slm arkadaşlar yazmıştım ama cvp gelmedi siz nerede doğum yapacaksınız ben doktorumdan memnunum ama özel olduğu için sadece çınarlıda yapıyo ve ssk dan faydalanamıyorum
Hayırlı olsun pınarcım....
merhaba arkadaslar doktordan geldim % 100 erkek oglum olacak herşey yolunda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun Kuzum Allah sağlıklı kucaına aldırmayı da nasip etsin
slm kızlar ben geldım kusura bakmayın anca vaktım oldu kac gundur doktor doktor gezıyoruz..3lü tarama testımızde rısk cıkınca 2 defa farklı yerlerde anomolı taraması yaptırdık bebegmın down sendromlu olması ıcın hiç bi belirti yok herseyı normal bıtek kalbınde parlaklıkk varmıss oda önmli bişy deıl dedı kardıolaga gıttık bugunde dovn sendromlu cocukların%50 sınde kalbınde delık olurmus dr ben bu bebege down sendromlu dıyemem dedi amınosentez yaptrmıoruz doktorumuz da onaladı bence bebegım gayet saglıklı ve kzıım olcagı kesınleşti 3dr da kız dedı...hyrlsıı olsun ınsallah saglıkla gelsınde...ve bebegım 3gundur cok harektli bende dun ve bugun 2 defa tekme yedim:)) dun akşam oldu ayaklarını dayıo yukrı onlar batıo bıde pıtpıt atıo sürekli bugunde usg de ayagını dayadı tekme attı onuda hissettım ve canlıcanlı görduk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?