2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
angel ve cornelia gözünüzaydın inşallah bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alırız. bende üşüttüm heralde kaç gündür berabıtım kızlar istifra etmekten bende bebeğimde bi hal olduk mideme vurdu bebeğime bişey olcak diye aklım çıktı off allahım ne zormuş anne olmak şimdiden yarı ömrümü yedi bebişim herşeyden değerli oldu benim için kendimden çok onu düşünüyorum neyseki iyi heralde pıt pıt atıyor:)

eylül anaları sevgili yavru kurtlarım,bende öğrendim bugün kızımız geliyormuş,hemde şişko bi kız:)

merhaba arkadaşlar....ne güzel minikleri hissetmeye başladı herkes....hissedemeyenlerde üzülmesin bazıları 20 haftada hissetmeye başlıyormuş endişelenmeyin

bebeğime en son kız demişti doktor:))) isim araştırıyorum 2009 un en populer kız isimleri bunlarmış....farklı ve anlamlı isimler varsa daha paylaşalım...

Talya
Zeynep
Ela
Duru
Yaren
Ceren
Ece
Melis
Naz
Su
Berra
Ecem
Sena
ırem
Azra
Dilay
ıdil
Eylül
ıpek
Nazlı
Yağmur
Derin
Ilgın
Nilsu
Kayra
Begüm
ılkin
Tuana
Beril
ılgi
Simay
Pelin
Beren
Mira
Bade
Selin
Simge
Rana
Şimal
Damla
Melike
Pınar
Başak
özü
ılayda
Elçin
Minel
Arzum
Abıhayat
Berceste

kızlar günaydınn giremiorum ne zamandır,,bir problem yoktur inşallahhh..Ben biraz midemi bozmuşum dün bayağ istifra ettim( bu arada oğlumuz olucağı kesinleşti:))

merhaba arkadaslar doktordan geldim % 100 erkek oglum olacak herşey yolunda hayırlısı olsun

Kızlar gözünüz aydın,İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi

Canım gözün aydın,test sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.Diyet şeyleride kafan takma bi sorun olsaydı söylerdi dr zaten.
Cinsiyetide öğrenmişsin hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisin.

slm cnm ben de o yüzden allak bullak oldum ssk yı hamileliğimde faydalı olur diye aldım ama bi türlü kullanamadım ben amniyosentezi 600 tl vererek özel de gittiğim doktoruma yaptırdım ki ssk karşılıyo mu hiç araştırmadım o şokla tabiki 4 lü testte risk olduğunu öğrenir öğrenmez ne yapalım artık bebeğim için herşey sen nerde yaptırdın ssk karşıladı mı özelden yazabilirsen cvp daha iyi olur

arkadaşlar iyi akşamlar herkese

ya bende mi anormallik var anlamadım ben 19 haftalığım hala kızımı hissedemiyorum benden küçükler hissediyor kıskanıyorum ama haaaaaaaaaaaaaaaaalmaz:

nagihan bızde 19 haftlıgız bende hıssedemıyorum
dun dra gıttım bu seferkı bayan dr du onunda kızı varmıs ben hıssedemezmıyım dedım kesın bır dılle hayr daha degıl asıl hareketlerını hıssettıgınde sımdıkı hıssettıgın seylerın hareket olmadıgını anlayacaksın dedı kızlar sız nasıl hısseıyosunuz ben anlamıyorum bende hıssedeyım artık ya

kızlar hareketleri hissedemiyorum diye üzülmeyin ilk hamileliğinizi yaşıyosanız 22.haftaya kadar hissetmemeniz normal ben bugüne kadar damar atması gibi net olmayan bişey hissediyodum emin değildim son 3-4 gündür kıpraşıyor karnımda helede bugün :))) elimi koyduğumda bile elime değecek derecede hissediyorum
sanırımm iyice büyüdü zaten son 1 haftada karnımdada çok büyük fark var

sevindim canım ya...hayırlısı olsun inşallah ..:Saruboceq: cimcimene sağlıkla kavuş inşallah

cornaliaya çok sevindim hemde çok...
şu anomali taramasından bi geçsek bizde sağlıkla başka hiç bişiy istemiyorum valla...
madecim gözün aydı kısçen oluyo he :)sağlıkla gelsin...

bu arada bende hissedemiyorum aslında kıpırtılar varda bebekmi nedir anlamıyorum damar atması gibi bişiy...
amaaan acelem yok sağlıklı olsunda er geç hissederim :)

merhaba günaydın annecikler bişey sorucam bu oto koltuğu anakucaklarına bebek ilk aylarda konması sakıncalıymış biraz diklemesine olduğu için ilk aylarda fort bebe diyorlar bir bilginiz varmı? gerçi ben hastanede orda burda çok gördüm koymuş millet siz ne dersiniz

günaydın herkese:))) makcakara ben zararlı olduğunu düşünmüyorum, sonuçta resimdeki ana kucağı ve 0-12 ay arası kullanılıyor. Ben de bebişime alıcam

bende koyanları gördüm ama ne bilim alırken iyice bakıcam artık çok dikleri var demekki kafa karıştırdı bende

Ben de bebeğimi artık net olarak hissedebiliyorum tepiyor artık çok tatlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…