benimki içerde savaş yapıyor çıldırıyor iyi dayak yedim valla :roflol:selam kızlaaarrrr...
yha bebişlerinin tekmelerini hisseden varmı??
ben daha hissetmedim. aceba herşey yolundamı :sinifsinif:
kızlar ablamın bebeği oldu zemuszemus bir kızı oldu.Darısı bizlerin başına inşallah...
selam kızlaaarrrr...
yha bebişlerinin tekmelerini hisseden varmı??
ben daha hissetmedim. aceba herşey yolundamı :sinifsinif:
benimki içerde savaş yapıyor çıldırıyor iyi dayak yedim valla :roflol:
benimki daha tekmeye başlamadı ama sürekli hareket halinde döndüğünü felan hissediyorum pıt pıt damar atması gibimi desem seyirmemi desem bişeyler oluyor işte içerde zemuszemus
sen 19 buçukdasın o zaman daha erken benim hissetmem için sanırım deilmi CADIARZU
evet sende benden 3 gün öndesin. bende de dönme felan hissediliyor ama tekme felan dah ayok. demekki daha 1 hafta kadar beklemeliyiz...
gözünüzaydın sevcan allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah :hulya: :teytey:
Kızlar bende hiç hareket hisstemiyorum doktorumda normal daha var dedi ama sabırsızlanıyorum...
gunaydin herkese kizlar dun gece ruyamda erkek bebek gordum baktim tabire kiz bebegim olucak kesin galiba :)
canım bende erkek bebek emzirmiştim hep rüyamda kızım olacak :)
Suray cım zaten kandırıkçı oğlum diye sevmeye başladım bile...
Erkek olursa ismimiz hazır dı, kız dedi doktor diye isim arayıp duruyorurduk....
Barışımız geliyor hayırlısıyla.. Tabii gene kandırmıyorsa bizi..
Emin olamıyorum yaa.. Hala şaka gibi geliyo...
Bi doktora daha gidicem... kontrol edeyim bakiim pipi gerçekten var mı yok mu....
hayirli olsun canim :)
ben iki kiz kardesim daha once kiz hissediyordum ama erkek olsa keske diyordum erkek kardesim olmadigi icin gecen hafta sonu alisveris merkezine gittik esimle is arkadasiyla karsilastik bebegiyle allahim bir baktim bu kadar sirin bir sey olabilirmi ufacik mavi gozlu kumral o gozler allahim oldurdu beni naisl guzel minicik kiz ufacik agzi guluyor surekli minnacik dili allahim dedim kiz istiyorum ne kadar sirin alip kacasim geldi kiskandim birazcik kadini
esimde seninde olucak calmana gerek yok dedi ama kiz istiyorum simdi cok siirndi ya allahim hepimize nasip etsin o gulucukleri .
cinsiyetler belirlenmeye başladı artık.. gözünüz aydın.. hayırlı olsun kızlarda oğluşlarda....
listede erkek sayısı öndeydi ama kontrol ettim dengelenmiş gibi.... 33 kız 34 erkek =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?