mopsy hatun hosgeldın tatlıde cıkardın hadı aradan bebısınede sanada yarasın canım :)
bıde persembe bursaya gıdecegız 4 5 gunluk bı kacamak bızımkısı tatıl sayılmaz:)
kızlar bız 19. haftadayız drumuz kan ılacı fılan vermedı elevıte evam hala herkes kan ılacı kullanıyormu dahada kontrole var ya arayıp sorsammıkı bılemedım
rakadaşlar ben çok kilo alıyorm acaba ilaçlardanmı 20 haftda 8 kilo ne yapacağım bu gidişi
mopsy hatun hosgeldın tatlıde cıkardın hadı aradan bebısınede sanada yarasın canım :)
bıde persembe bursaya gıdecegız 4 5 gunluk bı kacamak bızımkısı tatıl sayılmaz:)
kızlar bız 19. haftadayız drumuz kan ılacı fılan vermedı elevıte evam hala herkes kan ılacı kullanıyormu dahada kontrole var ya arayıp sorsammıkı bılemedım
buarada ben baya kilo aldım 8-9 kg kadar.o yönden moralim bozuluyoooo
Bende hamile kaldığımdan beri 70 gr aldım aferim dedi doktorum bugün....
oğlum 200gr mış.. Aferim bütün kilou bebek almış böyle devam et bu ay da kilo almanı istemiyorum dedi :)))
Ayy her cümlede oğlum diyorum ağzım alışsın diye ama hala inanamıyorum :)) acaip bi şok yaaaa...
70 yanlış yazmışım 700 olcaktı....
Normalde kilom olduğu için zaten doktorum kilo almamı istemiyor....
Kızlar bu arada dün fatihte işimiz vardı oradan edirnekapıya uzandık, mobilyacılar sitesine....
Ama tabii bugüne kadar biz kız bildiğimiz için hep kız odalarına baktık...
Çok güzel mobilyalar var...
Özellikle dümdüz beyaz mobilyaların çekmec kapaklarına ve dolap kapaklarına swarowski görünümlü taşlarla su geçmişler, kulpları da böyle pembe lila beyaz tonlarında kristal görünümlü kulplardan takmışlar.. Şıkır şıkır prenses odası gibi duruyor....
Cıvıl cıvıl uyku setleriyle çok güzel bebek odası olur, daha sonra da daha pastel tonlarda nevresimlerle genç kız odası olabilecek gibi... Fiyatlar 2000den başlayıp 3000e kadar gidiyor..
Taksit için vadefarkı alıyorlar...
Bazı dükkanlar anlaşmalı kredi kartlarına peşin fiyatına 6-8 taksit yapıyor...
işte biz bu yüzden hızlı kilo alıyoruz..50kilo hamile kaldım bende.
zayıflar kilo almaya daha müsayitmiş...aşırı zayıfl hamileler özellikle çabuk alıyor kilodan nasibini...1 beden büyüdüm olmuyor hiçbir kıyafetim artık...bütün pantolonlarımı filan kaldırdım üst raflara...bu hızla gidersem üst raflarda kalıcaklar hepalmıcam işte kocaman pantolonlar almıcam :sinifsinif:
işte biz bu yüzden hızlı kilo alıyoruz..50kilo hamile kaldım bende.
zayıflar kilo almaya daha müsayitmiş...aşırı zayıfl hamileler özellikle çabuk alıyor kilodan nasibini...1 beden büyüdüm olmuyor hiçbir kıyafetim artık...bütün pantolonlarımı filan kaldırdım üst raflara...bu hızla gidersem üst raflarda kalıcaklar hepalmıcam işte kocaman pantolonlar almıcam :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?