2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay ne güzel baya bi gezeceksiniz yani.İnşallah dr banada izin verirse bende gitmeyi çok istiyorum.

kızlar nasılsınız. biz doktordan geldik adam 410 gr 26 cm olmus.

Maşallah canım.

selam eylül anaları doktora gittik göstermedi sıpa:)bacaklarını açmıyo ya habire saklanıyoyarınki doktor görebilecekmi acaba,bu arada artık takvimimizdeki haftayla aynı gidiyomuşuz

İnşallah yarın naz yapmaz bebişinde görürsün canım.

selam kızlar,
üçlü testimi bir başıma yaptırıp geldim. hadi hayırlısı olsun inşaallah

Canım inşallah iyi sonuçlar alırsın.

benim 4 lü test sonucumda normal çıktı kızlar herşey yolundaymış verilere göre risk yok dedi..nasıl rahatladım anlatamam darısı herkesin başına...

Gözün aydın canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar geldim 3lü tarama testimi aldım ama dr.uma gösteremedim yarın göstereceğim bişey anlamadım

Canım inşallah sonuçların iyi çıkmıştır.

merhaba kizlar soyle bri bakinayim dedim,malum birazdan misafir gelir:=))
sevgili kizilcik merhaba canim umarim hersey yolundadir beni sorarsan oldum is temizlik yemek ayy hic yorulmadim bu kadar:=))

canim ceylan cigim gozun aydin cok sevindim brisey cikmadigina,allahim saglicak versin bebisede sana da,optm

Şirineyi Gargamel yapmıştı....Yoksa hiç bayan şirin yoktu..

cinsiyeti belli oldu mu?

selam eylül anaları doktora gittik göstermedi sıpa:)bacaklarını açmıyo ya habire saklanıyoyarınki doktor görebilecekmi acaba,bu arada artık takvimimizdeki haftayla aynı gidiyomuşuz

merhaba canim nasilsin dilerim iyisindir,madeofhonor cigim ne tesaduf dur kine benimde bu simarik inatci sey dun gostermedikaydirigubbakcemile3kesin nazlaniyorladir,neyse 29randevum sanirsam ozaman kesin gorurum ,saglikli olsunlarda cumelimizinki onemi yok,sevgilerle

cinsiyeti belli oldu mu?

a.s.merhaba peny cigim nasilsin iyimisin umarim sende bebiste iyidir,

canim ahhh nerde bu benim bebis simarik inatci hatta keci brsey kaydirigubbakcemile3halen gostermedi iste dr,iki hafta sonraya randevu verdi umarim ozaman gorecem:=))yoksa cildiracam ayy elbise aliyorum hepsi beyaz sarimsi ic giyim olarak aldim,ama ben soyle mavi yada firfirli seyler almak istiyorum ya gozumde kaldi,boshayallersmile

gitmeden yarim saat 45 dk once portakal suyu ic canim hareketleniyorlar bu yaramazlar portakal suyu icince ,bende hep ise yaramisti.

merhaba zellda cigim inanki banada soylemislerdi dun ictim ama benim inat bebis gostermedi:=((( sanirsam buyeden bunyeye fark ediyor bride prtakal suyunu hic sevmem ama ictim cunki migdemde eksime oluyor hemen yaniyor migdem icince,buna ragmen katlandim ama cikmadi:=((( sencinsiyetini ogrendin mi canim akc haftaliksin? sakincasi yoksa tabiki,sevgilerleea.s.

kizlar misafirim geldi bana musade,kendinize iyi bakin ilerleyen satlerde gorusuruz,esen kaliniz

oooo coktan ogrendim cinsiyetini ,her bez degistirmemde goruyorum ultrasona gerek kalmadan opuyorumnanaktan. benim kizim ekim 2009 dogumlu 5 bucuk ayligiz canim.

darisi butun eylul annelerinin basina,saglikla gelsin bebisleriniz.

Canım iyiyim sağolasın.
Misafirin gidince iyicebi dinlenirsin artık.Bende şöyle güzel bi bahar temizliği yapmak istiyorum ama kolumu kaldıracak halim yok.

ii akşamlar kızlar memleketten misafirim geldi giremiyorum nete akşamları ara ara bakarım inş. mrk etmeyin benide unutmayın bebeklere kendinize ii bakın :CüvCüv:

kızlar selam.
bende giremiyorum.
sormayın yaa midemi üşüttüm galiba istifra ettim bu akşam.
bolbol yatıp dinleniyorum...
bir halsizlik var ki sormayın
bu arada geçmişi okuyamadım çok sayfa birikmiş özelden yazılan güncellemeleri yaptım.
cinsiyeti belli olan arkadaşlar gözünüz aydı...
ben biraz iyileşeyim gelirim...
dikkat edin kendinize ve bebişlerinize...

Canım çok geçmiş olsun Allah şifalşar versin aman meleğimize iyi bak Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…