2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaa Sevcancım çok sevindim Özelden eğer sorun olmazsa telefon numarasını verirmisin

kızlar göbüş eklemionuz bikaç gündür?
hadin hepmiz çekip ekleyelim :) güzel oluyor hep beraber büyüdüğümüzü görmek opuyorumnanaktan
ben çekmeye çalışayım bari :)

merhaba kızlar nasılsınız giremiyorum bikaç gündür misafirlerim vardı bugün evde değiller yrn yine bendeler özledim sizi opuyorumnanaktan ben grip oldum halsizim bugün

Sevcancım benim yerimede öp güzel annemizi Gönül isterdiki gelebilmek..

merhaba kızlar nasılsınız giremiyorum bikaç gündür misafirlerim vardı bugün evde değiller yrn yine bendeler özledim sizi opuyorumnanaktan ben grip oldum halsizim bugün

erkek annesi,kendine dikkat et Çok fena bu havalar hasta ediyor insanı

gızlar erkek göbeği normalde sivri olur ya?
benimki yayık yaw resim ekledim görebilirsiniz göbüş topiğine...
yani düşünün 1 hafta geçmeden 2-3 cm genişliyor göbek çevrem...
ama yanlarda da var genişleme... bakalım sonum neye benzicek bilmiyorumkismile

Gördüm canım maşallah hafif Sivrilik var canım Çok güzel olsun sonu çok güzel olacak bayanssulusmile

nereden bakicam ben bulamiyorum gobus topigini canim ?
benim karnim aksamlari oluyo sabah hafif yani cok dikkatc ekicek durumda degil .
dun kendime hamile pantolonu aldim HM den cok tatli ve acayip ucuz du 38 beden aldim normalde hamile degilkende giyerim cok sik hafif yirtikalri var ama tek sorun karnimda penye bir sey var cok rahat tamam hamile pantolonu oldugu icin sikmiyo karnimi ama beden olarakta 38 gibi degilde 36 gibi daracik genislersem son aylarda sorun olurmu acaba ? yeni ayrica buyuk bedendemi alsam bu kadar ucuzken:)

canım göbüş topiğinin linkini veriorum,
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ul-annelerinin-gobekleri-44.html#post12758720

bu arada dar pantolon iiyi olmaz kuşum. rahat edemezsin ki. bence değiştirebiliyorsan değiştir. kaça aldın ki??

bende erkek annesiyim, bende de sivri göbek yok. tersine yayım yayım yayıldım :)
daha ilginci, en yakın arkadaşlarımdan biri kız annesi olacak ve gayet önde, sivri görünen bir karnı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…