teşekkürler canım ..bizde sakaryadan önce izmir,marmaris,datça,dalyan, fethiyeye kadar inicez canım sonrada fethiyeden dönüş yani epey yol var..biz kendi aracımızla gidicez molalarla epey uzun bi yolculuk olucağı kesin..canım bi sorun olmaz dedi doktorum,yanıma yastık falanda koyucamyavaş yavaş gidicez.hayırlısıyla bişeycik olmaz endişelenme...
kızlar nasılsınız. biz doktordan geldik adam 410 gr 26 cm olmus.
selam eylül anaları doktora gittik göstermedi sıpa:)bacaklarını açmıyo ya habire saklanıyoyarınki doktor görebilecekmi acaba,bu arada artık takvimimizdeki haftayla aynı gidiyomuşuz
selam kızlar,
üçlü testimi bir başıma yaptırıp geldim. hadi hayırlısı olsun inşaallah
benim 4 lü test sonucumda normal çıktı kızlar herşey yolundaymış verilere göre risk yok dedi..nasıl rahatladım anlatamam darısı herkesin başına...
Kızlar geldim 3lü tarama testimi aldım ama dr.uma gösteremedim yarın göstereceğim bişey anlamadım
Canım inşallah sonuçların iyi çıkmıştır.
evet ya yarın babamızla gidince gösterecekmi acaba:)
arkadaslar benim de canim sikildi internetten sirinleri indirdim izliyorum bayiliyorum bunalara ya ama neden bilmem favorim gargamel adam cok aizmli cunki :):)
bide anlamadigim sadece kiz sirin bir tane sirine ama bir cok bebek ve erkek sirin var bu bebek sirinaer nasil doguyor sirinenin hepsiyle diger sirinelrle iliskisimi var tum sirinelr gaymi merak ediyorum bazen hepsi erkek bir tane sirine kizuctum yine bebisim gelsin onla izlicem
merhaba kizlar soyle bri bakinayim dedim,malum birazdan misafir gelir:=))
sevgili kizilcik merhaba canim umarim hersey yolundadir beni sorarsan oldum is temizlik yemek ayy hic yorulmadim bu kadar:=))
canim ceylan cigim gozun aydin cok sevindim brisey cikmadigina,allahim saglicak versin bebisede sana da,optm
selam eylül anaları doktora gittik göstermedi sıpa:)bacaklarını açmıyo ya habire saklanıyoyarınki doktor görebilecekmi acaba,bu arada artık takvimimizdeki haftayla aynı gidiyomuşuz
cinsiyeti belli oldu mu?
gitmeden yarim saat 45 dk once portakal suyu ic canim hareketleniyorlar bu yaramazlar portakal suyu icince ,bende hep ise yaramisti.
yok bacım ben turgay şenere gidiyorum eskişehirde
merhaba zellda cigim inanki banada soylemislerdi dun ictim ama benim inat bebis gostermedi:=((( sanirsam buyeden bunyeye fark ediyor bride prtakal suyunu hic sevmem ama ictim cunki migdemde eksime oluyor hemen yaniyor migdem icince,buna ragmen katlandim ama cikmadi:=((( sencinsiyetini ogrendin mi canim akc haftaliksin? sakincasi yoksa tabiki,sevgilerleea.s.
merhaba kizlar soyle bri bakinayim dedim,malum birazdan misafir gelir:=))
sevgili kizilcik merhaba canim umarim hersey yolundadir beni sorarsan oldum is temizlik yemek ayy hic yorulmadim bu kadar:=))
canim ceylan cigim gozun aydin cok sevindim brisey cikmadigina,allahim saglicak versin bebisede sana da,optm
Şirineyi Gargamel yapmıştı....Yoksa hiç bayan şirin yoktu..
kızlar selam.
bende giremiyorum.
sormayın yaa midemi üşüttüm galiba istifra ettim bu akşam.
bolbol yatıp dinleniyorum...
bir halsizlik var ki sormayın
bu arada geçmişi okuyamadım çok sayfa birikmişözelden yazılan güncellemeleri yaptım.
cinsiyeti belli olan arkadaşlar gözünüz aydı...
ben biraz iyileşeyim gelirim...
dikkat edin kendinize ve bebişlerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?