

haziran ayı sıcak olur otarflar bide daha sıcak oluyor merak etme sen güzel olurrrrrrrrrrrr

vücüudun susuz kalıyor demekki bol bol su iç kahve tüketme türk kahvesii kuruluk vüzüddaki susuzluktan oluyor

canim o kiz cagiz sakin diye yapiyo zaten anlasa gorse dirsek bir b.yapamaz afedersin allah yardimcisi olsun .

evet farkli olucak esimin is arkadasi dogurdu komsumuz dogurdu soylemedim kimseye buna;lr bilmiyo ben ilk olucam bebek sekeri veren :) turkiyede her biliyo dogru cok guzeller ama .

allah nasip ederse ben kendim yapcağım şekerlerimi kafamda birkaç bieşy var elimden geliyor incik boncuk şeyler değişik olsun istiyorummm bidelaelaelaelaelae

vücüudun susuz kalıyor demekki bol bol su iç kahve tüketme türk kahvesii kuruluk vüzüddaki susuzluktan oluyor

tamam canim cok su icemiyorum zorla sadece ama deniyeyim yine
turk kahvesi icmeyeli bir yil oldu kahve cay sevmem gecen ay kahve ictim bir kere sadece aram yok zaten kahve sigara alkol ot gibiyim anlicagin ama su icmeyi deniyim :)

canim o kiz cagiz sakin diye yapiyo zaten anlasa gorse dirsek bir b.yapamaz afedersin allah yardimcisi olsun .

çok üzüldüm arkadaşına allah yardımcısı olsun ... adam tam bir öküzmüş yaaa hamile kadına yapılırmı bu ya hoş tutmalı daha sinirleri bozuksa bile yansıtmamalı yazıklar olsunnn böyle heriflerrreeee

tamam canim cok su icemiyorum zorla sadece ama deniyeyim yine
turk kahvesi icmeyeli bir yil oldu kahve cay sevmem gecen ay kahve ictim bir kere sadece aram yok zaten kahve sigara alkol ot gibiyim anlicagin ama su icmeyi deniyim :)

günde 2 litre su dedi doktor bana her 2 saatte bir su içiyorum ozman yatana kadar denk geliyor 2 litre bazen olmuyor tabii ama ıhlamur flan bulabiliyorsan oralarda ıhlamurda işe yarıyor su takviyesi hem bebeklerimiz her 2 saatte bir suyu değişiyormuş bilgin olsunn belki aklına öğle gelri ve içersin

merhaba kızlar sonuçları güzel çıkan arkadaşlar gözünüzaydın benim üçlü test sonucum güzel çıktı çok şükür 4 lü test nezaman yapılıyor acaba?

yanlış bilmiyorsam 3lü test yerine yapılan bir test 4lü test. üçlü testten farkı sadece bir hormona fazladan bakıyor. dolayısıyla üçlü test yaptıranlara 4lü test yapılmıyor diye biliyorum ben ama yine de de doktoruna sor istersen

2.TL SU iyidir.. içebilene...
ben işyerınde daha cok içiyorum ama h.sonu evde hiç içmiyorum...
alıyorum 1,5 lt lık dşişeyı yanımda tutuyorum ve en az bır şişeyı bitırmeye calışıyorum...

ihlamur bulamam ama annemden isterim gonderir bana zaten gecen soruyo yemek gonderiyyim dedimki sen sasirdin anne postada yemekmi gelir 10 gunde alem kadin anne iste :) ihlamur ister gonderir gunduz icemiyorum ama icicem baska care yok gece de buyuk dev iki bardak ictim dun gece normalde icmem ama yandi icim gunduz hic icmiyorum nerdeyse

Kızlar geldim 3lü tarama testimi aldım ama dr.uma gösteremedim yarın göstereceğim bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…