2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlaaarrrr...
yha bebişlerinin tekmelerini hisseden varmı??
ben daha hissetmedim. aceba herşey yolundamı :sinifsinif:

benimki daha tekmeye başlamadı ama sürekli hareket halinde döndüğünü felan hissediyorum pıt pıt damar atması gibimi desem seyirmemi desem bişeyler oluyor işte içerde zemuszemus

benimki içerde savaş yapıyor çıldırıyor iyi dayak yedim valla :roflol:

sen 19 buçukdasın o zaman daha erken benim hissetmem için sanırım deilmi CADIARZU

benimki daha tekmeye başlamadı ama sürekli hareket halinde döndüğünü felan hissediyorum pıt pıt damar atması gibimi desem seyirmemi desem bişeyler oluyor işte içerde zemuszemus

evet sende benden 3 gün öndesin. bende de dönme felan hissediliyor ama tekme felan dah ayok. demekki daha 1 hafta kadar beklemeliyiz...

sen 19 buçukdasın o zaman daha erken benim hissetmem için sanırım deilmi CADIARZU

evet sende benden 3 gün öndesin. bende de dönme felan hissediliyor ama tekme felan dah ayok. demekki daha 1 hafta kadar beklemeliyiz...

cumartesi doktordaydım doktorum 2-3 hafta daha hisstmesetmeyebilirsin dedi bazıları geç ıynuyomuş ben 20 haftadayım

Kızlar bende hiç hareket hisstemiyorum doktorumda normal daha var dedi ama sabırsızlanıyorum...

ben özellikle geceleri ve wc den çıkınca döndüğünü hareket ettiğini hissedebiliyorum . ama daah tekme gibi güçlü hareketleri hissedemiyorum. demekki normalmiş. zamanla hepsini hissedicez inşallah :)
1 hafta sonra randevum var. özledim paşamı :)

canım bende erkek bebek emzirmiştim hep rüyamda kızım olacak :)

hayirli olsun canim :)
ben iki kiz kardesim daha once kiz hissediyordum ama erkek olsa keske diyordum erkek kardesim olmadigi icin gecen hafta sonu alisveris merkezine gittik esimle is arkadasiyla karsilastik bebegiyle allahim bir baktim bu kadar sirin bir sey olabilirmi ufacik mavi gozlu kumral o gozler allahim oldurdu beni naisl guzel minicik kiz ufacik agzi guluyor surekli minnacik dili allahim dedim kiz istiyorum ne kadar sirin alip kacasim geldi kiskandim birazcik kadini
esimde seninde olucak calmana gerek yok dedi ama kiz istiyorum simdi cok siirndi ya allahim hepimize nasip etsin o gulucukleri .

Suray cım zaten kandırıkçı oğlum diye sevmeye başladım bile...
Erkek olursa ismimiz hazır dı, kız dedi doktor diye isim arayıp duruyorurduk....
Barışımız geliyor hayırlısıyla.. Tabii gene kandırmıyorsa bizi..
Emin olamıyorum yaa.. Hala şaka gibi geliyo...
Bi doktora daha gidicem... kontrol edeyim bakiim pipi gerçekten var mı yok mu....

selam kızlar. hayret yaa sabah yazdım şimdi de yemekten sonra bir bakayım dedim. pek kaynatan olmamış ilk defa sadece geçmişten 3 sayfa okudum. nerdesiniz kızlar huuu huuu.

denizbarış canım pipiyi gördüysen tamamdır. yoksa her an değişebilir. şaka bir yana sağlıklı olsunlar da önce gerisi boş...

doktorun gözlemi de bebeğin pozisyonu kadar belirleyici oluyorsa şayet medical park bahçelievlerdeki suat süphan erşahin'i cinsiyet görme hususunda tavsiye ederim.
kendisi 10. haftada kızım olacağını söylemişti, geçtiğimiz haftalarda da başka bir doktorca teyit edildi kız olduğu.

Allah herşeyin hayırlısını versin saadetcim sonra gönlüne göre versin inşallah... a.s.

cinsiyetler belirlenmeye başladı artık.. gözünüz aydın.. hayırlı olsun kızlarda oğluşlarda....
listede erkek sayısı öndeydi ama kontrol ettim dengelenmiş gibi.... 33 kız 34 erkek =)

günaydın güzel anneler bebişlerimizle sağlıklı ve mutlu haftalar ha bu arada ben bebeğinin hareketlerini çok erken hisseden bi anne olarak çok şanslıyım galiba ama üzülmeyin sizde hissedersiniz özellikle koltukta oturup ayaklarımı uzattığımda baya oynuyo deneyin ama bekleyin biraz hareket etmesinilülülülülülü

cinsiyetler belirlenmeye başladı artık.. gözünüz aydın.. hayırlı olsun kızlarda oğluşlarda....
listede erkek sayısı öndeydi ama kontrol ettim dengelenmiş gibi.... 33 kız 34 erkek =)

o liste dediğin bebeklerin cinsiyet ve annelerin kilo aldığı tabloysa bende oraya katılmak istiyorum hem durum naniknanik34=34 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…