kızlar günaydınn giremiorum ne zamandır,,bir problem yoktur inşallahhh..Ben biraz midemi bozmuşum dün bayağ istifra ettim( bu arada oğlumuz olucağı kesinleşti:))
merhaba arkadaslar doktordan geldim % 100 erkek oglum olacak herşey yolunda hayırlısı olsun
slm kızlar ben geldım kusura bakmayın anca vaktım oldu kac gundur doktor doktor gezıyoruz..3lü tarama testımızde rısk cıkınca 2 defa farklı yerlerde anomolı taraması yaptırdık bebegmın down sendromlu olması ıcın hiç bi belirti yok herseyı normal bıtek kalbınde parlaklıkk varmıss oda önmli bişy deıl dedı kardıolaga gıttık bugunde dovn sendromlu cocukların%50 sınde kalbınde delık olurmus dr ben bu bebege down sendromlu dıyemem dedi amınosentez yaptrmıoruz doktorumuz da onaladı bence bebegım gayet saglıklı ve kzıım olcagı kesınleşti 3dr da kız dedı...hyrlsıı olsun ınsallah saglıkla gelsınde...
eylül anaları sevgili yavru kurtlarım,bende öğrendim bugün kızımız geliyormuş,hemde şişko bi kız:)
selam ben de izmirdeyim karataşta yapmayı planlıyorum o da yakın olduğu için, aslında ben atatürk araştırma da tanıdığımız olduğu için oraya gidiyordum. ama karataşta doğum için dışarıdan doktor istersen ekstra para ödüyosun ve tabi ki sgk dan da yararlanamıyorsun..bütün özel hastanelerde aynı...
yani yapman gereken hastane seçip orda sgk ile anlaşmalı doktora başlamak..ben öyle yaptım mecburen..
bu arada sen de amniyosentez olmuşsun galiba geçmişe bakarken gördüm tabi yanlış görmediysem..ben de oldum ama benim ki 1 ayda belli olacak off çok can sıkıcı bi durum beklemek..sen nerde yaptırdın öyle bi gün sonra almışsın sonuçlarını..?
arkadaşlar iyi akşamlar herkese
ya bende mi anormallik var anlamadım ben 19 haftalığım hala kızımı hissedemiyorum benden küçükler hissediyor kıskanıyorum ama haaaaaaaaaaaaaaaaalmaz:
slm kızlar ben geldım kusura bakmayın anca vaktım oldu kac gundur doktor doktor gezıyoruz..3lü tarama testımızde rısk cıkınca 2 defa farklı yerlerde anomolı taraması yaptırdık bebegmın down sendromlu olması ıcın hiç bi belirti yok herseyı normal bıtek kalbınde parlaklıkk varmıss oda önmli bişy deıl dedı kardıolaga gıttık bugunde dovn sendromlu cocukların%50 sınde kalbınde delık olurmus dr ben bu bebege down sendromlu dıyemem dedi amınosentez yaptrmıoruz doktorumuz da onaladı bence bebegım gayet saglıklı ve kzıım olcagı kesınleşti 3dr da kız dedı...hyrlsıı olsun ınsallah saglıkla gelsınde...
Eki Görüntüle 41916
merhaba günaydın annecikler bişey sorucam bu oto koltuğu anakucaklarına bebek ilk aylarda konması sakıncalıymış biraz diklemesine olduğu için ilk aylarda fort bebe diyorlar bir bilginiz varmı? gerçi ben hastanede orda burda çok gördüm koymuş millet siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?