Ben çok hastayım yaa, bronşitim yine tekrarlıyor, Offff beynim zonkluyor... Haftasonu misafirim vardı, halam, gelini ve oğlu. Moralimi bozup gittiler. Giyinip kuşanmıyormuşum, o kadar fır dolandım etraflarında. Evimi önlerine serdim 2 gün kaldılar. Mutfaktan çıkıp üst baş giyemedim zaten. Soğan sarımsak kokusundan elimi çekemedim ki zaten. Annem de gelmişti Allahtan. Ayyy doluyum valla. Çok düşüncesiz insanlar, akraba bile olsa kaldıramıyorum. Zaten çooooook hastayım yine her zamanki gibi...
herkese selamlar canlarım nasılsınız bakayım ben kaç gündür giremiyorum
dün eşimle çıktık bana hamilelikler aldı ama pontolan almadım elbise aldım pontalonlara sinir oldum kocaman belki sonra alırım onuda ma elbiselerim çok güzel hepsi eşimin zevki resim çekersem bakarsınız göbüşte çıktı iyice artık
amin saadetcim amin Cumartesi dr.a tahlil sonuçlarına giderken bir kadın kızım hamilemisin dedi ayy bi sevindim sakın yanlış anlama şişman değilsin filan aman abla hamileyim dedim kadıncağız çekinmiş acaba kilomu yok yok Dedim :)) Gerile gerile dr.uma girdik orda 9 aylıkları görünce eşime diyorumki benim karnım küçüçük kaldı nefesimi tutsam yine okadar olmuyor dedim Güldü adamcağız napsın benimle Uğraşamıyor boshayallersmile
Hoşgeldin iyi yaptın..Eğlenmene sevindim ve geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım tuzaselam kızlar nasılsınız..ben yokken neler yaptınız bakiimmmm..sizi çok özledim can yoldaşlarım benim..biz çok iyiyiz...gezdik geldik..bugünde doktora gittik bebişkom çok hareketliymişş iyiymişş büyümüş fıstığım...antalyaya gittik geldik dedim drcuma..oh iyi yapmışsın buaralar hacca bile giden oldu bebekler anne karnında hacı oldu geldi dedi)))hehehe
sonra ben tatilde çok tuz limon yemiştm bir gece ayaklarım bi şişti 2 gün bez bebek gibi oldum anca bugün birazcık indi...tuz yemicem artık..başka havadisim yok şimdilik
Ben çok hastayım yaa, bronşitim yine tekrarlıyor, Offff beynim zonkluyor... Haftasonu misafirim vardı, halam, gelini ve oğlu. Moralimi bozup gittiler. Giyinip kuşanmıyormuşum, o kadar fır dolandım etraflarında. Evimi önlerine serdim 2 gün kaldılar. Mutfaktan çıkıp üst baş giyemedim zaten. Soğan sarımsak kokusundan elimi çekemedim ki zaten. Annem de gelmişti Allahtan. Ayyy doluyum valla. Çok düşüncesiz insanlar, akraba bile olsa kaldıramıyorum. Zaten çooooook hastayım yine her zamanki gibi...
herkese selamlar canlarım nasılsınız bakayım ben kaç gündür giremiyorum
dün eşimle çıktık bana hamilelikler aldı ama pontolan almadım elbise aldım pontalonlara sinir oldum kocaman belki sonra alırım onuda ma elbiselerim çok güzel hepsi eşimin zevki resim çekersem bakarsınız göbüşte çıktı iyice artık
cok sirinsin canim ya bende ayniyim hamile oldugumu her kes anlasin istiyorum ama iki kilo ile pek anlasilmiyor iki kiloda yanda aksam yemekten sonra karnim oluyo :) psikolojiden galiba karni mi tutuyorum yururken komik oluyo ama aliskanlik yaptim elim hep karnimda hamile oldugumu anlasinalr diyemi bilmem ama ozel hissediyorum knedimi yani o kadar sey cekiyorum yeni bir insan yapiyorum bu kadar ozelligimiz olsun dimi :)
gerilmek senin hepimizin hakki :)
Hoşgeldin güzel anne güzel güzel eskit üstünde Yeni cicilerini :CüvCüv:
canim ben dun hamile pantolonu aldim 38 beden ama daracik zaten severdim dar pantolon giymeyi bacakalrimida uzun gosterdi bayildim aldim hemen mavi renk hamile pantolonu oldugu icin belinde penye var zaten hic sikmiyo rahatsiz etmiyo beni hemde tl olarak 40 tlye aldim 20 euro yani :) normalde bende ham,ile pantolonlarindan hic hazetmiyorum cuval gibi kocaman almam boyleyse diyordum ama bunu buldum.
Değişiyor güzelim bazı kan hapları aç karna bazıları tok karna içiliyor..
Benimki Ferrum Fort tok karna içiliyor..Ben kahvaltıda az da olsa çay içerim diye öğle yemeğinden sonra alıyorum her ikisini de..Eleviti kilo yapmasın diye önce akşam alıyordum vazgeçtim öğlen almaya başladım..En iyisi sabah tabii ki..
sağol ceylancım hoşbulduk canım.evt çok dikkat etmemiz lazım.1 gece yedim hemen vücut kendini gösterdi hayret ettimm..bidaha yokkk amaa dikkat edeceğim
selam kızlar nasılsınız..ben yokken neler yaptınız bakiimmmm..sizi çok özledim can yoldaşlarım benim..biz çok iyiyiz...gezdik geldik..bugünde doktora gittik bebişkom çok hareketliymişş iyiymişş büyümüş fıstığım...antalyaya gittik geldik dedim drcuma..oh iyi yapmışsın buaralar hacca bile giden oldu bebekler anne karnında hacı oldu geldi dedi)))hehehe
sonra ben tatilde çok tuz limon yemiştm bir gece ayaklarım bi şişti 2 gün bez bebek gibi oldum anca bugün birazcık indi...tuz yemicem artık..başka havadisim yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?