2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boşver canım üzme kendini bebeğinide üzersin bak akraba işte hep bir açık ararlar insanda evde düğüne gider gibimi giyineceksin allah allah yaaaaaaaaaaaklava:

selam kızlar nasılsınız..ben yokken neler yaptınız bakiimmmm..sizi çok özledim can yoldaşlarım benim..biz çok iyiyiz...gezdik geldik..bugünde doktora gittik bebişkom çok hareketliymişş iyiymişş büyümüş fıstığım...antalyaya gittik geldik dedim drcuma..oh iyi yapmışsın buaralar hacca bile giden oldu bebekler anne karnında hacı oldu geldi dedi)))hehehe
sonra ben tatilde çok tuz limon yemiştm bir gece ayaklarım bi şişti 2 gün bez bebek gibi oldum anca bugün birazcık indi...tuz yemicem artık..başka havadisim yok şimdilik

Hoşgeldin güzel anne güzel güzel eskit üstünde Yeni cicilerini :CüvCüv:

cok sirinsin canim ya bende ayniyim hamile oldugumu her kes anlasin istiyorum ama iki kilo ile pek anlasilmiyor iki kiloda yanda aksam yemekten sonra karnim oluyo :) psikolojiden galiba karni mi tutuyorum yururken komik oluyo ama aliskanlik yaptim elim hep karnimda hamile oldugumu anlasinalr diyemi bilmem ama ozel hissediyorum knedimi yani o kadar sey cekiyorum yeni bir insan yapiyorum bu kadar ozelligimiz olsun dimi :)
gerilmek senin hepimizin hakki :)

Hoşgeldin iyi yaptın..Eğlenmene sevindim ve geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım tuza

moralini bozma tatlım salla gitsin sinir olurum bende öylelerine

canim ben dun hamile pantolonu aldim 38 beden ama daracik zaten severdim dar pantolon giymeyi bacakalrimida uzun gosterdi bayildim aldim hemen mavi renk hamile pantolonu oldugu icin belinde penye var zaten hic sikmiyo rahatsiz etmiyo beni hemde tl olarak 40 tlye aldim 20 euro yani :) normalde bende ham,ile pantolonlarindan hic hazetmiyorum cuval gibi kocaman almam boyleyse diyordum ama bunu buldum.

Benim elimde hep karnımda hatta dün eşim tutmana gerek yok allaha emanet düşmez diyor olsun diyorum doğunca taşıyacağım ya şimdiden alışıyım diyorumopuyorumnanaktan

Ayyy karnım acıktı bir çorba içiyim gelirim birazdan Öpüyorum sizleri ..

sağol ceylancım hoşbulduk canım.evt çok dikkat etmemiz lazım.1 gece yedim hemen vücut kendini gösterdi hayret ettimm..bidaha yokkk amaa dikkat edeceğim

Hoşgeldin güzel anne güzel güzel eskit üstünde Yeni cicilerini :CüvCüv:

evet ya çok hoş rahat elbise eskileri artık atıyoruz şimdilik

çok gezdim canım hoşuma gitmedi pontalonlar ama belki alırım ama bakalım
bende severrim pontolanu ama hamile pontolanlarını sevmedi kocaman

canım geçmişte bi muhabbet yakaladımda bende yaayım dedim..benimde kan ilacım aynısı ferrum ama ben aç karnına alıyorum...öyle demişti doktorumda bide eczanedende üzerine öyle yazmışlardı

nagihancım çok güzel geçti ama cidden yol uzun çok yoruldum ...eşimede diyorum çok yoruldum ayaklarımda şişti şöyleee bi tatile dinlenmeye ihtiyacım var sanırım)))))hehehehe))oda gülüyor...hamilelik ister istemez yoruyormuş onu anladım....artık biyerlere gitmeyiz sanırım bebişler büyümeye başladı iyice

bence bu tip insanlara hakettikleri lafları söylemek lazım.
zira özellikle bu dönemde en kıymetli şey biziz, ben ve bebeğim diyebilmeliyiz. işine gelen kabul eder, işine gelmeyen bir daha evime gelmez. düşüncesiz insanlara hadlerini bildirmeyince o şekilde davranmaya devam ediyorlar gözlemlediğim kadarıyla.

sağol ceylancım hoşbulduk canım.evt çok dikkat etmemiz lazım.1 gece yedim hemen vücut kendini gösterdi hayret ettimm..bidaha yokkk amaa dikkat edeceğim

canım bende acayıp tuzlu yıyorum bana normal gelıyor ama bakıyorum en az 5 sefer tuzlamıssım yemegımı bıde lımon yıyorum kesıp kesıp ama sısmedım belkıde ben anlamıyorum gecmıs olsun sana.

canım çok geçmiş olsun bu hastalık seni pek sevdi. rahat ettiriyorsun heralde:)

canim cok gecmis olsun cok anlayissiz insanlarmis hakketen ama bizim milletimizde var bu akraba cekememezligi ben burdayim bir sene gormedim kimsenin kimse hakkinda yorum yaptigini hele yaslari senden buyukse cok hos gorulu oluyolar zaten oyle biri konussa hic akraba anne baba demez bunalr aninda iliskiyi bitirirler kimseyle kimsede ilgilenmiyo kotu anlamda zaten biz aman akraba kirilmasin aman saygida kusur olmasin fir fir donuyorz aman diyoruz kendimizi yiyoruz seviyorum turkiyeyi ama dedikodusu insanlari kafa yapilari hayata bakislari erkeklerin kadinlara bakisi beni deli ediyor bunlarda yok boyle seyler anlamiyorum nedir fark bunlarda insan bizimkilerde
bende turkiyede iken akraba akraba deli olurdum sevmezdim fazla misafir akraba falan gelend ediko yapar her sey malzeme evi inceler annem kizardi konusma misafir akraba derdi aman hic biri yok dedikodu yok valla bazen ozluyorum dermisim.
gecmis olsun canim.

tatil cok kiskandim valals eni ben daha sicak hava gormedim adam akilli bende tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):)

kizlar gecen hafta sikildim evde oturdum dantel yaptim :) eskiden elimi surmez aman ya ne ise yarar derdim sikinti nelere kadir esimin teyzesi geldi normalde yatili rahibe okulunda ingilizce ogretmeni kalmiyo evinde hep yatili senede iki kere falan geliyo evine rahibe kadin 76 yasinda yani farkli dinlerdeyiz ama kadin beni o kadar seviyoki o kadar iyi biriki melek gibi ya cok tatli her sozu kadife gibi kirmiyo kimseyi konusurken dikakt ediyo ona verdim danteli sana yaptim dedim kaidn cok sevindi tuttu elimi optu cok seker hamile oldugumuda ogrenmis cok sevindi :) seneye gelicek yine dedimki ben yine yaparim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…