2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn canım bugün doktora gidiyorum kızlar bebeğin cinyetinide öğrenicem içime hiç bişi doğmuyor tam bir süpriz olucak çok heycanlıyımmmmmmm

Günaydın güzel anneler herkese iyi haftalar diliyoruma.s.

Cinsiyeti belli olan ve test sonucu iyi çıkan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun opuyorumnanaktan

slm kızlar ben yeni katıldım 1 oglum var şimdi 16 haftalık hamileyim doktor kız gibi dedi ama sevinemiyorum inşallah kızdır sanki inanamıyorum:

Günaydınnnn iyi haftalarr...
Oğlum ve 2li test sırasında ayrıntılı ultrasona bakan perinatoloğumuz kandırmış bizi...
Kızımız değil oğlumuz oluyor....

Oğlum ve 2li test sırasında ayrıntılı ultrasona bakan perinatoloğumuz kandırmış bizi...

bak yaramazın yaptığına şimdiden annesini parmağında oynatıyor kaydirigubbakcemile3 canım gözün aydın tekrardan Allahım sağlıkla kavuştursun prensinegamyoncuiremsu

haftanın ilk günü p.tesi sendromu var herkeste kimsecikler yok yahu uyanın annelerrrr huhuuuuuuuu

günaydın eylül anneleri, gerçi öğlen oldu artık ama. testleri iyi çıkanların gözü aydın,
4lü test yaptıranlar nerelerde yaptırdı testlerini, bilgi olan varmı

günaydınn canım bugün doktora gidiyorum kızlar bebeğin cinyetinide öğrenicem içime hiç bişi doğmuyor tam bir süpriz olucak çok heycanlıyımmmmmmm

Canım Allah gönlüne göre versin,İnşallah öğrenirsin cinsiyetini.

slm kızlar ben yeni katıldım 1 oglum var şimdi 16 haftalık hamileyim doktor kız gibi dedi ama sevinemiyorum inşallah kızdır sanki inanamıyorum:

Aramıza hoşgeldin canım a.s..Allah gönlüne göre versin inşallah kız olduğu kesinleşir.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn,bazen bi kaç kere değişebiliyor böyle minikler oyun yapıyorlar böyle.:)

selam kızlaaarrrr...
yha bebişlerinin tekmelerini hisseden varmı??
ben daha hissetmedim. aceba herşey yolundamı :sinifsinif:

günaydın eylül anneleri gerçi öğlen oldu ama neyse a.s. cinsiyeti öğrenen arkadaşlar gözünüzaydın ben hala sabah bulantılarıyla uğraşıyorum kalktığımda çoğunlukla bikere istifra ediyorum nedir benim bu midemden çektiğim nasıl bir mide varmış bende anlamadım. bebişim sağolsun yarı ömrümü yedi şimdiden ama olsun sağlıkla doğsun katlanıcam artık ama çıkıncada totosuna totosuna vurcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…