2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o liste dediğin bebeklerin cinsiyet ve annelerin kilo aldığı tabloysa bende oraya katılmak istiyorum hem durum naniknanik34=34 olur

evet canım o liste....
listeyi düzenleyen bir arkadaş var.. mesajını görür sanırım.. senie ekler oraya.. am bilgilerini yazman lazım...
SAT
kilo
cinsiyet gibi

evet canım o liste....
Listeyi düzenleyen bir arkadaş var.. Mesajını görür sanırım.. Senie ekler oraya.. Am bilgilerini yazman lazım...
Sat
kilo
cinsiyet gibi

sat dediğin ne canım bi de ben eklenemiyomuyum yani onu beklemem mi gerekiyo

günaydınn herkesee geçmişi okudum anca geldim testi ii çıkanlar ve cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın kızlarr......
herkese ii haftalar ben kızımı doyurup geliorum..

efe merhabalar Nasılsın geçen gün 3lü taramayı sormuşsun Ben 2li yaptırmadım 3lü yaptırdım ikisi olmak zorunda değil zaten birinde risk faktörü olmaması diğerlerini gerek duymuyorlar dr.lar ..

Varmı ayrıntılı ultrason Çok saol canım benima.s.
Eskişehir yakın bize yolun düşerse herzaman beklerim

bacım ben aynı zamanda kütahyadayım burda bi kurumda çalışıyorum eskişehire gidip geliyorum:)bi öğlen buluşalım fotoğraf çekilelim buraya koyalım hatta:)ben kütahyada kutan beye gidiyorum cuma orda randevum vardı senin için sordum ayrıntılı varmı diye...

Süper olur canım Tamam bir hafta haberleşelim buluşalım Çok sevinirim Sen kütahyada mı oturuyorsun ? :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…