a.s.merhaba peny cigim nasilsin iyimisin umarim sende bebiste iyidir,
canim ahhh nerde bu benim bebis simarik inatci hatta keci brsey kaydirigubbakcemile3halen gostermedi iste dr,iki hafta sonraya randevu verdi umarim ozaman gorecem:=))yoksa cildiracam ayy elbise aliyorum hepsi beyaz sarimsi ic giyim olarak aldim,ama ben soyle mavi yada firfirli seyler almak istiyorum ya gozumde kaldi,boshayallersmile
Günaydın sevgili arkadaşlarım :)) Keyifli pazarlar :) Dün milupadan paketim geldi, çok mutlu oldum. siz de üye olun, size de yollarlar, tamam küçük bişey ama insanın çok hoşuna gidiyor :))
Günaydın sevgili arkadaşlarım :)) Keyifli pazarlar :) Dün milupadan paketim geldi, çok mutlu oldum. siz de üye olun, size de yollarlar, tamam küçük bişey ama insanın çok hoşuna gidiyor :))
madeofcum ne aşısı..
Hoş ben yarın doktora gidicem, ne aşısıyış bu.. tetanoz ise 20. haftadan sonra diye biliyorum ben aa, yanlış mı biliyorum??
slm....ben de 2010 eylül annesi olacağım.16 haftalık hamileyim
2'li testi yaptırdı doktor 3'lü testi istemedi içinizde yaptıran varmı?
sizce yaptırmalımıyım?
Eki Görüntüle 41916
merhaba günaydın annecikler bişey sorucam bu oto koltuğu anakucaklarına bebek ilk aylarda konması sakıncalıymış biraz diklemesine olduğu için ilk aylarda fort bebe diyorlar bir bilginiz varmı? gerçi ben hastanede orda burda çok gördüm koymuş millet siz ne dersiniz
slm....ben de 2010 eylül annesi olacağım.16 haftalık hamileyim
2'li testi yaptırdı doktor 3'lü testi istemedi içinizde yaptıran varmı?
sizce yaptırmalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?