2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopsy hatun hosgeldın tatlıde cıkardın hadı aradan bebısınede sanada yarasın canım :)
bıde persembe bursaya gıdecegız 4 5 gunluk bı kacamak bızımkısı tatıl sayılmaz:)

kızlar bız 19. haftadayız drumuz kan ılacı fılan vermedı elevıte evam hala herkes kan ılacı kullanıyormu dahada kontrole var ya arayıp sorsammıkı bılemedım

Kızlar bu arada benim oğluşun şokunu atlatmaya başladım....
Bize yaptırdığı soğuk duş etkisindeki süpriz haricinde herşeyi normal 200gr. mış oğlum....
Tüm ölçüleri olması gerektiği gibi... 3lü test için kan verdik.. Birde ilk tahlillerimde idrar yollarında bi enfeksiyon görmüştü nun için idrar kültürü istedi.... Bi ilaç verdi...
Ayrıca bebeğin eşi biraz aşşağı inmiş. O yüzden yasakladı kocamla beni birbirimize.. 1 ay kadar....
Zaten yarın eşim seyahate gidiyor 15 gün yok... o gelmeden 2 gün önce ben gidicem 1 haftalığına Almanyaya... Ee dönünce zaten 3 hafta dolmuş olacak 1 hafta daha sabretmemiz gerekecek...

canım bende elevit kullanıyırum kan ilacına başlamadım

kizlar hemsire ana kan ilaci verdi demir ilaci iste ama ben her seyiz aten yiyorum sebze meyve kansizda sayilmam baslamaidm daha zaten sabah kusmalarim halen devam ediyo korkuyorum bu ilaci kullanan varmi icinizde ksma mide blantisi falan yapiyormu?

hoşbulduk şekercim..ya şansımıza havalar süperdi..eşim arkadaşlar falan denize havuza girdiler..su biraz soğuktu ama tam tatil yaptılar güneşlendiler .bende onları izledim bebişkom üşür soğuk suda diye girmedim bide hasta falan olurum..bol bol tenis oynadım ok attım..ama tenisi yavaş yavaş havalara zıplamadan oynadım iyi oldu..bizimde 4 gündü tatilimiz canım o bile bi değişiklik inanki...gezmek insanı motive ediyor bi farklılık veriyor...sizede iyi tatiller olsun canımcım...

buarada ben baya kilo aldım 8-9 kg kadar.o yönden moralim bozuluyoooo

Bende hamile kaldığımdan beri 70 gr aldım aferim dedi doktorum bugün....
oğlum 200gr mış.. Aferim bütün kilou bebek almış böyle devam et bu ay da kilo almanı istemiyorum dedi :)))
Ayy her cümlede oğlum diyorum ağzım alışsın diye ama hala inanamıyorum :)) acaip bi şok yaaaa...

Kızlar bu arada dün fatihte işimiz vardı oradan edirnekapıya uzandık, mobilyacılar sitesine....
Ama tabii bugüne kadar biz kız bildiğimiz için hep kız odalarına baktık...
Çok güzel mobilyalar var...
Özellikle dümdüz beyaz mobilyaların çekmec kapaklarına ve dolap kapaklarına swarowski görünümlü taşlarla su geçmişler, kulpları da böyle pembe lila beyaz tonlarında kristal görünümlü kulplardan takmışlar.. Şıkır şıkır prenses odası gibi duruyor....
Cıvıl cıvıl uyku setleriyle çok güzel bebek odası olur, daha sonra da daha pastel tonlarda nevresimlerle genç kız odası olabilecek gibi... Fiyatlar 2000den başlayıp 3000e kadar gidiyor..
Taksit için vadefarkı alıyorlar...
Bazı dükkanlar anlaşmalı kredi kartlarına peşin fiyatına 6-8 taksit yapıyor...

peki normalde kilon kaç?yani şuan kaç kilosun?

70 yanlış yazmışım 700 olcaktı....
Normalde kilom olduğu için zaten doktorum kilo almamı istemiyor....

işte biz bu yüzden hızlı kilo alıyoruz..50kilo hamile kaldım bende.
zayıflar kilo almaya daha müsayitmiş...aşırı zayıfl hamileler özellikle çabuk alıyor kilodan nasibini...1 beden büyüdüm olmuyor hiçbir kıyafetim artık...bütün pantolonlarımı filan kaldırdım üst raflara...bu hızla gidersem üst raflarda kalıcaklar hep almıcam işte kocaman pantolonlar almıcam :sinifsinif:

bizde ilk defa eşimle bu haftasonu , yolumuz carousel'e düşünce çilek mobilyaya bakalım, fikrimiz olsun dedik. çok şirin bir bebek odası vardı. büyüyen karyola+ 2 kapılı dolap+ şifonyer + raf + uyku seti 1750, 12 ay taksit dedi. çok şaşırdım, çünkü ben çilekin çok pahalı olduğunu sanıyordum. 2,500 en az söyler sandım. 1,750 deyince marka bir firma için hiç de fena değil diye düşündüm.
gerçi ben daha önce de belirttiğim gibi beşik+ dolap düşünüyorum. ama büyüyen karyola 6-7 yaşına kadar kullanılıyormuş. böyle duyunca gayet makul geldi bize. karyola 1,60 cm oluyormuş büyüyünce.
ilk intibamız böyleydi, sonrasında ne olur bilemem :)

bende 65 kg ile başladım. 71 idim nisan başındaki kontrolümde. doktorum biraz kızdı, yavaşla dedi. 2 haftadır abur cubur yemeyi kestim, karnm acıkınca meyve yemeye çalışıyorum. çok acıkıyorum, meyve de daha acıktırıyor beni galiba :) az fırsat bulsam da yürüyüş yapıyoum. 2 haftada 71,5 oldum. ay sonu kontrolüm var, bari daha fazla almasam da doktora rezil olmasam :) egzersiz kitabı da verdi ama daha fırsat bulup başlayamadım.

ben ideal kilom 59- 61 arası iken(boyum 1.70) 65 ile başladım hamileliğe. kilo vermeyi düşünüyordum ki, hamile kaldığımı öğrendim. eğer 61 ile hamile kalsaydım daha rahat olurdum ama şimdi de çok takmıyorum. sadece dikkat etmeye çalışıyorum. artık kilo ile ilgili diyet vb. düşünceler lohusalık sonrasına.

zaten hep özenirdim, çocuklu olan ama zayıf, fit kalmayı başaran, parkta çocuğuyla oynayan bakımlı bayanlara. umarım onlardan biri olurum doğumdan sonra. hem çocuklu hem bakımlı ve fit. kulağa çok hoş geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…